برنامه شاد و راه ابریشم؟
-
بچه هااا
بحث نکنید
من میگم یه راه حل بدید برای مهر که صبح ها وقتمون تو شاد تلف نشه ؟🥲حالا حضوری یا غیر حضوری رو بیخیال شید . در کل شاد هست و من نمیخوام وقتم تو شاد تلف شه .
آیا پیشنهادی دارییید؟ -
البته سوءتفاهم نشه
من مامور آموزش و پرورش نیستم
منم دانش آموزم و این حرفا رو بر اساس اخبار و شواهد گفتم البته چیزی که قطعی هست اینه که شاید مجاری شروع بشه ولی قطعاقطعا مجازی تموم نمیشه -
بچه هااا
بحث نکنید
من میگم یه راه حل بدید برای مهر که صبح ها وقتمون تو شاد تلف نشه ؟🥲حالا حضوری یا غیر حضوری رو بیخیال شید . در کل شاد هست و من نمیخوام وقتم تو شاد تلف شه .
آیا پیشنهادی دارییید؟@dr-yegane-n-dehqan
منم مدرسهم دولتیه و نه تنها در حد کنکور درس نمیدن،بلکه در حد کنکور و فراتر از آن هر جلسه تست میگیرنبخدا تنها کاری که میتونستم بکنم این بود که بشینم زار زار به حال و بدبختی خودم گریه کنم
ببینین دیگه در چه حد بود که بعضی وقتا سه تا تست تو یه روز داشتیم و هیچکدوم از معلم ها وا نمیدادن که لغو کنن.
مادرم ساعت استراحت کلاسش رو تنظیم میکرد تا بیاد تو تست دروسی که نتونستم خوب بخونم کمکم کنه.
واقعا باید یه رسیدگی بشه.بعضی از معلم ها واقعا وجدان ندارن و ناراحتی هاشون رو سر ما بچه های۱۶-۱۷ ساله خالی میکنن.
مثلا دبیر ادبیات من معلم خوبی بود و تدریسش هم سطح بالا بود و من تمام تست های پی در پی شون رو ۲۰ گرفتم. اما توی کارنامه پایانی،نوبت اولمو۱۵ داده بودچی میشه واقعا؟
تروخدا اگه برنامه خوبی دارید بگید که چیکار کنیم.
هیچ کس به فکر ما نیست،مگه اینکه خودمون کاری بکنیم -
@dr-yegane-n-dehqan
منم مدرسهم دولتیه و نه تنها در حد کنکور درس نمیدن،بلکه در حد کنکور و فراتر از آن هر جلسه تست میگیرنبخدا تنها کاری که میتونستم بکنم این بود که بشینم زار زار به حال و بدبختی خودم گریه کنم
ببینین دیگه در چه حد بود که بعضی وقتا سه تا تست تو یه روز داشتیم و هیچکدوم از معلم ها وا نمیدادن که لغو کنن.
مادرم ساعت استراحت کلاسش رو تنظیم میکرد تا بیاد تو تست دروسی که نتونستم خوب بخونم کمکم کنه.
واقعا باید یه رسیدگی بشه.بعضی از معلم ها واقعا وجدان ندارن و ناراحتی هاشون رو سر ما بچه های۱۶-۱۷ ساله خالی میکنن.
مثلا دبیر ادبیات من معلم خوبی بود و تدریسش هم سطح بالا بود و من تمام تست های پی در پی شون رو ۲۰ گرفتم. اما توی کارنامه پایانی،نوبت اولمو۱۵ داده بودچی میشه واقعا؟
تروخدا اگه برنامه خوبی دارید بگید که چیکار کنیم.
هیچ کس به فکر ما نیست،مگه اینکه خودمون کاری بکنیمReyhaneh golmohamadi منم کارم گریه بود فقط
من با این مشکل داشتم که سوال امتحانی معلم زیستمون اشتباه بود کل بچه ها میگفتیم اشتباهه اصلا انگار نه انگاراهمیت نمیداد و نمره کم میشد .
یعنی من سال ۱۱ام رو کلاااا در حال گریه کردن بودم و وقتم تلف شد -
محمد پیرزاده تو تلویزیون ک هئیت ها مردم کمتر از یک متر فاصله دارن و رعایت نمیشه سلبریتی ها هم خودشون واکسن زدن
Zahra Esmaeili شوهر خاله م واکسن زده ولی الان زیر دستگاهه.تازه خارجی هم زده.
-
حرف شما راست.
ولی ببینید در عروسی ها فوقش۱۰۰ نفرن ولی در عزاداری ها ۵۰۰ و۶۰۰ نفرن حالا خودتون مقایسه کنید.
البته تا امروز من هیچ کنسرت حضوری رو ندیدم.
siamak slamtalab ما فامیلامون از عروسی گرفتن.
توی تلویزیون هم خیلی ها گفتن عروسی رفتیم اینجوری شد. -
دویت عزیز مثل اینکه شما فیلم های هیئت زوارالبقیع در تهران و هیئت عاشقان زینب در اصفهان رو ندیدین درسته؟
siamak slamtalab بله در تمام تاریخ کسایی بودن که نظر خودشون رو اعلی تر از نظر ولی شون میدونستن.
-
siamak slamtalab ما فامیلامون از عروسی گرفتن.
توی تلویزیون هم خیلی ها گفتن عروسی رفتیم اینجوری شد.دوست عزیز من با شما بحث نمیکنم که فقط خواستم بگم که کمی وسیع بین باشید.
-
سلام
بچه های راه ابریشمی یه سوالمیگم که از مهر که دوباره کلاس های مجازی شاد
شروع میشه (از ساعت ۷ تا ۱۳ )
چی کار کنیم که وقتمون تلف نشه؟
از یه طرفی هم اگه تو کلاسا شرکت نکنیم غییت میخوریم و یا نمره کم میکنن و ...از مهر هم باید به صورت حرفه ای تررر برای کنکور بخونیم و هم کلاسای شاد هست و هم کارای روزمره ...
شما چه نظری دارید در این رابطه ؟
یعنی چه کنم که وقتم تلف نشه ؟
آلا خودش میخواد برنامه بده ولی من یه ذره نگرانم که چطوری میشه اون برنامه رو عملی کرد با وجود شاااد
ممنون میشم راهنمایی کنید
@dr-yegane-n-dehqan سلام شما یه سوال پرسیدی چه بحثی راه افتاده
قطعا از مهر باید زودتر بیدار بشیم از خواب در حین ساعت مدرسه هم اگه حضوری باشه که راهی نداریم ولی باید از زنگ تفریحا و زنگ درسای بیخودی و راه خونه استفاده کنیم اگه مجازی هم باشه باید با دوستاتون هماهنگ باشین و کلاسا رو از پنل بالای صفحه گوشیتون مدیریت کنین که فقط اگه یه موقع خواستن بپرسن غافل نشید و با دوستاتون هم هماهنگ باشید که یه موقع اتفاقی افتاد تو کلاس خبرتون کنن -
قطعا از مهر باید زودتر بیدار بشیم از خواب در حین ساعت مدرسه هم اگه حضوری باشه که راهی نداریم ولی باید از زنگ تفریحا و زنگ درسای بیخودی و راه خونه استفاده کنیم اگه مجازی هم باشه باید با دوستاتون هماهنگ باشین و کلاسا رو از پنل بالای صفحه گوشیتون مدیریت کنین که فقط اگه یه موقع خواستن بپرسن غافل نشید و با دوستاتون هم هماهنگ باشید که یه موقع اتفاقی افتاد تو کلاس خبرتون کننMahtab Zolghadr 0 آره والا اصلا استرس گرفتم
گفتم کاش نمیپرسیدمااا
اره دیگه درست میگید .
مرسی بابت راهنمایی -
قطعا از مهر باید زودتر بیدار بشیم از خواب در حین ساعت مدرسه هم اگه حضوری باشه که راهی نداریم ولی باید از زنگ تفریحا و زنگ درسای بیخودی و راه خونه استفاده کنیم اگه مجازی هم باشه باید با دوستاتون هماهنگ باشین و کلاسا رو از پنل بالای صفحه گوشیتون مدیریت کنین که فقط اگه یه موقع خواستن بپرسن غافل نشید و با دوستاتون هم هماهنگ باشید که یه موقع اتفاقی افتاد تو کلاس خبرتون کننMahtab Zolghadr 0 آخه مشکل اینجاست که شاد انقدر کنده که برا دیدن هر مسیج جدید هی باید از گروه بیای بیرون و دوباره وارد بشی
️
اصلا نوتیفیکیشن نمیاره -
امیدوارم مجازی باشه.
-
دوست عزیز من با شما بحث نمیکنم که فقط خواستم بگم که کمی وسیع بین باشید.
siamak slamtalab من هم مشتاق بحث نیستم.سعی کن فریب جریان سازی دشمن رو نخوری.
-
Mahtab Zolghadr 0 آخه مشکل اینجاست که شاد انقدر کنده که برا دیدن هر مسیج جدید هی باید از گروه بیای بیرون و دوباره وارد بشی
️
اصلا نوتیفیکیشن نمیاره@zahra-hamrang دقیقااا نگرانی منم همینه .
حالا اگه من از حالت شناور گوشی استفاده کنم و شاد و آلا رو هر دو با هم بیارم رو صفحه هی باید حواسم بره به شاد که یه وقت منو صدا نکنن و ...
تو رو خدا هر کی یه راه حل بده بهترینشو انتخاب کنیم .
من به شاد فکر میکنم استرس میگیرم . -
Zahra Esmaeili شوهر خاله م واکسن زده ولی الان زیر دستگاهه.تازه خارجی هم زده.
محمد پیرزاده واکسن فایزر؟
-
قطعا از مهر باید زودتر بیدار بشیم از خواب در حین ساعت مدرسه هم اگه حضوری باشه که راهی نداریم ولی باید از زنگ تفریحا و زنگ درسای بیخودی و راه خونه استفاده کنیم اگه مجازی هم باشه باید با دوستاتون هماهنگ باشین و کلاسا رو از پنل بالای صفحه گوشیتون مدیریت کنین که فقط اگه یه موقع خواستن بپرسن غافل نشید و با دوستاتون هم هماهنگ باشید که یه موقع اتفاقی افتاد تو کلاس خبرتون کننMahtab Zolghadr 0 پس طبق حرفای شما من یکی باید با این اوصاف روابطمو با همکلاسی هام حسنه کنم
سخت شد
-
@zahra-hamrang دقیقااا نگرانی منم همینه .
حالا اگه من از حالت شناور گوشی استفاده کنم و شاد و آلا رو هر دو با هم بیارم رو صفحه هی باید حواسم بره به شاد که یه وقت منو صدا نکنن و ...
تو رو خدا هر کی یه راه حل بده بهترینشو انتخاب کنیم .
من به شاد فکر میکنم استرس میگیرم . -
@dr-yegane-n-dehqan آره منم همین کار رو میکردم ولی اونم هی باید چک کنی فایده نداره که
غصه نخور مدرسه ها امسال حتما حضوریه@zahra-hamrang حضوری باشه که بدتره 🥲
کلا مهم زمانه .
زمان طلاستتتت من اینو امسال که کنکوری شدم فهمیدم -
@zahra-hamrang حضوری باشه که بدتره 🥲
کلا مهم زمانه .
زمان طلاستتتت من اینو امسال که کنکوری شدم فهمیدم@dr-yegane-n-dehqan
من امسال دعا میکنم غیر حضوری باشه چون زمان رفت و آمد و زنگ های تفریح و نشستن در کلاس های معلمان غیر کنکوری وخستگی مدرسه و .... در جیبون میمونه به همین دلیل میگم ای کاش غیر حضوری باشه.
این زمان ها در مقیاس ۶ الی ۹ ماهه خیلی زمان هست برای یک کنکوری فکر می کنم خیلی میتونه مفید باشه.
-
@dr-yegane-n-dehqan
من امسال دعا میکنم غیر حضوری باشه چون زمان رفت و آمد و زنگ های تفریح و نشستن در کلاس های معلمان غیر کنکوری وخستگی مدرسه و .... در جیبون میمونه به همین دلیل میگم ای کاش غیر حضوری باشه.
این زمان ها در مقیاس ۶ الی ۹ ماهه خیلی زمان هست برای یک کنکوری فکر می کنم خیلی میتونه مفید باشه.
siamak slamtalab دقیقا نظر منم همینه .
مجازی رو میشه یه کاری کرد ولی حضوری خستگی جسمی و روانی هم داره که خودش یه مسئله اس