هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دریا دریایی شیفت عوض میکنید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی شیفت عوض میکنید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
باید گوشش بپیچم
نه اینجاست نه اونجا
باس دعواش کنم... 😬
😐😑😐 -
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان غزاله با شمشیر میاد یعنی ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
🙄🙄🙄
شمشیر مال سحر بودنه والا یه استیکر بود اون خرس سفیده با شمشیر رد میشد اونو تو همیشه میدادی :confused_face: :face_with_tears_of_joy:
اون که اره مال خودمه 😎
مجوز استفاده ازش فقط در انحصار خودمه 😅
ولی کلا شمشیر مال سحر بود ...قوم خون ریزی هستید :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بابا کل انجمن رو قاتل ها تصرف کردن 😂😂😂
بعدم خین و خین ریزی کلا جز موارد مورد علاقه ی منه چاقو که در برابرش چیزی نی 😎😎😎
دریا دریایی من شبش قاتل بودم صبحش رفتم دوباره تست رو ببینم و توضیحاتشو بخونم زده بود جستوجو گر :||||
کلا تزلزل شخصیتی دارم :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand: -
z Gheibi
سلام خانم دکتر
نرم افزار idm رو نصب کنید و توی قسمت لیست دانلود میتونید دانلومد هاتونو ذخیره کنید و هرموقه که خواستید لیست رو فعال کنید تا دانلود بشه
ببخشید من جواب دادم ابوالفظل گفت که غیر درسی رو ایگنور کرده شاید نبینه -
دریا دریایی رو من چاقو کشیدی خودت فرستادیم تو تیم اونا😂 وگرنه من بی طرف بودم😂
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خو اشتباهت همین جا بود دیگه
از اول باید می اومدی تو تیم خودم 😅 -
یبارم مشکین میگفت برکه :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یا مولا الفرار :raised_hand: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یبارم مشکین میگفت برکه :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یا مولا الفرار :raised_hand: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:فکنم ندید :/ :rolling_on_the_floor_laughing:
-
دریا دریایی من شبش قاتل بودم صبحش رفتم دوباره تست رو ببینم و توضیحاتشو بخونم زده بود جستوجو گر :||||
کلا تزلزل شخصیتی دارم :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلا تزلزل شخصیتی دارم :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand:😐😂
به نظرم یه بار دیگه تست بده یهو دیدی بازم عوض شد بعد لقب زن هزار چهره بهت بدیم 😂😂 -
کلا تزلزل شخصیتی دارم :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand:😐😂
به نظرم یه بار دیگه تست بده یهو دیدی بازم عوض شد بعد لقب زن هزار چهره بهت بدیم 😂😂دریا دریایی قبلا زیاد دادم هر سری یه چیزی شد :relieved_face:
-
سروش قادری خیلی ممنون رحمت کشیدین🙏🏻🙏🏻
-
خیلی .....😬😬😬😬
جییییییبیییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغ🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
-
سروش قادری خیلی ممنون رحمت کشیدین🙏🏻🙏🏻
z Gheibi خواهش میکنم 🌻
موفق باشید 🌻🙏 -
زهرا بیا بالا 😐
-
زهرا بیا بالا 😐
دریا دریایی سلام 😁❤️
خوبین؟ -
دریا دریایی قبلا زیاد دادم هر سری یه چیزی شد :relieved_face:
دریا دریایی قبلا زیاد دادم هر سری یه چیزی شد :relieved_face:
خو پس از امروز زن هزار چهره ی انجمن تویی 😁
(😐🔪) -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خو اشتباهت همین جا بود دیگه
از اول باید می اومدی تو تیم خودم 😅دریا دریایی آها 😲
کسی روز اول به من نگفت اینجا تیم و اینا چه جوریه 😂 الان میشه بیام؟ مزایاش چیه؟
من اصلا نمیدونستم اینجا بچهها اینقدر باهم دوستن ،همون شبی که به قول خودت زیبا زدم تو پرت😂 -
دریا دریایی سلام 😁❤️
خوبین؟@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی سلام 😁❤️
خوبین؟سلام خانم کم پیدا
جدیدا من کم پیدا شدم یا شما ها 😐😂
ممنون تو خوبی ؟ -
دریا دریایی آها 😲
کسی روز اول به من نگفت اینجا تیم و اینا چه جوریه 😂 الان میشه بیام؟ مزایاش چیه؟
من اصلا نمیدونستم اینجا بچهها اینقدر باهم دوستن ،همون شبی که به قول خودت زیبا زدم تو پرت😂z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی آها 😲
کسی رو اول به من نگفت اینجا تیم و اینا چه جوریه 😂 الان میشه بیام؟ مزایاش چیه؟
من اصلا نمیدونستم اینجا بچهها اینقدر باهم دوستن ،همون شبی که به قول خودت زیبا زدم تو پرت😂ما اینجا حتی سلسله هم تاسیس کردیم شرق انجمن به تصرف خودمون اوردیم 💪😎
بعدا ماشالا انقدر رو گرفتی ازمون که چند بار اومدم بکشمت تو تیم خودم دوست شیم که نشد 😅😅
حالا هم که رفتی تو تیم اینا دیگه نصف عمرت بر باده ...