7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری
-
sina bigdeli سلام ببینید من منظورم خوده بنداره هست الان شما اصلا میتونید همین الان بنداره رو مثلا باز یا بسته کنید؟نمیتونید چون غیر ارادی هس من تو اینترنت هم ک سرچ کردم همه نوشتن غیر اردی
-
Zahra Esmaeili پس با کجای بنداره اجازه نمی دیم اب بره پایین؟
-
امیر چلبی سلام
ماهیچه مخطط مری + بنداره اش جفتشون مخطط و غیر ارادین
اون بحث آب هم که میگن،در اصل ربطی به بنداره نداره
قورت دادن آب مثل پمپ فشار مثبت تو قورباغه هستش که با فشار انتهای زبان و برخی ماهیچه های حلق،به بندازه ابتدای مری فشار میاد و باز میشه -
sina bigdeli
ببینید من این نکته رو نوشتم و خوده آقای موقاری هم گفتن
Dr.yegane N.dehqan -
سروش قادری در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
امیر چلبی سلام
ماهیچه مخطط مری + بنداره اش جفتشون مخطط و غیر ارادین
اون بحث آب هم که میگن،در اصل ربطی به بنداره نداره
قورت دادن آب مثل پمپ فشار مثبت تو قورباغه هستش که با فشار انتهای زبان و برخی ماهیچه های حلق،به بندازه ابتدای مری فشار میاد و باز میشهدر ضمن،بنده شنیدم وقتی نفس میکشین اون بندازه ابتدای مری بسته میشه
خب شما که ارادی نمیبندینش -
Zahra Esmaeili اوکی شدم
-
Maryam Nateqi کاملا درسته منم همینو دارم میگم دیگه .
بنداره ابتدایی مری ارادیه و بلع انعکاسیه .
توده غذا که با زبان بره و از بنداره ابتدای مری بگذره انعکاس بلع شروع میشه . Zahra Esmaeili
Maryam Nateqi
@ -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Esmaeili on آخرین ویرایش توسط Dr.yegane N.dehqan انجام شده
نگاه کن خانمم
بحث ما اینه که این بنداره ارادیه .وگرنه بلع رو که میدونیم انعکاسیه
-
Dr.yegane N.dehqan با کمال احترام به نظر شما
ولی ارادی نیست -
Dr.yegane N.dehqan و همچنین طبق متن کتاب دهم
با رسیدن غذا به انتهای زبان و حلق،بلع به صورت غیر ارادی ادامه پیدا میکنه
زیست دهم ص۲۰ -
سروش قادریreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط سروش قادری انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to سروش قادری on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سروش قادری من زیست رو دیگه جوییدم
دیگه انقدر شما گفتید شک کردم بازم رفتم از تو جزوه ابریشم چک کردم که آقای موقاری هم گفته ارادیه .والا بیشتر از ۱۵۰ بار گفتن
-
این پست پاک شده!
-
Dr.yegane N.dehqan در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
سروش قادری من زیست رو دیگه جوییدم
دیگه انقدر شما گفتید شک کردم بازم رفتم از تو جزوه ابریشم چک کردم که آقای موقاری هم گفته ارادیه .والا بیشتر از ۱۵۰ بار گفتن
شما جویدی
من با صفحه حفظم مباحثو
نگاه کنید
گفته ماهیچه ای منقبض میشود
نگفته منقبضش میکنیم
همون مثال نفس کشیدن رو مقیاس قرار بدید
یا همون پمپ فشار مثبت
مفهومش راحته نمیدونم چرا اینقد پیچیده شده یهو -
سلام بنداره ابتدای مری ارادی هست اما بعداز قورت دادن غذا انعکاس بلع شروع میشه که دیگه غیرارادی میشه
-
Zahra Esmaeili دانش آموزان آلاءreplied to Dr.yegane N.dehqan on آخرین ویرایش توسط Zahra Esmaeili انجام شده
Dr.yegane N.dehqan باور کن غلطه میتونی از معلماتون بپرسی چون من این نکته رو دقیقا آقای موقاری گفتن و نوشتم
-
Zahra Esmaeili غیر ممکنه🥲
آقاااا توی جزوه ابریشم نوشته ابتدای مری مخطط و ارادی .اصلا توی فیلم ها صدای اقای موقاری تو گوش منه که میگفتن ارادیه
معذرت میخوام میشه بگید که شما راه ابریشمی هستید؟