هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno
پول بچه دانشجو خوردن نداره__chakisaldva__ مخصوصاً من
تو خودت باید به ما شیرینی بدیا
برا هرکدوممون یه شارژ هزاری بفرستی ( دیگه کم گفتم چون معنویتش مهمه ) کافیه -
"ازین ب بعد هرروز راس ساعت ۹.۱۰ دقیقه صبح یه پیامی برای لاپورتا خواهم داشت
"negin🤍
"
__chakisaldva__ هی خدا
چرا فقط استقلال و پرسپولیس رو میشناسم اونم در حد اسم ؟! -
__chakisaldva__ مخصوصاً من
تو خودت باید به ما شیرینی بدیا
برا هرکدوممون یه شارژ هزاری بفرستی ( دیگه کم گفتم چون معنویتش مهمه ) کافیه@haniehno
من کنکور ندادم که رشته قبول بشم
من کنکور دادم که از یزد برم
که فعلا همینجام
پس شیرینی نداره -
__chakisaldva__ هی خدا
چرا فقط استقلال و پرسپولیس رو میشناسم اونم در حد اسم ؟!@haniehno
جدای از اطلاعات کم
اطلاعات خوبی رو هم ندارین -
@haniehno
جدای از اطلاعات کم
اطلاعات خوبی رو هم ندارین__chakisaldva__ حالا بزن تو سرم 🥺
-
@haniehno
من کنکور ندادم که رشته قبول بشم
من کنکور دادم که از یزد برم
که فعلا همینجام
پس شیرینی نداره__chakisaldva__
نده
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری حتی تو دل مجازی جا نمیشی
نفهمیدم
@haniehno
-
ramses kabir بله خوندمش
منم که گفتم خوبم داریم ولی قوی کار نمیکنن...
اگر
اگر
اگر
کار قوی بود یکی از این هزارتا جایزه نصیب ما میشد..@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir بله خوندمش
اگر
اگر
اگر
کار قوی بود یکی از این هزارتا جایزه نصیب ما میشد..متاسفانه چند دلیل هست که ما جوایز ادبیِ زیادی طی این چند سال نصیب کشورمون نشده
یکی از دلایلش همین بی توجهیِ مسعولان نسبت به فرهنگ کتاب خونیِ
اگ تو یه کشوری فرهنگ کتاب خونی رواج داشته باشه خود به خود نویسنده ها برای اینکه اثارشون بیشتر دیده بشه مجبورن با هم رقابت کنن و آثار بهتری رو به بازار عرضه کنن
یکی دیگه از دلایلش هم اینه که یکی از شرایط واجد شرایط شدن یک نویسنده برای تبدیل شدن به نامزد دریافت جوایز ادبی مثل نوبل اینه که نویسنده توسط افراد دارای صلاحیت به کمیته ی نوبل معرفی بشه و این کمیته ی نوبل هم از افراد زیر تشکیل میشه
اعضای آکادمی سوئد و آکادمیهای دیگه تو اروپا، و مؤسسات و مجامعی که از نظر ساختار و هدف مثل اونن
برندگان پیشین نوبل ادبیات؛
رؤسای جوامع نویسندگی
خب مسلما این افراد نمیان کسایی رو که عضو نهاد ها و سازمان هایی هستن ک از نظر ساختار و هدف مشابه خودشون نیستن رو به عنوان برنده ی جایزه ی نوبل انتخاب کنن -
@d-fateme-r
نایس
حالا تحمل میکنم تا بعدش که بتونم برم خوابگاه__chakisaldva__ خواستم اشاره کنم به هر حال
/:
-
@haniehno
اره اینا که خیلی دیونن اینا که خیلی خنگن
خیلی دوس داشتنین
خیلیییی@haniehno
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری حتی تو دل مجازی جا نمیشی
نفهمیدم
@haniehno
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir بله خوندمش
اگر
اگر
اگر
کار قوی بود یکی از این هزارتا جایزه نصیب ما میشد..متاسفانه چند دلیل هست که ما جوایز ادبیِ زیادی طی این چند سال نصیب کشورمون نشده
یکی از دلایلش همین بی توجهیِ مسعولان نسبت به فرهنگ کتاب خونیِ
اگ تو یه کشوری فرهنگ کتاب خونی رواج داشته باشه خود به خود نویسنده ها برای اینکه اثارشون بیشتر دیده بشه مجبورن با هم رقابت کنن و آثار بهتری رو به بازار عرضه کنن
یکی دیگه از دلایلش هم اینه که یکی از شرایط واجد شرایط شدن یک نویسنده برای تبدیل شدن به نامزد دریافت جوایز ادبی مثل نوبل اینه که نویسنده توسط افراد دارای صلاحیت به کمیته ی نوبل معرفی بشه و این کمیته ی نوبل هم از افراد زیر تشکیل میشه
اعضای آکادمی سوئد و آکادمیهای دیگه تو اروپا، و مؤسسات و مجامعی که از نظر ساختار و هدف مثل اونن
برندگان پیشین نوبل ادبیات؛
رؤسای جوامع نویسندگی
خب مسلما این افراد نمیان کسایی رو که عضو نهاد ها و سازمان هایی هستن ک از نظر ساختار و هدف مشابه خودشون نیستن رو به عنوان برنده ی جایزه ی نوبل انتخاب کننramses kabir #ه_کسره
-
ramses kabir بله خوندمش
اگر
اگر
اگر
کار قوی بود یکی از این هزارتا جایزه نصیب ما میشد..ramses kabir قوی کارنکردن دلیلی بر بد بودن کتاب نیست
من منظورم این تاثیریه که باید داشته باشه و متاسفانه خیلی کم شاهدش هستیم
و اینکه علاوه بر اون ما جایزه ی خوب نگرفتیم:))@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir بله خوندمش
اگر
اگر
اگر
کار قوی بود یکی از این هزارتا جایزه نصیب ما میشد..ramses kabir قوی کارنکردن دلیلی بر بد بودن کتاب نیست
من منظورم این تاثیریه که باید داشته باشه و متاسفانه خیلی کم شاهدش هستیم
و اینکه علاوه بر اون ما جایزه ی خوب نگرفتیم:))چند درصد ایران کتاب خونن که اصا کتاب بخواد روشون تاثیر بذاره
اصا از بین کتاب خون ها هم چند درصدشون کتابی مثل آتش بدون دود رو مطالعه کردن
مسلما عده ای کم و همون عده ای هم که مطالعه اش کردن مطمعن باش که این کتاب روشون واقعا تاثیر گذاشته
میخوام بگم که تو کشور ما چون کار رسانه ای برای کتاب خیلی کم ایجاد میشه و فرهنگ کتاب خونی هم هنوز جا نیفتاده آدم نباید انتظار تاثیر کتاب رو ملت رو داشته باشه -
ramses kabir #ه_کسره