هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani هوم:/ مدیر ما همه چیو صرف کادو خریدن میکرد
کافی بود ی آزمون بدی رتبه بیاری جایزه هارو میاورد جوری بود دیگه آخر سال نرفتیم نگرفتیم:| مثلا چون اسمم فاطمست بهم ی قاب دیواری یا حافظ دادن😐😂
تمام پولای مدرسه رو صرف اینا کرد:/0-0ftm 😂😂😂😂😂
مام تو دبستان که بودیم، موقع ولادت مثلا امام علی، به کسایی که اسمشون علی بود، هدیه میدادن😂😂😂
مثلا کسی که اسمش محمدعلی بود هم برای ولادت حضرت علی جایزه میگرفت هم واسه ولادت پیامبر 😂😂😂
ولی از شانس من، ولادت حضرت ابوالفضل تو تابستون بود، اون موقع😂😂😂 -
همیشه اولین تجربه ها شیرین ترین خاطره ها رو میسازن و فراموش نشدنی ترین اتفاق ها هستن🙃
-
@narjes-hashemi
اصن بیخیال هرچیزیش
همینکه برام دنبالش گشتی و خودتم درگیر شدی و فرستادی دنیا دنیا ارزش داره 💘
همین امروز شروعش میکنم 😎Sharllot عااااا دست کارگردانش بود تنها اقدام من یه ایمیل بود😂😂😂و درنهایت فهمیدم دست عمو خودمه 😂😂درکل کار خاصی نکردم برات😜🖐🏻
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@d-fateme-r ب جان خودم باورم نمیشه😂
شما بهشت ما نیستید احیانا؟😂یه جوکی هست اینجا 😂 امیدوارم با گفتنش شهرم لو نره 😂 میگن قدیم یکی از شاه ها میاد شهر ما، میبینه خیلی سرده و از مردم میپرسه چرا از اینجا نمیرین؟ مردم میگن حاجی اینجا از اردیبهشت تا اواخر مرداد بهشته 😂 ما بخاطر همون کل سالو یخ میزنیم تا لذت اون خنکی رو تجربه کنیم 😂
@d-fateme-r اردبیل :|
-
@kosar-mortazavi جوراب 😂😂😂 بخدا جوراب لازمه حداقل این پاره میشه اونو میپوشی
ولی دو سه تا قاب ی شکلو من میخوام چیکار 😂0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی دو سه تا قاب ی شکلو من میخوام چیکار 😂یادم نمیاد دبیرستان بود یا راهنمایی😂
ولی مدرسه راهنماییم خیلی بهتر از دبیرستان بود...دبیرستانمون از بیرون خوب بود... داخلش هیچی نداشت😐
-
Amir 6 ما هم داشتیم از این دبیرا :joy:
-
Amir 6 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
اع پولدارا هم دارن از این دبیرا؟
فکرشو نمیکردم😂کییییی؟من ؟؟؟؟؟؟
اشتباه ریپ زدی احتمالا😂 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@d-fateme-r ب جان خودم باورم نمیشه😂
شما بهشت ما نیستید احیانا؟😂یه جوکی هست اینجا 😂 امیدوارم با گفتنش شهرم لو نره 😂 میگن قدیم یکی از شاه ها میاد شهر ما، میبینه خیلی سرده و از مردم میپرسه چرا از اینجا نمیرین؟ مردم میگن حاجی اینجا از اردیبهشت تا اواخر مرداد بهشته 😂 ما بخاطر همون کل سالو یخ میزنیم تا لذت اون خنکی رو تجربه کنیم 😂
-
ولی دو سه تا قاب ی شکلو من میخوام چیکار 😂 -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@d-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همه هم که علاقمند به جغرافی و اینا 🚶🏻♀️
کاش درست شیم 😂
تو بیا تبریز خودم باهات جغرافی کار میکنم 😂
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همه هم که علاقمند به جغرافی و اینا 🚶🏻♀️
کاش درست شیم 😂
تو بیا تبریز خودم باهات جغرافی کار میکنم 😂
و تماام 😂😌
-
0-0ftm 😂😂😂😂😂
مام تو دبستان که بودیم، موقع ولادت مثلا امام علی، به کسایی که اسمشون علی بود، هدیه میدادن😂😂😂
مثلا کسی که اسمش محمدعلی بود هم برای ولادت حضرت علی جایزه میگرفت هم واسه ولادت پیامبر 😂😂😂
ولی از شانس من، ولادت حضرت ابوالفضل تو تابستون بود، اون موقع😂😂😂@infinitie-a همیشه تو دبستان ازاین برنامه متنفر بودم یادمه به هرکی یکی از اسم های حضرت زهرر را داشت جایزه میدادن و خب این میشد کل کلاس 30 نفره بجز من و دوستم شیوا :/ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@kosar-mortazavi الکل برده بودیم برا آزمایش بعد بخاریمون خراب بود روشن نمیشد ماهم چند تا برگه گذاشتیم وسط الکل ریختیم روش آتیشش زدیم بعدش دورش گشتیم و شعر خوندیم همون ساعت اول هم بود سه شنبه زبان هم داشتیم (معلم زبان ما همیشه کلاسا را قاطی میکرد پیر بود بعد رو کلاسا ننوشته بود یه پایه ای و رشته ای بود ) فقط یادش مونده بود که با ماداره میگفت از اینکه همیشه از تو کلاستون صدای قبیله های سرخ پوستی میاد کلاستون را پیدا کردم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Amir 6 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
اع پولدارا هم دارن از این دبیرا؟
فکرشو نمیکردم😂کییییی؟من ؟؟؟؟؟؟
اشتباه ریپ زدی احتمالا😂 -
@infinitie-a همیشه تو دبستان ازاین برنامه متنفر بودم یادمه به هرکی یکی از اسم های حضرت زهرر را داشت جایزه میدادن و خب این میشد کل کلاس 30 نفره بجز من و دوستم شیوا :/ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani 😂😂😂😂😂
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi شدیدا وظیفه شناس بود اونم معلم تفکر و سبک زندگی😂
اووو... فکرشم نمیکردم تفکر و سبک زندگی باشه...
آفرین به این معلم😅...
شما این کتابو خوب خوندین؟ 🤔@kosar-mortazavi اره در اصل معلم شیمی بود
خیلیم معلم پیگیر و عالی ولی برا شیمی نه تفکر و سبک زندگی
نه این کتابم مگ میخوندن ک خوب بخونم یا بد😂 -
0-0ftm 😂😂😂😂😂
ولی از شانس من، ولادت حضرت ابوالفضل تو تابستون بود، اون موقع😂😂😂 -
Sharllot عااااا دست کارگردانش بود تنها اقدام من یه ایمیل بود😂😂😂و درنهایت فهمیدم دست عمو خودمه 😂😂درکل کار خاصی نکردم برات😜🖐🏻
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot عااااا دست کارگردانش بود تنها اقدام من یه ایمیل بود😂😂😂و درنهایت فهمیدم دست عمو خودمه 😂😂درکل کار خاصی نکردم برات😜🖐🏻
شفاف صوبت کن بفهمم چی میگی 😐😂
کیو عموی خودت کردی؟ 😂 -
@mitra-ism-rahmani
چه باحااااااال😂😂😐😐مگه میشه؟
هیچی آتیش نگرفت؟آفرین چه حرفه ای بودین.. 😂😂😂
دور آتیش آواز میخوندیم؟ 🤣🤣
-
@kosar-mortazavi اره در اصل معلم شیمی بود
نه این کتابم مگ میخوندن ک خوب بخونم یا بد😂@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi اره در اصل معلم شیمی بود
نه این کتابم مگ میخوندن ک خوب بخونم یا بد😂پس معلم شیمی بودن...
گفتم با این معلم که شما داشتین کتابو جویدین😐😂