هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
سروش قادری 
 دقیقا واس منم خیلی زود می شینه
 من یه دستمال و یه اتک تو اتاقم هست دیگه  
 گرد و خاک اذیتم میکنه  
 خدایی بو خاک می گیره تو اتاق@sania-andiravan    
- 
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سروش قادری 
 خودکار های پخش و پلا شده  
 من از گرد و خاک بدم میاد  خیلی خیلی خیلی خیلیوالا من اصلا دستمال نمیکشم واسه گرد و خاک 
 تازه پنجره اتاقم رو به خیابونه،راحت نیم سانت گرد و خاک رو لبه پنجره اس
 ماهی ی بار با جارو برقی تمیزش میکنم سروش قادری 
 اتاق منم سمت خیابونه همشم دارن خونه میسازن در گرد و خاکه ، دیگه وقتی ببینم از گرد و خاک نفسم تنگه و چش چشو نمیبینه اتاقمو تمیز میکنم  
- 
"حقیقت رو نمیپذیریم،به جاش از آینده حرف میزنیم و مینویسیم که طرفدار تیمهاییم نه آدمها، اما اینا همهش یه مشت جمله دستکاری شدهن. یه دوره از زندگیمون رسما به پایان رسیده و یه سری تصویر دیگه هیچوقت به چشممون نمیآد. پیر شدیم رفقا! مثل همون پسری که جلوی آلباسته کشفش کرده بودیم MH Abbasi" 
- 
سروش قادری 
 اتاق منم سمت خیابونه همشم دارن خونه میسازن در گرد و خاکه ، دیگه وقتی ببینم از گرد و خاک نفسم تنگه و چش چشو نمیبینه اتاقمو تمیز میکنم  @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سروش قادری 
 اتاق منم سمت خیابونه همشم دارن خونه میسازن در گرد و خاکه ، دیگه وقتی ببینم از گرد و خاک نفسم تنگه و چش چشو نمیبینه اتاقمو تمیز میکنم  والا خونه پشتی مام دارن یه نصفه برجی میسازن 
 با صدا دریل و چکش پا میشم یه ماهه
 دیگه گرد و خاک بمونه 
- 
__chakisaldva__ حقوقش چطوره ؟ @haniehno 
 حقوقش زیاد بالا نیست
 میگم که به توانایی فرد بستگی داره
 اینکه کارش خوب باشه که کلینیک بزنه ( که اگه بتونه اسمشو سر زبون بندازه به شدت بالاست ) یا با دامداریا قرارداد ببنده
 شهر شمارو نمیدونم ولی اینجا خیلیا اسب دارن و قرارداد بستن با اونا هم درامد خیلی بالایی داره
- 
"حقیقت رو نمیپذیریم،به جاش از آینده حرف میزنیم و مینویسیم که طرفدار تیمهاییم نه آدمها، اما اینا همهش یه مشت جمله دستکاری شدهن. یه دوره از زندگیمون رسما به پایان رسیده و یه سری تصویر دیگه هیچوقت به چشممون نمیآد. پیر شدیم رفقا! مثل همون پسری که جلوی آلباسته کشفش کرده بودیم MH Abbasi" __chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: "حقیقت رو نمیپذیریم،به جاش از آینده حرف میزنیم و مینویسیم که طرفدار تیمهاییم نه آدمها، اما اینا همهش یه مشت جمله دستکاری شدهن. یه دوره از زندگیمون رسما به پایان رسیده و یه سری تصویر دیگه هیچوقت به چشممون نمیآد. پیر شدیم رفقا! مثل همون پسری که جلوی آلباسته کشفش کرده بودیم MH Abbasi" اینیستا بازیکن آلباسته بود بعدش اومد بارسا  
- 
@haniehno 
 حقوقش زیاد بالا نیست
 میگم که به توانایی فرد بستگی داره
 اینکه کارش خوب باشه که کلینیک بزنه ( که اگه بتونه اسمشو سر زبون بندازه به شدت بالاست ) یا با دامداریا قرارداد ببنده
 شهر شمارو نمیدونم ولی اینجا خیلیا اسب دارن و قرارداد بستن با اونا هم درامد خیلی بالایی داره__chakisaldva__ ببخشید 
 شما دامپزشکی میخونید؟
- 
__chakisaldva__ ببخشید 
 شما دامپزشکی میخونید؟سروش قادری 
 نه هنوز انتخاب رشته نکردم
 ولی یکی از اهدافم ، بله دامپزشکیه
- 
__chakisaldva__ ببخشید 
 شما دامپزشکی میخونید؟سروش قادری 
 رتبه 250 دوراهی دندون تهران و شهید بهشتیه کجای کاری ؟
- 
سروش قادری 
 ولی یکی از اهدافم ، بله دامپزشکیه__chakisaldva__ خب هیچی یه سری سوال داشتم 
 ایشالا ترم دوم سومتون ازتون میپرسم
- 
سروش قادری 
 ولی یکی از اهدافم ، بله دامپزشکیه__chakisaldva__ دامداری و دامپزشکی فرق دارن 
- 
سروش قادری 
 رتبه 250 دوراهی دندون تهران و شهید بهشتیه کجای کاری ؟@haniehno اشتباه شد  
 کیبورد دامپزشکی رو کردش دامداری 
- 
@haniehno اشتباه شد  
 کیبورد دامپزشکی رو کردش دامداری سروش قادری OK 
- 
__chakisaldva__ دامداری و دامپزشکی فرق دارن @haniehno 
  بله ولی خب مشخص بود منظورشون دامپزشکیه بله ولی خب مشخص بود منظورشون دامپزشکیه
- 
__chakisaldva__ خب هیچی یه سری سوال داشتم 
 ایشالا ترم دوم سومتون ازتون میپرسمسروش قادری 
 انشالله اگه قبول شدم حتما
- 
@haniehno 
  بله ولی خب مشخص بود منظورشون دامپزشکیه بله ولی خب مشخص بود منظورشون دامپزشکیه__chakisaldva__ باشه 
- 
متن اهنگ هیچی 
 چرا صدای فریدون فروغی اینجوریه
 تو بهترین حالت گوش میدی بازم قلبت مچاله میشه
- 
 چرا آخه چرا آخه
- 
هوفففف     

|
 |

شعردانه
شعردانه