هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
الحمدالله که من نگرفتم هنوز
-
@infinitie-a داری قورباغه میپزی که بخوریش
@first
نه
داستان قوباغه آب پز رو نشنیدی؟ -
من بی احترامی به کسی نکردم منم شاید اگر مداح نبودم میموندم تو خونه برا خودم عزاداری میکردم ولی ازم خواستن برم برا امام حسین مداحی کنم و با دلو جون میرم من از همه عذر میخوام وبه کسی نگفتم کافر ولی اون کسایی که دارن اینجا حرف میزنن اون کسی که داره میگه محرمو مسافرتو مهمونی همش یکیه منم باهاش هم تطرم ولی اگر یکییشو رفتی برا یکی دیگش بهونه اوردی اونوقت پیش وجدان خودت جواب گو باش
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
ما نون مون رو هم داغ می کردیم
ای بابا به امید که خدا چیزی نیستالان بهتر شدن... شوهر خالم بنده خدا خیلی براش سخت بود الان بهتر شد...
هیچی... میگم... نمیدونم کرونا از هر جایی که فکرشو نکنی میاد... اجازه نمیگیره...
حتی اگه یه بار رعایت نکنی
-
@sania-andiravan سلامتیت
خوبی؟خوش میگذره؟amir ahmadi
ممنون
خوبم خداروشکر می گذره
هم نه هم آره نمیدونم
شما خوبی؟ خوش می گذره؟ -
@sania-andiravan سلامتیت
خوبی؟خوش میگذره؟amir ahmadi میگما کی بود که گفت قاطینگا؟/:
-
@miss-joker
خدا نکنه دور از جون
بعد اونی که میره مسافرت نمی گیرهمنظورم این نیست بگیره ها نه ولی خب در خطر بیشتریه و هیچیش نمیشه
@miss-joker
خدا نکنه دور از جون
بعد اونی که میره مسافرت نمی گیرهمنظورم این نیست بگیره ها نه ولی خب در خطر بیشتریه و هیچیش نمیشه
بابا همه جا میرن
بخدا بعضی وقتا دیگه بغض میکنم
میگم من هیچ جاااا نمیرم و کرونا هم میگیرم
بعد اینا همش کافه و بیرونن هیچی هیچی
و فقد اون لحظه ای من استوریاشونو میدیدم -
@infinitie-a اصلا این تفکیک مذهبی و غیر مذهبی الان به چه دلیله؟
در ضمن حرف من چه ربطی داره به بقیه افراد مذهبی ، من دارم نظر خودمو میگم...mohammadhosien mazaheri متوجه نمیشید
-
@first
نه
داستان قوباغه آب پز رو نشنیدی؟@infinitie-a نه متاسفانه رمانه؟ یاداستان کوتاهه؟
-
من حرف همه رو قبول دارم ، چرا رهبر ما مراسم عزادارییشونو تک نفره برگزار میکنن ، خب چون جون مردم براشون مهمه...
نه من اینستاگرامم ندارم ولی دیدم توی فضای مجازی که بعضی مراسم ها هیچ پروتکلی رعایت نمیشه...
ولی این دلیل نمیشه که ما بخواهیم کل مراسم ها رو تعطیل کنیم ، ستاد کرونا یه دستوراتی داده و اونها باید رعایت بشن.
بیشترین دلیل اینکه الان داریم 500 تا کشته میدیم متاسفانه ، اینه که مردم یه ماسک ساده هم نمیزنن به قول شما رعایت اومده زیر 20 درصد حتی...
اگه مردم همینم رعایت میکردن الان این وضع نبود...mohammadhosien mazaheri حالا جون مردم که اگه مهم باشه گفته میشه همه تو خونه برگزار کنن ولی خب...
مردم رعایت نمیکنن؟منم قبول دارم
اگر جلوی برگزاری مراسمات گرفته میشد بنظرتون جون چند نفر تو خطر نمیفتاد؟واقعا؟ینی برگزاری مراسم با برگزار نشدنش تاثیری نداره تو جلوگیری از کرونا؟ -
@kosar-mortazavi دقیقا
من که بغض میکنم وقتی میبینم یه عده منتظرن پشت در بیمارستان که یه عده فوت کنن تخت خالی بشه و پذیرش بشن
بوفه بیمارستان ها پر مریضه نماز خونه ها پر مریضه همه بخشای بیمارستان کویید شدن ساده ترین داروها گیر نمیان..
با اینکه خیلی به محرم و امام حسین اعتقاد دارم و همیشه یه ریکاوری بوده واسم ولی امسال هیچ جا نمیرم مثل قبلا که جایی نرفتم
به نظرم امام حسین رو از دور هم میشه دوست داشتmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi دقیقا
من که بغض میکنم وقتی میبینم یه عده منتظرن پشت در بیمارستان که یه عده فوت کنن تخت خالی بشه و پذیرش بشن
بوفه بیمارستان ها پر مریضه نماز خونه ها پر مریضه همه بخشای بیمارستان کویید شدن ساده ترین داروها گیر نمیان..
با اینکه خیلی به محرم و امام حسین اعتقاد دارم و همیشه یه ریکاوری بوده واسم ولی امسال هیچ جا نمیرم مثل قبلا که جایی نرفتم
به نظرم امام حسین رو از دور هم میشه دوست داشتچی بگم...
ما مردم نباید مقابل هم باشیم... باید کنار هم باشیم...
این روزا فقط با کنار هم بودن حل میشه...
من تاجون دارم رعایت میکنم...
به امید روزهای بهتر... -
من بی احترامی به کسی نکردم منم شاید اگر مداح نبودم میموندم تو خونه برا خودم عزاداری میکردم ولی ازم خواستن برم برا امام حسین مداحی کنم و با دلو جون میرم من از همه عذر میخوام وبه کسی نگفتم کافر ولی اون کسایی که دارن اینجا حرف میزنن اون کسی که داره میگه محرمو مسافرتو مهمونی همش یکیه منم باهاش هم تطرم ولی اگر یکییشو رفتی برا یکی دیگش بهونه اوردی اونوقت پیش وجدان خودت جواب گو باش
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من که این حرفو زدم خودمم اولش گفتم اگه میرفتم نمیگفتم
اما فکر میکنم شرایطم باید درنظر گرفت نه؟
شاید اونموقع روزی ۵۰۰ نفر نمیمردن:/
البته که هممون میدونیم آمار واقعی اینا نیست که میگن
ولی خب... -
@kosar-mortazavi
ما نون مون رو هم داغ می کردیم
ای بابا به امید که خدا چیزی نیستالان بهتر شدن... شوهر خالم بنده خدا خیلی براش سخت بود الان بهتر شد...
هیچی... میگم... نمیدونم کرونا از هر جایی که فکرشو نکنی میاد... اجازه نمیگیره...
حتی اگه یه بار رعایت نکنی
-
مراسم عزاداری خودشونو تکنفره برگزار میکنن چون جون مردم براشون مهمه؟!
مردم که صدها نفری برگزار میکنن
جونشون اونجا مهم باید باشه فک میکنم@miss-joker الان من همین سوالم بود خندیدمم
اقا من تو محرم خندیدم گناهش گردن کیه؟ -
@infinitie-a نه متاسفانه رمانه؟ یاداستان کوتاهه؟
@first یه لحظه سرچ بزن تو گوگل
قورباغه آب پز
سفحه اول ویکی پدیا ببین چی میگه -
@miss-joker
خدا نکنه دور از جون
بابا همه جا میرن
بخدا بعضی وقتا دیگه بغض میکنم
میگم من هیچ جاااا نمیرم و کرونا هم میگیرم
بعد اینا همش کافه و بیرونن هیچی هیچی
و فقد اون لحظه ای من استوریاشونو میدیدم -
@infinitie-a برادر من حرف من اشتباه ولی کاشکی مردم مسافرتم میرفتن ماسک حداقل میزدن .
mohammadhosien mazaheri
برادر
هر تجمعی اشتباهه، جای اما و اگر نداره
باعث مرگ بقیه مردم میشه
هیچکس نباید بکنه چه کسی که میره مسافرت چه کسی که هیت میگیره
الانم چرا کار دارین با کسایی که کارای اشتباه کردن و مراسم و مسافرت رفتن، شما این اشتباه و تکرار نکنین
به ولله اون موقعی که تعطیلی بودش همه میگفتن نرین مسافرت ولی همه باز کار خودشونو میکردن الان بحث اینه مراسم نگیرین ولی باز همه کار خودشونو میکنن
وضعیت داغونه، خیلی داغون -
ولی خب...@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خب...خوبه که میدونیم اماری که میدن هیچ کس روز اولی که کرونا میگیره نمیمیره این امار مال رعایت نکردن دو سه هفته پیشه
منم با شما هم نظرم درسته هیچ کدومشدن باهم فرق نمیکنه اگر رعایت نشه ولی همشون رو میشه با رعایت کردن انجام داد میشه بازدن دوتا ماسک با ضد عفونی کردن این کارارو انجام داد -
میگن ال پاچینو جوونیاش شبیه اقای حامدی بوده