هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
وااای من 
 چه شوتی زد مورنو
 حیف شد گل نشد
 تو خوش شانسیش بدشانسی اورد
- 
@infinitie-a میخواستی زن نگیری  @masoumeh-shokrollahi اینطور که پیش میره، تو واقعیتم نباید بگیرم    
- 
چه ویدئویی؟   
- 
@masoumeh-shokrollahi اینطور که پیش میره، تو واقعیتم نباید بگیرم    
- 
@masoumeh-shokrollahi اینطور که پیش میره، تو واقعیتم نباید بگیرم    @infinitie-a الهییی الهییییی    
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 واقعا
 عاغا گفتی یاسینی رفتم گوشیدم نصفو  ️ ️
 تبر
 جنگ
 دیوار
 و...
 خیلی خوبن اینا همشووو گوش کن 
 من خیلییی دوس دارم اهنگاشو:/  
- 
M Tg همونی که به تو قراره شوهر بده       
- 
چه دندون شکن بود    
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 واقعا
 تبر
 جنگ
 دیوار
 و...
 من خیلییی دوس دارم اهنگاشو:/  @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 واقعا
 تبر
 جنگ
 دیوار
 و...
 من خیلییی دوس دارم اهنگاشو:/  باچ باچ   ️ ️
- 
@infinitie-a الهییی الهییییی    @masoumeh-shokrollahi والا     
 اصن هرجا یهو خواستم به مسئله عشق و عاشقی پا بزارم، از در و دیوار میان میگن، تو و عاشقی؟  
 بابا ادما همه عاشق میشن خو   :|منم ادمم :|منم ادمم
- 
@masoumeh-shokrollahi والا     
 اصن هرجا یهو خواستم به مسئله عشق و عاشقی پا بزارم، از در و دیوار میان میگن، تو و عاشقی؟  
 بابا ادما همه عاشق میشن خو   :|منم ادمم :|منم ادمم@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @masoumeh-shokrollahi والا     
 بابا ادما همه عاشق میشن خو   :|منم ادمم :|منم ادمماسکرین شات شد  
- 
میگه 
 شدی دوس داشتنی ترین اشتبام

یاسینی یاسینی
- 
M Tg همونی که به تو قراره شوهر بده       
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عبادی پور شده کاپیتان تیم واسه بازیا آسیا =| 
 کلی همممم آدم جدید آوردن:/
 اصن بدون معروف و موسوی و غفور والیبال حال نمیده دیگه=(جدی؟/: هوم کاپیتان قهرمانی آسیا شده عبادی پور 
 بهروز عطایی هم فک کنم شده مربی:/
 کلی بازیکن جدید هم اضافه شدن=|@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عبادی پور شده کاپیتان تیم واسه بازیا آسیا =| 
 کلی همممم آدم جدید آوردن:/
 اصن بدون معروف و موسوی و غفور والیبال حال نمیده دیگه=(جدی؟/: هوم کاپیتان قهرمانی آسیا شده عبادی پور 
 بهروز عطایی هم فک کنم شده مربی:/
 کلی بازیکن جدید هم اضافه شدن=|تیم کاله مازندرانه یا تیم ملی؟!●__● 
- 
0-0ftm جالب بود!    و تلخ و تلخ
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @masoumeh-shokrollahi والا     
 بابا ادما همه عاشق میشن خو   :|منم ادمم :|منم ادمماسکرین شات شد  مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @masoumeh-shokrollahi والا     
 بابا ادما همه عاشق میشن خو   :|منم ادمم :|منم ادمماسکرین شات شد  :|    
- 
0-0ftm جالب بود!    و تلخ و تلخ

|
 |

شعردانه
شعردانه