هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot ن عاموو او دوران ک زنگ زدی خونمون دوتا فوت کن لو نریم😂😂😂
البته این راجب دهه هفتادیا هس برا ما صدق نمیکنهSarah Ghanaatiyan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot ن عاموو او دوران ک زنگ زدی خونمون دوتا فوت کن لو نریم😂😂😂
البته این راجب دهه هفتادیا هس برا ما صدق نمیکنهآخ آخ فوتاااا 😂😂💔
خلاصه ک پسرفت را با ما تجربه کنید 😂 -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینا که برادر برادر میکنن را میشه بگین کدوم تاپیک ؟ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
شارلوت ؟ بگو به من
@mitra-ism-rahmani
https://forum.alaatv.com/post/2143167
ساری من شارلوت نیستم😬ولی لینک دادم -
Sarah Ghanaatiyan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot اینا همش تقصیر ی دختری بود ک گف دخترا پاسخ بدن مزه هم پروندم دس از ای کارشون بردارن دخترا جنسیتیش نکنن حالو ای پسرا دس گرفتن برادر برادر میکنن خدایاااا😐😂
عا استارتش از اون بود 😂
کم کم داریم ب روزایی نزدیک میشیم ک عنوان بزنن " ورود فلان قوم ممنوع " 😂Sharllot ن جدی وقتی یکی از ای کارا میکنه فقد دختر یا فقد پسر باید اونا جواب ندن و جنس مخالفا جواب بدن تا ای عادتو از سرشون بیفته🤦🏻♀️😂 یا کسی توجه نکنه نمیدونم به پا خیزید
-
Sharllot ن جدی وقتی یکی از ای کارا میکنه فقد دختر یا فقد پسر باید اونا جواب ندن و جنس مخالفا جواب بدن تا ای عادتو از سرشون بیفته🤦🏻♀️😂 یا کسی توجه نکنه نمیدونم به پا خیزید
Sarah Ghanaatiyan ب پا میخیزیم:|😂
فتوا هم صادر شد اونجا -
@mitra-ism-rahmani بمیرم با اون ارتباط برقرار نمیکنم با کسی:| حاضرم اس ام اسی حرف بزنم...
😐😂من بخوامم اون نمیخواد گسترش پیدا کنه -
@mitra-ism-rahmani
https://forum.alaatv.com/post/2143167
ساری من شارلوت نیستم😬ولی لینک دادم -
Sharllot ن جدی وقتی یکی از ای کارا میکنه فقد دختر یا فقد پسر باید اونا جواب ندن و جنس مخالفا جواب بدن تا ای عادتو از سرشون بیفته🤦🏻♀️😂 یا کسی توجه نکنه نمیدونم به پا خیزید
اینارو چک میکنن نکنین از اینکارا باهاشون عهههه 😂💔
-
Sarah Ghanaatiyan ب پا میخیزیم:|😂
فتوا هم صادر شد اونجا0-0ftm واایی کلیی خندیدم از دست فتواش😂😂
-
0-0ftm خیلی چیزه ولی نمیمیری و همون حکم مجیدو پیدا میکنه :((:face_with_tears_of_joy:
عه چرا :(( -
اینارو چک میکنن نکنین از اینکارا باهاشون عهههه 😂💔
Sharllot اتفاقا ببینن خجالت بکشنن برن ت اتاقشون ب کارای بدشون فکر کنن و دیگه از ای کارا نکنن😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot همونه:face_with_tears_of_joy:
چقد خفنین شماهاااااا 😂😂😂
-
Amirreza Vafaei Moghadam چاکرم😂🙌🏻
Sarah Ghanaatiyan
حالا ک چاکری بلندشو برو سر کوچه یه آب هویج بستنی بگیر بیار 😹😐😹😹🥤🥕خودتم اگ دوس داشتی یه لیوان آب کرفس برا خودت بخر 😂🤣🤣 اگ دوس نداشتی هم ک هیچی با همون کرفس باید کنار بیای 😂😂🥦
این ک بروکلیه🥦😐😂😂 حالا هر چی😂🥤بسوزه پدر قوه تخیل😂😐😂😂
ولی انصافا خیلی خوب بود یه خواهری هم داشتم بهش اینجوری زور میگفتم😂😂😂 خودم میشستم درس میخوندم بهش میگفتم برو سه تا مدل پیتزا بخر از سه جای مختلف و 5 تا هم آبمیوه و بستنی و لواشک بخر... بعدشم همشو میخوردم یه کوچولو هم بهش نمیدادم... آشغالای غذا رو هم جمع نمیکردم مجبور میشد جمع کنه😐😂🤣🤣🤣
ینی من اینقد شیّاد هم میتونم باشم؟ 😐😂
خدا همون میدونست منو تک فرزند آفرید 😂😂وای یکی محکم خابوندم زیر گوشم جای دستم موند 😐😂😂 خو خندم بند نمیومد زدم بند بیاد 😂😂😂 درد گرفت 😹😹😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani 😂😐مجید واقعی میخوام اصن
😐😂باس اول حضوری همو ببینیم بعد لطف میکنن شماره میدن