ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط سروش قادری انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
المپیادیانوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهاین پست پاک شده! -
@dr-yegane-n-dehqan با کمال احترام به نظر شما
ولی ارادی نیستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسروش قادری من زیست رو دیگه جوییدم
دیگه انقدر شما گفتید شک کردم بازم رفتم از تو جزوه ابریشم چک کردم که آقای موقاری هم گفته ارادیه .والا بیشتر از ۱۵۰ بار گفتن
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سروش قادری من زیست رو دیگه جوییدم
دیگه انقدر شما گفتید شک کردم بازم رفتم از تو جزوه ابریشم چک کردم که آقای موقاری هم گفته ارادیه .والا بیشتر از ۱۵۰ بار گفتن
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yegane-n-dehqan در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
سروش قادری من زیست رو دیگه جوییدم
شما جویدی
من با صفحه حفظم مباحثو
نگاه کنید
گفته ماهیچه ای منقبض میشود
نگفته منقبضش میکنیم
همون مثال نفس کشیدن رو مقیاس قرار بدید
یا همون پمپ فشار مثبت
مفهومش راحته نمیدونم چرا اینقد پیچیده شده یهو -
سلام بنداره ابتدای مری ارادی هست اما بعداز قورت دادن غذا انعکاس بلع شروع میشه که دیگه غیرارادی میشه
-
نگاه کن خانمم
بحث ما اینه که این بنداره ارادیه .وگرنه بلع رو که میدونیم انعکاسیه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط Zahra Esmaeili انجام شده@dr-yegane-n-dehqan باور کن غلطه میتونی از معلماتون بپرسی چون من این نکته رو دقیقا آقای موقاری گفتن و نوشتم
-
sina bigdeli
ببینید من این نکته رو نوشتم و خوده آقای موقاری هم گفتن
@Dr-yegane-N-dehqanدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Esmaeili غیر ممکنه🥲
آقاااا توی جزوه ابریشم نوشته ابتدای مری مخطط و ارادی .اصلا توی فیلم ها صدای اقای موقاری تو گوش منه که میگفتن ارادیه
معذرت میخوام میشه بگید که شما راه ابریشمی هستید؟
-
@dr-yegane-n-dehqan باور کن غلطه میتونی از معلماتون بپرسی چون من این نکته رو دقیقا آقای موقاری گفتن و نوشتم
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Esmaeili در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
@dr-yegane-n-dehqan باور کن غلطه میتونی از معلماتون بپرسی چون من ابن نکته رو دقیقا آفای موقاری گفتن و نوشتم
ایشون میگن که آقا موقاری گفته ارادیه
از آقا موقاری عجیبه -
Zahra Esmaeili غیر ممکنه🥲
آقاااا توی جزوه ابریشم نوشته ابتدای مری مخطط و ارادی .اصلا توی فیلم ها صدای اقای موقاری تو گوش منه که میگفتن ارادیه
معذرت میخوام میشه بگید که شما راه ابریشمی هستید؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط Zahra Esmaeili انجام شده@dr-yegane-n-dehqan نه عزیزم من اینارو تو صفر تا صد گوش دادم
-
@dr-yegane-n-dehqan باور کن غلطه میتونی از معلماتون بپرسی چون من این نکته رو دقیقا آقای موقاری گفتن و نوشتم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@dr-yegane-n-dehqan نه عزیزم من اینارو تو صفر تا صد گوش دادم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Esmaeili خب اخه من دهم آلایی نبودم .
ولی توی ابریشم اینطوریه .
۱۰۰ تا تستم حل کردم و تحلیل کردم .
من پای حرفم هستممم باید قبول کنید که ارادیه
چرا قبول نمیکنید؟🥲
بخدا که ارادیه .
میخوای حتی تست هم ازش بفرستم؟ -
سلام
وقت بخیر
بنداره ابتدای مری ک مخطط است . غیرارادی است یا ارادی ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین -
Zahra Esmaeili خب اخه من دهم آلایی نبودم .
چرا قبول نمیکنید؟🥲
بخدا که ارادیه .
میخوای حتی تست هم ازش بفرستم؟نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yegane-n-dehqan در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
چرا قبول نمیکنید؟🥲
بخدا که ارادیه .
میخوای حتی تست هم ازش بفرستم؟باباا غیر ارادیه بازش کن ببینم اگ ارادیه:/
-
Zahra Esmaeili در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
@dr-yegane-n-dehqan باور کن غلطه میتونی از معلماتون بپرسی چون من ابن نکته رو دقیقا آفای موقاری گفتن و نوشتم
ایشون میگن که آقا موقاری گفته ارادیه
از آقا موقاری عجیبهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسروش قادری اره شاید اشتباه کردن چون من دقیقا این نکته رو تو خوده صفر تا صد گفتن ک غیر اردیه
-
چرا قبول نمیکنید؟🥲
بخدا که ارادیه .
میخوای حتی تست هم ازش بفرستم؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yegane-n-dehqan جان تو بزن تو اینترنت همه میگن غیر ارادی🥲
-
سروش قادری اره شاید اشتباه کردن چون من دقیقا این نکته رو تو خوده صفر تا صد گفتن ک غیر اردیه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Esmaeili اقای موقاری و اشتباه؟🥲
الان من دوباره یه عکسی میفرستم متوجه بشید ارادیه