هدیه دادن جزوه راه ابریشم
-
Abolfazl Mousavi حق بدید دوست عزیز
از طرفی این جزوه ها از منابع محدود مالی سایت آلا هست
اگر قرار باشه هرسال جزوه ها از نفرات قبل به نفرات بعد دست به دست بشه دیگه کسی جزوه هارو نمیخره!
همه میدونیم شرایط اقتصادی خوبی نداریم و از طرفی قطعا زحمت زیادی برای این جزوات کشیده شده
بالاخره این راه کسب در آمد چند نفره:)البته... اگر میشد به نحوی افرادی که واقعا نیازمند هستن که جزوه ها رو رایگان در اختیار داشته باشن (که بعید میدونم روشی برای تشخیصش وجود داشته باشه) فکر خوبی بود
میدونی، جوابی نمیتونن بدن آخه:) نه میتونن بگن نه همه باید بخرن چون وضع عموم مردم رو میدونن، نه میتونن بگن آره هرکس دوست داره بده به نفر دیگه ای
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
sohrabShid من با شما کاملا مخالفم الا فقط میتونه بابت محصولات خودش ناراضی باشه جزوه پرینت گرفته شده رو من پرینت کردم من هزینشو دادم ک جایی بجز الا پرینت گرفتم درسته خود جزوه محصول الا بوده ولی اون فری که ما قراره جزوه هامونو بهش بدیم راه ابریشمیه و پی دی افه جزوه رو از الا خریده پس دیگه میمونه پرینتش که باید ببره با یه هزینه جدا ک تقریبا نزدیک ی پک ابریشم میشه هزینش پرینت کنه
ولی ما بجای این کار جزوه هامونو بهش میبخشیم
تو این قسمت به نظر الا نمیتونه مشکلی داشته باشه چون هزینه پرینت برعهده ما بوده و بیرون پرینت کردیم و قرار نیس ب شخصی هم ک ابریشمی نیست ببخشیمش
خود من به شخصه نتونستم از ابریشم استفاده کنم جزوه هام دست نخوردست اون حجم از کاغذو بریزم دور؟
پس طبیعت چی
فکر کنم شما متوجه منظور موضوع مطرح شده در تاپیک نشدید
در کل سر افراز باشی و دلت خوش -
Shid من با شما کاملا مخالفم الا فقط میتونه بابت محصولات خودش ناراضی باشه جزوه پرینت گرفته شده رو من پرینت کردم من هزینشو دادم ک جایی بجز الا پرینت گرفتم درسته خود جزوه محصول الا بوده ولی اون فری که ما قراره جزوه هامونو بهش بدیم راه ابریشمیه و پی دی افه جزوه رو از الا خریده پس دیگه میمونه پرینتش که باید ببره با یه هزینه جدا ک تقریبا نزدیک ی پک ابریشم میشه هزینش پرینت کنه
تو این قسمت به نظر الا نمیتونه مشکلی داشته باشه چون هزینه پرینت برعهده ما بوده و بیرون پرینت کردیم و قرار نیس ب شخصی هم ک ابریشمی نیست ببخشیمش
خود من به شخصه نتونستم از ابریشم استفاده کنم جزوه هام دست نخوردست اون حجم از کاغذو بریزم دور؟
پس طبیعت چی
در کل سر افراز باشی و دلت خوشسلام دوست عزیزم ببخشید میتونم بپرسم که شما رشته تون چیه؟
-
اگر قرار باشه هرسال جزوه ها از نفرات قبل به نفرات بعد دست به دست بشه دیگه کسی جزوه هارو نمیخره!
همه میدونیم شرایط اقتصادی خوبی نداریم و از طرفی قطعا زحمت زیادی برای این جزوات کشیده شده
بالاخره این راه کسب در آمد چند نفره:)البته... اگر میشد به نحوی افرادی که واقعا نیازمند هستن که جزوه ها رو رایگان در اختیار داشته باشن (که بعید میدونم روشی برای تشخیصش وجود داشته باشه) فکر خوبی بود
میدونی، جوابی نمیتونن بدن آخه:) نه میتونن بگن نه همه باید بخرن چون وضع عموم مردم رو میدونن، نه میتونن بگن آره هرکس دوست داره بده به نفر دیگه ای
sohrabShid در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
sohrabچرا اینقدر زود قضاوت می کنید؟؟؟
-
سلام دوست عزیزم ببخشید میتونم بپرسم که شما رشته تون چیه؟
siamak slamtalab در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
ریاضی
-
سلام به همه راه ابریشمی های عزیز و مدیران آلا
من ی پیشنهادی داشتم نمیدونم در چه حد اجرایی هست اما فک میکنم ایده خوبی باشه :
بچه هایی که پارسال راه ابریشمی بودن و امسال دانشگاه و رشته ای که دوست داشتن قبول شدن(تبریک میگم بهتون) یا به هر دلیلی دیگه جزوه ها را نیاز ندارند
جزوه هاشون را برسونن به دست اونایی که نیاز دارند تا هم اصراف نشه هم بقیه بتونن راحت تر درس بخوانن و نیازی نباشه هزینه اضافی کنند
همیشه خوشبخت و سعادتمند باشینArshia Yazdian
sohrab
@M-anSajad Ghanbari سلام
ببخشید .گفته بودین کع جزوه هاتون رو اهدا میکنید
من طرح پرچمی هستم
اگ مایل بودین .... -
siamak slamtalab در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
ریاضی
این پست پاک شده! -
Sajad Ghanbari سلام
من طرح پرچمی هستم
اگ مایل بودین ....این پست پاک شده! -
siamak slamtalab بله حتما من ریاضیم
-
این پست پاک شده!
-
Sajad Ghanbari سلام
من طرح پرچمی هستم
اگ مایل بودین ....@n-ab سلام
من که اماده هستم ولی کاش الا ی راه کار خوب برای تبادل ادرس ها میگذاشت
شما قم هستین یا شهر دیگه ای؟؟؟
و کدام جزوه ها را نیاز دارین؟؟ -
@n-ab سلام
من که اماده هستم ولی کاش الا ی راه کار خوب برای تبادل ادرس ها میگذاشت
شما قم هستین یا شهر دیگه ای؟؟؟
و کدام جزوه ها را نیاز دارین؟؟Sajad Ghanbari سلام
نع من یاسوج هستم .هزینه پستی رو خودم میدم
فیزیک و شیمی -
سلام به همه راه ابریشمی های عزیز و مدیران آلا
من ی پیشنهادی داشتم نمیدونم در چه حد اجرایی هست اما فک میکنم ایده خوبی باشه :
بچه هایی که پارسال راه ابریشمی بودن و امسال دانشگاه و رشته ای که دوست داشتن قبول شدن(تبریک میگم بهتون) یا به هر دلیلی دیگه جزوه ها را نیاز ندارند
جزوه هاشون را برسونن به دست اونایی که نیاز دارند تا هم اصراف نشه هم بقیه بتونن راحت تر درس بخوانن و نیازی نباشه هزینه اضافی کنند
همیشه خوشبخت و سعادتمند باشینArshia Yazdian
sohrab
@M-anSajad Ghanbari سلام دوست عزیز
اگه جزوهاتونو نمیخواین میشه بدین به من -
Sajad Ghanbari سلام
نع من یاسوج هستم .هزینه پستی رو خودم میدم
فیزیک و شیمی@n-ab اگر روشی دارین برای اینکه اطلاعات پستیتون را بفرستین که الا دلیت نکنه
بفرستین -
کسی هست جزوه هاشو نخواد ؟
تجربی ام؟ -
سلام
دادین جزوه هارو ایا؟ -
Shid من با شما کاملا مخالفم الا فقط میتونه بابت محصولات خودش ناراضی باشه جزوه پرینت گرفته شده رو من پرینت کردم من هزینشو دادم ک جایی بجز الا پرینت گرفتم درسته خود جزوه محصول الا بوده ولی اون فری که ما قراره جزوه هامونو بهش بدیم راه ابریشمیه و پی دی افه جزوه رو از الا خریده پس دیگه میمونه پرینتش که باید ببره با یه هزینه جدا ک تقریبا نزدیک ی پک ابریشم میشه هزینش پرینت کنه
پس طبیعت چی
در کل سر افراز باشی و دلت خوشFereshteh Jahangiri
سلام شما کنکور 1401 هستید یا دادین کنکورتونو؟ -
Sajad Ghanbari اگه قبول بشم و الا راضی باشه منم جزو هامو اهدا میکنم
zahra maleki
رشته تجربی؟ راه ابریشم؟ -
Fereshteh Jahangiri
سلام شما کنکور 1401 هستید یا دادین کنکورتونو؟Sara Jafari دادم
اگه خدا بخاد دانشگاهم قبول شم که دیگه هزارو چهارصدو یکیم نمیشم -
سلام
دادین جزوه هارو ایا؟Sara Jafari سلام