b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان . جواب این سوال کدوم گزینه است ؟
عدد اتمی 33 است ولی لایه ظرفیت 5 میشه .... . استاد آقاجانی پاسخ کلیدی گفتن 4 . فکر کنم اشتباه تایپی باشه .
-
Reza-KNJ
سلام
ان شا الله که نمی مونه
از مجموعه های قبلی استاد استفاده کنید مطمئن باشید چیزی رو از دست نمی دید کاملا فقط چند جلسه ناقصی داره که اونم به علت نقص فنی و مسائل این چنینی بوده
تمام تلاش آلا اینه که مجموعه های کامل با بهترین محتوا رو بهتون ارائه بده -
بله از فیلمای پارسال استفاده میکنم ... ولی میخواستم ببینم چه مشکلی بوده ؟ مشکل مالی بوده که نصفه نیمه ول شده ؟! بعد یجوریه که آدم این فیلمای اعلام برنامه رو میبینه اصلا امیدوارتر میشه چون خیلی خوب برنامه ریزی شده (مثلا برنامه ی دهما که اعلام شد) همهچی خوب .....ولی اینکه اجرایی نمیشه و نصفه میمونه خییییلی بده ....
-
ahmad.mola همه شوو دیدم چون واقعا به شیمی علاقعه مند شده بودم
-
سلام دوستان . کسی میتونه رسم ساختار لوویس ICl2 یک بار منفی رو رسم کنه با توضیحش که چطور رسم میشه ... چون رسمشو دیدم با توضیحات استاد آقاجانی نمیشه کشیدش در حالی که توی جزوه شون همین مثال هست .... . ممنون .
-
maryamt در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان تو برنامه ها حرفی از ادامه صفرتاصد مهندس اقاجانی زده نشد فک کنم دیگه نمیخان ادامه بدن
-
Sobhan.1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr نه بابا چرا نت برداری اگه کتاب های استاد آقاجانی رو تهیه کنه تقریبا نمیخواد چیزی بنویسه
سلام آقا سبحان
میگم ک این کتاب آقای آقاجانی ک میگی هموناس که 2-3 و پیش 1 داره یا کتابی که 200 صفحه هست و به اسم 12 بخش شیمی؟
من pdf کتاب 12 بخش شیمی رو دارم اما یه جاهاییش صفحه خالیه ولی عنوانش نوشته شده مثلا "رسم آرایش الکترونی یون فلزهای واسطه " ولی هیچ مطلبی زیرش نیست و صفحه سفیده! -
سلامکسی جزوه اسید و باز رو کسی ننوشته بفرسته ما هم استفاده کنیم دعاش کنیم خخخخ
-
mobindanesh اونجا هارو خالی گذاشتن تا مطالبی که تو کلاس میگن رو وارد کنین