هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi میگما کی بود که گفت قاطینگا؟/:
maryam111 الان از صدری میپرسم چارتا مرکز درمانی خوب بگمعرفی کنه بهت که همونجا درمان رو شروع کنی
-
همه دارن شعار میدن بخلطر کرونا ولی من به چشم دیدم به چشم دیدم شوهر خالم از دنیا رفت به چشم دیدم خودمو مامانم از درد کرونا نمیتونستیم راه بریم به چشم دیدم کرونا گرفتم کنکورم به فنا رفت همه اینا رو دیدم پس نمیخواد یاد اور کنید کرونا چیه
-
@sania-andiravan من نه
amir ahmadi
عهدایورت کن دایی خوش بگذرون زندگی زود می گذره
-
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من بی احترامی به کسی نکردم منم شاید اگر مداح نبودم میموندم تو خونه برا خودم عزاداری میکردم ولی ازم خواستن برم برا امام حسین مداحی کنم و با دلو جون میرم من از همه عذر میخوام وبه کسی نگفتم کافر ولی اون کسایی که دارن اینجا حرف میزنن اون کسی که داره میگه محرمو مسافرتو مهمونی همش یکیه منم باهاش هم تطرم ولی اگر یکییشو رفتی برا یکی دیگش بهونه اوردی اونوقت پیش وجدان خودت جواب گو باش
من که این حرفو زدم خودمم اولش گفتم اگه میرفتم نمیگفتم
اما فکر میکنم شرایطم باید درنظر گرفت نه؟
شاید اونموقع روزی ۵۰۰ نفر نمیمردن:/
البته که هممون میدونیم آمار واقعی اینا نیست که میگن
ولی خب...خوبه که میدونیم اماری که میدن هیچ کس روز اولی که کرونا میگیره نمیمیره این امار مال رعایت نکردن دو سه هفته پیشه
منم با شما هم نظرم درسته هیچ کدومشدن باهم فرق نمیکنه اگر رعایت نشه ولی همشون رو میشه با رعایت کردن انجام داد میشه بازدن دوتا ماسک با ضد عفونی کردن این کارارو انجام دادMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من بی احترامی به کسی نکردم منم شاید اگر مداح نبودم میموندم تو خونه برا خودم عزاداری میکردم ولی ازم خواستن برم برا امام حسین مداحی کنم و با دلو جون میرم من از همه عذر میخوام وبه کسی نگفتم کافر ولی اون کسایی که دارن اینجا حرف میزنن اون کسی که داره میگه محرمو مسافرتو مهمونی همش یکیه منم باهاش هم تطرم ولی اگر یکییشو رفتی برا یکی دیگش بهونه اوردی اونوقت پیش وجدان خودت جواب گو باش
من که این حرفو زدم خودمم اولش گفتم اگه میرفتم نمیگفتم
اما فکر میکنم شرایطم باید درنظر گرفت نه؟
شاید اونموقع روزی ۵۰۰ نفر نمیمردن:/
البته که هممون میدونیم آمار واقعی اینا نیست که میگن
ولی خب...خوبه که میدونیم اماری که میدن هیچ کس روز اولی که کرونا میگیره نمیمیره این امار مال رعایت نکردن دو سه هفته پیشه
منم با شما هم نظرم درسته هیچ کدومشدن باهم فرق نمیکنه اگر رعایت نشه ولی همشون رو میشه با رعایت کردن انجام داد میشه بازدن دوتا ماسک با ضد عفونی کردن این کارارو انجام دادنه من کاری با دو سه هفته پیش ندارم
این اماری که میدن مربوط به بیمارستان و خبرایی هستش که خودشون مطلع هستن، اینکه کم و بیشترشم میکنن پای خودشون
خیلیا تو خونه مبتلا میشن و میمیرن که اصلا جز آمار حساب نمیشن:/
همون رعایت کردنی که شماهم میگی باز تلفات میده
با این سرعت انتقال:/! -
@sania-andiravan تنگی نفس
-
@kosar-mortazavi
دست منمحالا هی دو کیلو کرم مرطوب کننده بزن
من یه هفته بعد سیزده بدر
البته بگم ایام عید جایی نرفتم
نه بابا همون یه بارش کافی بود زد نابودم کرد@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
من یه هفته بعد سیزده بدر
نه بابا همون یه بارش کافی بود زد نابودم کردای بابا...
تنها راهی که به ذهن آدم میرسه اینه که در باز بود... باد زد کرونا اومد تو.... -
راستی نجمه جودکی از تلویزیون خداحافظی کرد
-
maryam111 الان از صدری میپرسم چارتا مرکز درمانی خوب بگمعرفی کنه بهت که همونجا درمان رو شروع کنی
amir ahmadi دیگه هرچی رو ندونم مراکز درمانی اینجا رو خوب بلدم
بعدم یکم اونورتر یه نگاه بنداز
گفتم بحث عوض شهبچه ها میدونن این جمله معروف منه
-
amir ahmadi دیگه هرچی رو ندونم مراکز درمانی اینجا رو خوب بلدم
بعدم یکم اونورتر یه نگاه بنداز
گفتم بحث عوض شهبچه ها میدونن این جمله معروف منه
-
amir ahmadi
خودتم یه سر بزن -
همه دارن شعار میدن بخلطر کرونا ولی من به چشم دیدم به چشم دیدم شوهر خالم از دنیا رفت به چشم دیدم خودمو مامانم از درد کرونا نمیتونستیم راه بریم به چشم دیدم کرونا گرفتم کنکورم به فنا رفت همه اینا رو دیدم پس نمیخواد یاد اور کنید کرونا چیه
Mohammad Afshar
من یاد آوری نمیکنیم
قطعا هر کسی کرونا گرفته سختیش رو دیده
ما هم به پا بستری رسیدیم و دوستم فوت شد...
ولی خب خیلی ها میگن ما که گرفتیم بریم بیرون
ما کرونا رو یاد آوری میکنیم که مردم بیشتر رعایت کنن بیشتر به فکر هم وطن خودشون باشن
هر جوری که شده
همه اجتماعات و دورهمی ها خطرناکن نمیگم محرم بده مسافرت خوبه اصلا
الان اوضاع خیلی بده دیگه به کادر بیمارستان مرخصی نمیدن حتی سرم نیست حتی تخت نیست پول قرص و دارو ها خیلی رفته بالا همون جوری قبلشم میلیونی بود
فقط باید یکمی همکاری داشته باشیم تا حد توان مون به همدیگه کمک کنیم -
بچه ها همه مثل خواهر و برادرام هستید ببخشید وگر امشب حرفی زدم که ناراحت شدید از همه عذر خواهی میکنم من به هیچ شخص خاصی بی احترامی نکردم امید وارم اگر کسی از حرفای من منطور بدی متوجه شد منو ببخشه
-
amir ahmadi بعضیا نمیرن بعضیا میرن ، من خودم امسال هنوز نرفتم چون اوضاع خیلی خرابه و از تلویزیون و فضای مجازی میبینم
کسی که هم داره میره ، باید رعایت کنه ، وقتی رعایت بشه چطوری کرونا میخواد منتقل بشه؟
برگزاری مراسم هم ارادتی که مردم به امام حسین دارن... و دعا میکنیم ان شاالله هیچ اتفاقی نیوفته.mohammadhosien mazaheri من از ته دلم ارزو میکنم هیچ کس هیچ جای دنیا با هر عقیده ای حداقل بخاطر کرونا فوت نکنه و به بستر بیماری نره
از شما هم بی نهایت تشکر میکنم که عزاداریتو داری درست برگزار میکنی.
اما میدونیم رعایت نمیشه متاسفانه.پس چه بهتر بود هم مراسمات مثل حرکت قشنگ شما برگزار میشد هم تمامی شهر ها مخصوصا شهرهای شمالی به مدت دو هفته بسته میشدن و فقط سفر های ضروری و اورژانسی انجام میشد تا حداقل تو این اوضاعی که به هزار و یک دلیل ممکنه فوت کنیم ... اون یک دلیل که کرونا هست نباشش... -
@sania-andiravan تنگی نفس
-
@kosar-mortazavi آره بعضی بیمارستانا سنترال کرونا هستن
ولی تو همین بیمارستانی که ما کار میکنیم ممکنه یه مریضی باشه کرونا داشته باشه و ما ندونیم/: -
amir ahmadi
خودتم یه سر بزن@saghi-mortazavi واقعا دارم حس میکنم لایق عشق من شدن هستی
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
من یه هفته بعد سیزده بدر
نه بابا همون یه بارش کافی بود زد نابودم کردای بابا...
تنها راهی که به ذهن آدم میرسه اینه که در باز بود... باد زد کرونا اومد تو.... -
amir ahmadi بخدا اگه تو کربلا آب و غذا نبود اینجا اکسیژنم نیست...
درک و فهم ما فقط تا عقایدمون ختم میده
اینجا تصمیم با خود افراده که مردم حماسه آفرینند یا خائن
بستگی داره جز کودوم افراد باشی
همینه که فقط امام حسینو تو هیئتا میبینیم
همینه که اگه تو هیئتا دعا کنی اونوقت قبوله@narjes-hashemi دست رو مای هرت نزار...میدونی دلم پره