هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Amirreza Vafaei Moghadam
اگه لیدیا از رژ مایع 24h استفاده کنن ایجور نمیشه:))Sarah Ghanaatiyan الدعنت السرویسسس 😂😂😂
-
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi عار این یکی از مشخصه های منحصر بفرد منه🖐🏻😂
خوب پولدار بودنو بلدی....نکنه از نفوذیایی؟😐🔪💔تا الان پولدار بودی و خودتو بین ما جا داده بودی؟😐🔪
تفففف🤣🤣🤣تو همیشه زود تر از همه درسا رو یاد میگرفتی همیشه بت امید داشتم🤣👌🏻
آرمیا😐🔪براتون متاسفم نرجششش خانم🤣💔
نه شما مراحمی ولی درسته وقتو باید غنیمت دانست😬🌹
فعلا🌹🖐🏻این که سعی داری بگی مزاحمم ولی نمیشه بگی خیلی مسئله رو سخت کرده🤣🤣🤣مراحمی ولی باید دروقت صرفه جویی کرد😐کاملا درسته🔪😂
عا آره کلا مملکت امیدش به حضور منه🤣🤣نگفتم که ریا نشه یه وقت چون این چندسال درس زندگی همراه با جوشن کبیر زیاد دادید به ما 😐🌹😂
جناب محترمه مُکَرمه آرمیا،نرجششش؟😐اینجور میخوای کاربرد تففف رو درس بدی😂؟😂😂😂😂😂🤣تو یه چیزی میشی.....شاگرد باهوشی هستی🤣🤣🤣👌🏻فقط اولش اینکه میخوام بگم مزاحمی و نمیتونم🤣🤣(البت برا شوخی وگرنه شما مراحمی)
بله با حضور سبزتون بهمون امید ب زندگی و آینده ای روشن میدید....امیدما به شما جوانان کوشاست🖐🏻😂
مکرمه😂🔪محترمه😂🔪دو تا کلمه گذاشتید دوتاشم تای گرد داره من که همزمان نمیتونم دوتا جنس مونث باشم که😂😂😂نکنید با من همچین😂💔
عار کاربدر تفففففف باید خوب چیز کنید😂😂🌻عععع شکست نفسی نفرمایید درس پس میدیم😂
😂از لذت های روزانم حرص دادن طرف مقابله جناب آرمیایِ محترمه مکرمه😂🌹
چاقو کش شدیا استاد بزرگوار😐🔪
آرههه کاربرد فراوانی داره کی شروع کنیم؟😂😂
اسم مبحث درسو میزاریم جوشن میانه😐😂جوشن میانههه🤣🤣🤣🤣
اصن کاربردای تف در وهم ما نمیگنجه😐🖐🏻🤣لامصب خعلی کاربردیه😂🌻
بعله ازتون پیداست مث من یه آسکاریسِ درونی دارید باید حتما ملتو حرص بدید😐🌻اصلا ملت میان اسم بچه هاشونو من میزارم😂😂😂😂
اشکال نداره با رسم شکل ابرازش میکنیم که بگنجه جناب محترمه مکرمه آرمیا😂🌹
ناگفته نماند گه گداری هم حلقوی میاد وسط آسکاریس تنها نباشه😂😂😂🤣🤣🤣🤣یهو دلم برا اون ملتی ک شما اسم بچه اشونو انتخاب میکنید سوخت😢
شما معلم خیلی خوبی میشید😂هر جور شده به بچه میفهمونید....بماند ک بهترین شیوه رو هم برا فهموندن استفاده کردید😂رسم شکل🤣نلعتی🤣💔
کرماتونم کرم دارن😐💔🤣چه کرمای مهربونین به فکر حال دل همدیگه ان😢😂💔بمیرم الهی😂🥀وجدانن نگا (ه)وقتی میگی مزاحم نشو یه بحثی دوهفته کش میدم🤣🤣🤣و همانا بامن همنشینی حاصل نَنُمایید تباهی به دنبال خواهد داشت ...بقره ۴۴😂😐
تفرقه افکَنِ پاکدامن😐😂برا خودت دلت بسوزه یه اسمی داری سه ماهه یه ملت نه تلفظشو فهمیدن نه طرز نوشتاریشو😂🔪
آره کرم دارن این خیییلی خوب بود😂😂👌🏻
من غششششش😂(برگرفته از لغت نامه مُلتفیات آرمیا😂🌹😑)@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi عار این یکی از مشخصه های منحصر بفرد منه🖐🏻😂
خوب پولدار بودنو بلدی....نکنه از نفوذیایی؟😐🔪💔تا الان پولدار بودی و خودتو بین ما جا داده بودی؟😐🔪
تفففف🤣🤣🤣تو همیشه زود تر از همه درسا رو یاد میگرفتی همیشه بت امید داشتم🤣👌🏻
آرمیا😐🔪براتون متاسفم نرجششش خانم🤣💔
نه شما مراحمی ولی درسته وقتو باید غنیمت دانست😬🌹
فعلا🌹🖐🏻این که سعی داری بگی مزاحمم ولی نمیشه بگی خیلی مسئله رو سخت کرده🤣🤣🤣مراحمی ولی باید دروقت صرفه جویی کرد😐کاملا درسته🔪😂
عا آره کلا مملکت امیدش به حضور منه🤣🤣نگفتم که ریا نشه یه وقت چون این چندسال درس زندگی همراه با جوشن کبیر زیاد دادید به ما 😐🌹😂
جناب محترمه مُکَرمه آرمیا،نرجششش؟😐اینجور میخوای کاربرد تففف رو درس بدی😂؟😂😂😂😂😂🤣تو یه چیزی میشی.....شاگرد باهوشی هستی🤣🤣🤣👌🏻فقط اولش اینکه میخوام بگم مزاحمی و نمیتونم🤣🤣(البت برا شوخی وگرنه شما مراحمی)
بله با حضور سبزتون بهمون امید ب زندگی و آینده ای روشن میدید....امیدما به شما جوانان کوشاست🖐🏻😂
مکرمه😂🔪محترمه😂🔪دو تا کلمه گذاشتید دوتاشم تای گرد داره من که همزمان نمیتونم دوتا جنس مونث باشم که😂😂😂نکنید با من همچین😂💔
عار کاربدر تفففففف باید خوب چیز کنید😂😂🌻عععع شکست نفسی نفرمایید درس پس میدیم😂
😂از لذت های روزانم حرص دادن طرف مقابله جناب آرمیایِ محترمه مکرمه😂🌹
چاقو کش شدیا استاد بزرگوار😐🔪
آرههه کاربرد فراوانی داره کی شروع کنیم؟😂😂
اسم مبحث درسو میزاریم جوشن میانه😐😂جوشن میانههه🤣🤣🤣🤣
اصن کاربردای تف در وهم ما نمیگنجه😐🖐🏻🤣لامصب خعلی کاربردیه😂🌻
بعله ازتون پیداست مث من یه آسکاریسِ درونی دارید باید حتما ملتو حرص بدید😐🌻اصلا ملت میان اسم بچه هاشونو من میزارم😂😂😂😂
اشکال نداره با رسم شکل ابرازش میکنیم که بگنجه جناب محترمه مکرمه آرمیا😂🌹
ناگفته نماند گه گداری هم حلقوی میاد وسط آسکاریس تنها نباشه😂😂😂🤣🤣🤣🤣یهو دلم برا اون ملتی ک شما اسم بچه اشونو انتخاب میکنید سوخت😢
شما معلم خیلی خوبی میشید😂هر جور شده به بچه میفهمونید....بماند ک بهترین شیوه رو هم برا فهموندن استفاده کردید😂رسم شکل🤣نلعتی🤣💔
کرماتونم کرم دارن😐💔🤣چه کرمای مهربونین به فکر حال دل همدیگه ان😢😂💔بمیرم الهی😂🥀وجدانن نگا (ه)وقتی میگی مزاحم نشو یه بحثی دوهفته کش میدم🤣🤣🤣و همانا بامن همنشینی حاصل نَنُمایید تباهی به دنبال خواهد داشت ...بقره ۴۴😂😐
تفرقه افکَنِ پاکدامن😐😂برا خودت دلت بسوزه یه اسمی داری سه ماهه یه ملت نه تلفظشو فهمیدن نه طرز نوشتاریشو😂🔪
آره کرم دارن این خیییلی خوب بود😂😂👌🏻
من غششششش😂(برگرفته از لغت نامه مُلتفیات آرمیا😂🌹😑)😂😂🤣🤣🤣واهایی عار برا یه مزاحمت هفته هاس داریم هی چیز میکنیم🤣💔🖐🏻
عالی بود آیه هه😂👌🏻ترکیبی از سیاست نامه و قرآن😬💔
عه چه لقب زیبایی....ملت پلشت پاکدامنن من تفرقه افکن😀
وایی این جا ک کسی تلفظشو نمیدونه😂🤣🤣🤣عالی بودد🤣🤣🤣💔(جا داره بگم هنوز حتی جنسیتشم ملت توش در شبهه ان😂💔)
من غش تر🤣🤣🤣🤣🤣
دیگه کم کم تمومش کنیم این بازی کثیفو🤣💔
برگردیم به روزای قبل از اینکه بگید مزاحم...شتر دیدید ندیدید😂💔 -
خوشحالم که دردش میگیره از دست من خاکستر 😂🖐
-
amirh_hmyf
اقای امیر حسین سلام😂🖐❤
خوشم شکر خدا
خوبی شما ؟@ftm-dh سلامت باشی😂❤️
منم خوبم
چخبرا؟
نتایجو راضی بودی؟ -
Sarah Ghanaatiyan الدعنت السرویسسس 😂😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam والووو😂😂
-
استغفرالله😐
این مدلیشو ندیده بودم دیگه😐😂 -
@ftm-dh سلامت باشی😂❤️
منم خوبم
چخبرا؟
نتایجو راضی بودی؟amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-dh سلامت باشی😂❤️
منم خوبم
چخبرا؟
نتایجو راضی بودی؟اره خداروشکر راضیم
-
amir ahmadi هنوزم ش.ن. گوش میدی؟:)
Sarah Ghanaatiyan :face_without_mouth: :face_with_open_mouth: :face_with_monocle: :face_with_rolling_eyes: :face_with_raised_eyebrow: :frowning_face_with_open_mouth:
هم اکنون داره میخونه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
از کجا میدونی؟:face_with_rolling_eyes: -
@Ermia-Mirzakhani سلاااام چه طوریایی 🍃
کم پیدایی 🍂parisa khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani سلاااام چه طوریایی 🍃
کم پیدایی 🍂سلام هم استانی اوضاع؟😀😂🍀🌻
مرسی من خوبم شکر خدا
شما خوبید؟
ما ک پیدا هستیم شما کم پیدایی انگار😀🌹
چه خبر؟😐
هنوزم کشنده شونده بین دوتا استانید یا یه جا مستقر شدید بسلامتی؟😂 -
maryam111 :face_with_monocle: :face_with_monocle: :face_with_monocle: :face_with_monocle:
-
zahra movahedizadeh :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه دونه وقتی راهنمایی بودم گوش میدادم
Ali Yasini - Kheili Vaghte In Divone (Demo).mp3amir ahmadi وای علی یاسینی =) این دمو خیلی قشنگه واسه تولد پارسالش خوند💫
-
عو مخلصیم:face_with_tears_of_joy:
-
Sarah Ghanaatiyan :face_without_mouth: :face_with_open_mouth: :face_with_monocle: :face_with_rolling_eyes: :face_with_raised_eyebrow: :frowning_face_with_open_mouth:
هم اکنون داره میخونه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
از کجا میدونی؟:face_with_rolling_eyes:amir ahmadi
20 حقیقت! -
maryam111 :face_with_monocle: :face_with_monocle: :face_with_monocle: :face_with_monocle:
amir ahmadi هوم؟😐باز چ خبر شده؟
-
خاکسترم میسوزونم:face_with_tears_of_joy:
-
زخم کاریم زیباست 🖐😐
-
@ftm-dh قورباغه هم خوشم اومد🙌🏻
-
درشرایطی که چیزی پلی نیست چرا هندزفری تو گوشمه و هربار که میفته سریع میذارم تو گوشم دوباره؟!😐