Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشکلات
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

مشکلات

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
274 دیدگاه‌ها 19 کاربران 2.0k بازدیدها 15 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

Fatemeh Ahmadi
    سلام دوست عزیز
    شما هیچ کسی رو ندارین که راحتر باشین باهاش؟ دوست؟ فامیل؟
    دوتا برادر دارید! هر دو شون نمیتونن درک تون کنن بنظرتون؟
    بالاخره برادراتون هستن یکم باید نسبت به بقیه توقع بیشتری از شون داشت از نظر من البته
    دوست من شما راه دیگه ای نداری جز این که بگی!
    این موضوعی نیست که بگیم زمان درستش میکنه! نه بدتر میشه لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم در حق خودت یه خوبی بکن بگو لطفا
    بعدشم شرایط شما خیلی با ارمیتایی که با داس توسط پدرش کشته شد فرق میکنه!

siamak slamtalabS آفلاین
    siamak slamtalabS آفلاین
    siamak slamtalab
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده

Maryam Nateqi

به نظرم گفتش خیلی خیلی سخته و اصلا منطقی نیست الان ایشون دوتا برادر دارن و یک پدر دارن به گفته فاطمه خانوم خیلی غیرتی و آبرودار هست بالاخره موقع فهمیدین این موضوع سریع میگن کار کی بوده و یک نزاع بسیار بزرگ بین خانواده ها بوجود میاد چون از لحاظ منطقی موقع فهمیدن این مسئله مطمئنا خونسرد نخواهند بود. اگه یکی در سر این مسئله چیزیش بشه چی؟ کار به زندان و ... میکشه. و اونموقع دیگه به نظرتون آبرو میمونه.

به نظرم راه منطقی اینکه موقع ازدواج این مسئله رو به همسرشون بگن اگه از فاطمه خانم خوششون اومده باشه درکشون میکنن که تقصیر ایشون نبوده و خوشبخت میشن ولی اگه جوابشون منفی باشه میرن.

Sarah GhanaatiyanS Fatemeh AhmadiF Erfan...11E 3 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • siamak slamtalabS siamak slamtalab

Maryam Nateqi

به نظرم گفتش خیلی خیلی سخته و اصلا منطقی نیست الان ایشون دوتا برادر دارن و یک پدر دارن به گفته فاطمه خانوم خیلی غیرتی و آبرودار هست بالاخره موقع فهمیدین این موضوع سریع میگن کار کی بوده و یک نزاع بسیار بزرگ بین خانواده ها بوجود میاد چون از لحاظ منطقی موقع فهمیدن این مسئله مطمئنا خونسرد نخواهند بود. اگه یکی در سر این مسئله چیزیش بشه چی؟ کار به زندان و ... میکشه. و اونموقع دیگه به نظرتون آبرو میمونه.

به نظرم راه منطقی اینکه موقع ازدواج این مسئله رو به همسرشون بگن اگه از فاطمه خانم خوششون اومده باشه درکشون میکنن که تقصیر ایشون نبوده و خوشبخت میشن ولی اگه جوابشون منفی باشه میرن.

Sarah GhanaatiyanS آفلاین
      Sarah Ghanaatiyan
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

siamak slamtalab تازه اونم با افکار مسخره جهان سومی ک متجاوز گرو مقصر نمیدونن
      اگر به خانوادش بگه ک چون اونا آشنا بودن خون بپا میشه
      اگر هم نگه چند سال دیگه یجوری حالا یا بفهمن یا بگه اونموقع هم به دختر بیچاره تهمت میزنن ک حتما یه چیزی بوده ک نگفتیو قضیه بدتر تر میشه
      واقن بین گفتن و نگفتنش موندم چیکار کنه

siamak slamtalabS Sarah GhanaatiyanS 3 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Sarah GhanaatiyanS Sarah Ghanaatiyan

اگر هم نگه چند سال دیگه یجوری حالا یا بفهمن یا بگه اونموقع هم به دختر بیچاره تهمت میزنن ک حتما یه چیزی بوده ک نگفتیو قضیه بدتر تر میشه

siamak slamtalabS آفلاین
        siamak slamtalabS آفلاین
        siamak slamtalab

Sarah Ghanaatiyan

به همسرشون بگه اگه واقعا عاشق باشه درکشون میکنه که کار بچه ۵ ساله نبوده اگه درکشون نکنه میزاره و میره

Sarah GhanaatiyanS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        7

siamak slamtalabS آفلاین
          siamak slamtalabS آفلاین
          siamak slamtalab

Sarah Ghanaatiyan

بله درسته تو جامعه ما براشون هزار تا لقب میدن

1 پاسخ آخرین پاسخ
          7

Sarah Ghanaatiyan

اما بنظرم یا الان باید بگه یا هیچوقت
            اگر هم نگرانیش ازدواجه ک فقط باید اون شخص رو درجریان بزاره و اگر دید ریکشن خوبی نداره تمومش کنه
            چون فاطمه نیاز به یه پارتنر فهمیده داره، کسی ک بتونه موقعیتشو درک کنه و اگر نتونست چنین شخصی رو پیدا کنه بهتره ک هیچوقت ازدواج نکنه
            (البته همه آدما نیاز ب چنین پارتنری دارن، سوتفاهم نشه)

Fatemeh AhmadiF 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Sarah Ghanaatiyan

به همسرشون بگه اگه واقعا عاشق باشه درکشون میکنه که کار بچه ۵ ساله نبوده اگه درکشون نکنه میزاره و میره

Sarah Ghanaatiyan

siamak slamtalab ارهه دیگهه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Zahra EsmaeiliZ Zahra Esmaeili

Fatemeh Ahmadi خب ببینید برادرتون واقعا نمیتونن کمکتون کنن؟

Fatemeh AhmadiF آفلاین
                Fatemeh AhmadiF آفلاین
                Fatemeh Ahmadi
                دانش آموزان آلاء

Zahra Esmaeili نه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Reyhaneh golmohamadiR Reyhaneh golmohamadi

Fatemeh Ahmadi عزیز دلم مسئله آرمیتا با شما خیلی تفاوت داره.
                  من تمام دیروز به شما فکر میکردم و به این نتیجه رسیدم باید بگی.
                  خودت خانواده‌ت رو بهتر میشناسی.
                  هرچه زودتر اقدام کنی زودتر همه چیز درست میشه.
                  و این نگرانی‌ها شما درباره آینده غلطه.
                  اتفاقی برا شما رخ داده که حتی یک درصد هم درش مقصر نبودید.این اتفاق برای خیلیا پیش اومده.
                  من خودم یکی رو میشناختم که همین موضوع براش پیش اومد.سالها بعد ازدواج کرد و الان خیلی خوشبخته.
                  بنظرت کسی که دوستت داشته باشه و تو باهاش رو راست باشی و حرفای دلت رو همون اول بهش بزنی،بخاطر اتفاقی ک تقصیر تو نبوده ترکت میکنه؟یا محکوم میشی؟
                  الان با گذشته خیلی فرق کرده.
                  بنظرم اگه برادری داری که رابطش باهات خوبه و میتونه روحیاتت رو درک کنه باهاش درمیون بذار
                  امیدت رو از دست نده خوشگلم.
                  خدا همیشه نگات میکنه و دوستت داره.پس بهش توکل کن و کاری که بنظرت درسته رو انجام بده

Fatemeh AhmadiF آفلاین
                  Fatemeh AhmadiF آفلاین
                  Fatemeh Ahmadi
                  دانش آموزان آلاء

Reyhaneh golmohamadi ببخشید که درگیرتون کردم
                  بله مسئله آرمیتا با من فرق داره اما ممکنه مرگ من مثل اون باشه و من ترسم اینه که من محکوم بشم وگرنه می‌تونستم بگمش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

Fatemeh Ahmadi
                    سلام دوست عزیز
                    شما هیچ کسی رو ندارین که راحتر باشین باهاش؟ دوست؟ فامیل؟
                    دوتا برادر دارید! هر دو شون نمیتونن درک تون کنن بنظرتون؟
                    بالاخره برادراتون هستن یکم باید نسبت به بقیه توقع بیشتری از شون داشت از نظر من البته
                    دوست من شما راه دیگه ای نداری جز این که بگی!
                    این موضوعی نیست که بگیم زمان درستش میکنه! نه بدتر میشه لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم در حق خودت یه خوبی بکن بگو لطفا
                    بعدشم شرایط شما خیلی با ارمیتایی که با داس توسط پدرش کشته شد فرق میکنه!

Fatemeh AhmadiF آفلاین
                    Fatemeh AhmadiF آفلاین
                    Fatemeh Ahmadi
                    دانش آموزان آلاء

Maryam Nateqi بله

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

Fatemeh Ahmadi
                      ی سوال دوست من بچه که بودی سعی نکردی به مامانت بگی؟
                      یا رفتارت جوری نبود که خانواده مشکوک بشن!

Fatemeh AhmadiF آفلاین
                      Fatemeh AhmadiF آفلاین
                      Fatemeh Ahmadi
                      دانش آموزان آلاء

Maryam Nateqi خواستم بگم به اسم دوستم این حرف رو کشیدم وسط اما گفت حرفش و نزن چون بابات غیرتیه و ممکنه سرت رو ببره

Maryam NateqiM siamak slamtalabS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Maryam Nateqi

Fatemeh AhmadiF آفلاین
                        Fatemeh AhmadiF آفلاین
                        Fatemeh Ahmadi
                        دانش آموزان آلاء

siamak slamtalab درست میگین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Fatemeh AhmadiF Fatemeh Ahmadi

Maryam Nateqi خواستم بگم به اسم دوستم این حرف رو کشیدم وسط اما گفت حرفش و نزن چون بابات غیرتیه و ممکنه سرت رو ببره

Maryam NateqiM آفلاین
                          Maryam NateqiM آفلاین
                          Maryam Nateqi
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Fatemeh Ahmadi
                          به برادرا تون چی؟ سعی نکردی بگی؟

فقط اینکه بنظر خودت برای ازدواج هم پدر و مادرت سخت گیرن یعنی ممکنه خواستگار هاتون هم غیرتی باشن و کسی که خونواده تون میخواد؟
                          (برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست)

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

siamak slamtalabS Fatemeh AhmadiF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Fatemeh AhmadiF Fatemeh Ahmadi

siamak slamtalabS آفلاین
                            siamak slamtalabS آفلاین
                            siamak slamtalab

Fatemeh Ahmadi

دوست عزیزم من و شما و اینجا همه، هم رو نمیشناسن ولی واقعا من خوبی شما رو میخوام. اگه واقعا خانوادتون حتی نمیتونه این مسئله رو در دوستون که فردی ناشناس نسبت به خانوادتون محسوب میشه رو تحمل کنه اصلا به نفعتون نیست که این موضوع رو باز کنید چون به نظرم در خانوادتون عواقب جبران ناپذیری رو خواهد داشت.

7

اما بنظرم یا الان باید بگه یا هیچوقت
                              اگر هم نگرانیش ازدواجه ک فقط باید اون شخص رو درجریان بزاره و اگر دید ریکشن خوبی نداره تمومش کنه
                              چون فاطمه نیاز به یه پارتنر فهمیده داره، کسی ک بتونه موقعیتشو درک کنه و اگر نتونست چنین شخصی رو پیدا کنه بهتره ک هیچوقت ازدواج نکنه
                              (البته همه آدما نیاز ب چنین پارتنری دارن، سوتفاهم نشه)

Fatemeh AhmadiF آفلاین
                              Fatemeh AhmadiF آفلاین
                              Fatemeh Ahmadi
                              دانش آموزان آلاء

Sarah Ghanaatiyan حرفتون منطقی هستش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Fatemeh Ahmadi
                                به برادرا تون چی؟ سعی نکردی بگی؟

فقط اینکه بنظر خودت برای ازدواج هم پدر و مادرت سخت گیرن یعنی ممکنه خواستگار هاتون هم غیرتی باشن و کسی که خونواده تون میخواد؟
                                (برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست)

siamak slamtalabS آفلاین
                                siamak slamtalabS آفلاین
                                siamak slamtalab

Maryam Nateqi

به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم

Maryam NateqiM Fatemeh AhmadiF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                8

Maryam Nateqi

به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم

Maryam NateqiM آفلاین
                                  Maryam NateqiM آفلاین
                                  Maryam Nateqi
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

siamak slamtalab
                                  بله منم نگران همینم در اون صورت قطعا طرف مقابل رفتار بهتری از خونواده اش نخواهند داشت
                                  و ممکنه تهمت بزنن و....

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1

Maryam Nateqi

Erfan...11E آفلاین
                                    Erfan...11E آفلاین
                                    Erfan...11
                                    تجربی دوازدهم

siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!

siamak slamtalabS Fatemeh AhmadiF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Erfan...11E Erfan...11

siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!

siamak slamtalabS آفلاین
                                      siamak slamtalabS آفلاین
                                      siamak slamtalab

@erfan-11

منظورم اینکه اول مسیر بگن اگه قبول و درک کرد که هیچ اگه هم نکرد خب میزاره و میره

Erfan...11E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      6

@erfan-11

منظورم اینکه اول مسیر بگن اگه قبول و درک کرد که هیچ اگه هم نکرد خب میزاره و میره

Erfan...11E آفلاین
                                        Erfan...11E آفلاین
                                        Erfan...11
                                        تجربی دوازدهم

siamak slamtalab ببینید اگه طرف واقعا ایشون رو دوست داشته باشه نمیره و به فکر انتقام میفته و صد تا اتفاق دیگه...

siamak slamtalabS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Erfan...11E Erfan...11

siamak slamtalab ببینید اگه طرف واقعا ایشون رو دوست داشته باشه نمیره و به فکر انتقام میفته و صد تا اتفاق دیگه...

siamak slamtalabS آفلاین
                                          siamak slamtalabS آفلاین
                                          siamak slamtalab

@erfan-11

دقیقا

Erfan...11E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          7
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 13
                                          • 14
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه