هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi من راضیم به رضای خدا
-
M.an سلام ببخشید اگه من هم از گوشی و هم از کامپیوتر تو یه اکانت باشم ، مسدود نمیشم که ؟یا اینکه با دوتا گوشی مختلف وارد اکانتم بشم ، اون اکانتی که محصولات م روشه
-
Mr.Fantasticreplied to M.an on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
M.an
سلام.متاسفانه امنیت سایتتون به شدت پایین هست
تنها چیزی که لازم هست کدملی و شماره فرده،که خیلی راحت میشه گیر آورد
باید بشه یه رمز عبور یا همچین چیزی هم به اکانت داد -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to چیچک on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi
سختی کشیدم
هرکس هرچی گفت قبول کردم
درسته سختی ای که داشتم رو دوست دارم چون درسو دوست دارم ولی اون سختیا الان دانشگاه منو تامین نمیکنه ️سختی انسان رو می سازد ،و بهش عبرت میگیره ،امسال نشد فدای سرت ، سال بعد دیگه قطعا قطعا رتبه خویی کسب می کنید تلاش کردی ،سختی کشیدی، مشکلاتی داشتی
ببین بزار منم بهت بگم منم مشکل دارم و بیماری خاص خودم رو دارم که شاید دقیقا اگر کنترل نشه آسیب شدیدی به درسم میزنه البته بیماری روانشناسی هست و باید کنترل بشه ، و کنترلش هم به شدت سخته سخته اما اما وقتی بگی خدایا برای تو درس می خونم و.. مثلا من هنوز امام رضا نرفتم ،و گفتم اونقدر درس می خونم که رتبم تک بشه اونوقت برم هر چقدر می دونم مشکلاتی مثل این بیماری خیلی راه رو دشوار میکنه
اما وقتی به عشق کسی باشه که ارزشش رو داره حاضری تمام عمرت رو براش بزاری ، و هدفم هم مشخصه و اگر هر چقدر پای کنکور باشم به خودم قول دادم تا رتبم ۵ منطقه ۳ نشه ول نکنمو تمام این سختی ها و بیماری ها منو میسازه تا بشم یک انسان مفید برای کشورم و امام زمانم نه یکپزشکمعمولی
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to چیچک on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده
Abolfazl Mousavi
امیدوارم موفق باشی
میخوای برم روانشناسی بخونم مشکلتو حل کنیم ؟ -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to چیچک on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
امیدوارم موفق باشی
میخوای برم روانشناسی بخونم مشکلتو حل کنیم ؟سلامت باشی
خخخخ دقیقا رتبه یک مشکل روانشناسی هست ،خودم چند تا کتابای روانشناسی رو دیدم زیاد کاراش و راه درمانس موثر نیستیعنی بهتره بگم خودم باهاش دارم میجنگم و دارم خودم روشش رو پیدا میکنم
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi همین بهترین چیزه
-
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to چیچک on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi همین بهترین چیزه
می خوای چیکار کنی حالا؟؟؟می مونی یا میری؟
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هعیی روزگار...
فکر نمی کردم یه شب جمعه ای خیرات دوستم رو بهم بدن...
روحت شاد -
__chakisaldva__replied to Succinate on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
هوم
خیلی سخته
تسلیت میگم -
Masoumeh.shreplied to Succinate on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan تسلیت میگم سانیا جان
خدا رحمتش کنه.. -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to __chakisaldva__ on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
ممنونم
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...
دو ماه اینایی هست که فوت شده -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Masoumeh.sh on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi
قربونت عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Succinate on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
لعنت بر کرونا -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6
اره حتما بیشترش هم میکنم
خواهش
16299/1000113