-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان. میدونین هزینه ثبت نام آزمون قلمچی چقدره؟
شرایطش چجوریه؟ -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-mah_sa در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
شرایطش چجوریه؟سلام
شهر ما 600
کدوم استانی؟:) هزینه ش برای هر شهر فرق میکنه -
شرایطش چجوریه؟سلام
شهر ما 600
کدوم استانی؟:) هزینه ش برای هر شهر فرق میکنهنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa خراسان رضوی- گناباد
همین امسال 600 بود؟ من اینجا شنیدم نزدیکه 1 تومنه. راهی نیست برای پیگیری؟
بقیه دوستانم بیان بگن
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء -
@dr-saraaa خراسان رضوی- گناباد
بقیه دوستانم بیان بگن
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mah_sa در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
@dr-saraaa خراسان رضوی- گناباد
بقیه دوستانم بیان بگن
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاءبله
اونایی که بیشتر از 600 میگیرن کتابارو تحمیل میکنن ب دانش آموزا
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام برا امسال من كه ثبت نام كردم1400000تومن دادم.امسال خیلی هزینه ها رو بردن بالا،البته برا فرهنگیان حدود1تومن درمیاد.قلم چی دیگه فقط شده پول نه آموزش،آزموناشم تنها مزیتی که دارن جامعه آماریشونه؛امسال گاج خیلی سوالات خوبی داشته تا الآن،من هر دوتا رو میرم،یکی از گاج یکی از قلم چی؛در کل امسال گاج خیلی بهتر شده ولی هنوز اون مشکل جامعه آماری رو داره.
-
سلام برا امسال من كه ثبت نام كردم1400000تومن دادم.امسال خیلی هزینه ها رو بردن بالا،البته برا فرهنگیان حدود1تومن درمیاد.قلم چی دیگه فقط شده پول نه آموزش،آزموناشم تنها مزیتی که دارن جامعه آماریشونه؛امسال گاج خیلی سوالات خوبی داشته تا الآن،من هر دوتا رو میرم،یکی از گاج یکی از قلم چی؛در کل امسال گاج خیلی بهتر شده ولی هنوز اون مشکل جامعه آماری رو داره.
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatin_nakhai چرا اینقدر زیاد؟ هزینه کتابارو هم گرفتن؟
-
منم خراسان رضوی ام
پارسال یک و پونصد تومن برام در اومد فک کنم -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-mah_sa آره دیگه،کتاباشونو یجورایی تحمیل میکنن به دانش آموزا؛من که منابعم کامله نیازی نداشتم به کتابا ولی خب پولشو گرفتن؛تازه اگر هم کامل نبود کتابای کانونو نمیخوندم،اینهمه انتشاراتی به این خوبی هست(خیلی سبز،مبتکران،مهر و ماه و سلطان انتشارات گاج)،مجبور ک نیستم کتابای کانونو بخونم؛البته برنامه کانون خیلی خوبه یعنی بودجه بندیاش عالیه.تو زمینه تست هم فیزیک و شیمی و ادبیات و عربی و زبان و دین وزندگی هیچ کتابی به پای گاج نمیرسه،دروس ریاضی مثل دیفرانسیل و گسسته و تحلیلی رو نمیدونم کتاباش چطورن ولی فک نکنم خوب باشن(گاج)چون هر کی خریده میگه همچین تعریفی ندارن؛ولی خب گفتم،کتابای دیگش مخصوصا فیزیکش که معرکس.
.بازم اگه میخوای کتابای کانونو بخری یه پرس و جویی بکن از دوستات.
-
شرایطش چجوریه؟سلام
شهر ما 600
کدوم استانی؟:) هزینه ش برای هر شهر فرق میکنهنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa شهر ما 800 تومن بدون کتاب ولی با کتاب 1100 میگیرن .
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این همه تفاوت قیمت خیلیه. من تمام کتابای کانون رو پارسال گرفتم. الان که پشت کنکوری ام فقط آزموناشو میخوام برم. اگه بخوان هزینه کتابارم بگیرن نامردیه ک
-
این همه تفاوت قیمت خیلیه. من تمام کتابای کانون رو پارسال گرفتم. الان که پشت کنکوری ام فقط آزموناشو میخوام برم. اگه بخوان هزینه کتابارم بگیرن نامردیه ک
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mah_sa من خودم تو این فکرم امسال گاج برم چون دقیقا برنامه راهبردی گاج و قلم چی یکی هستش و قیمت پایین تر ولی فقط قلم چی جامعه آماری بالا تری داره . اگه فلسفه آزمون آزمایشی رو درنظر بگیری و برای رفع مشکلات تلاش کنی موفق میشی .
-
@dr-mah_sa من خودم تو این فکرم امسال گاج برم چون دقیقا برنامه راهبردی گاج و قلم چی یکی هستش و قیمت پایین تر ولی فقط قلم چی جامعه آماری بالا تری داره . اگه فلسفه آزمون آزمایشی رو درنظر بگیری و برای رفع مشکلات تلاش کنی موفق میشی .
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
@dr-mah_sa من خودم تو این فکرم امسال گاج برم چون دقیقا برنامه راهبردی گاج و قلم چی یکی هستش و قیمت پایین تر ولی فقط قلم چی جامعه آماری بالا تری داره . اگه فلسفه آزمون آزمایشی رو درنظر بگیری و برای رفع مشکلات تلاش کنی موفق میشی .
تازه گاج سوالات استاندارد تری میده که به کنکور شباهت بیشتری داره .ولی قلم چی سوالاتی میده خیلی افراطی هستش.... -
Drmehdi در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
تازه گاج سوالات استاندارد تری میده که به کنکور شباهت بیشتری داره .ولی قلم چی سوالاتی میده خیلی افراطی هستش.... -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده
sahba در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
منم خراسان رضوی ام
پارسال یک و پونصد تومن برام در اومد فک کنممنو داداشم جفتمون شد 1100
گقتن برای فرهنگیان تخفیف میدن اینجا شاید بخاطر همینه
واسه تو تخفیف نداشت؟ -
منم خراسان رضوی ام
واسه تو تخفیف نداشت؟نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
منم خراسان رضوی ام
واسه تو تخفیف نداشت؟فرهنگی هستین؟
-
@dr-saraaa در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
منم خراسان رضوی ام
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
@dr-saraaa در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
منم خراسان رضوی ام
بله
-
منم خراسان رضوی ام
واسه تو تخفیف نداشت؟@dr-saraaa
چی بگم والا
الان از بابام پرسیدم.یک ودویست شده بود برام
نمدونم چرا برام اینقد زیاد تموم شد! -
Drmehdi در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
تازه گاج سوالات استاندارد تری میده که به کنکور شباهت بیشتری داره .ولی قلم چی سوالاتی میده خیلی افراطی هستش....نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi آره.سوالای گاج خیلی استاندارد ترن،قلم چی فک میکنه هر چی سخت تر باشند سوالات بهترن،درحالی که اینطور نیست.سوالاتش خیلی فراتر از کتاب درسین.یه نکته ای بگم اینکه برنامه گاج رو بدون آزمون هم اگه امتحان کنی نتیجه میگیری،و اینکه برنامش یه کم سنگینه ولی اگه ساعت مطالعت حدود۱۰تا۱۳ساعت باشه میتونی خوب جمش کنی.تو زمان مدرسه هم برنامش خیلی مرتبه،البته این به این معنی نیست که قلم چی کلا خوب نیست.
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه چیزی بگم
توی قلم چی بعضی سوالات رگباری میاد که توی کنکور مهم نیست و بعضی مواقع اصلن نمیاد
اونطور که استادمون اینا گفتن
به نظرم اگه ثبت نام میکنین اذر به بعد ثبت نام کنین و سنجش خوبه یا هم دوتا ازمون جامع بعد عیدو برسن -
Drmehdi آره.سوالای گاج خیلی استاندارد ترن،قلم چی فک میکنه هر چی سخت تر باشند سوالات بهترن،درحالی که اینطور نیست.سوالاتش خیلی فراتر از کتاب درسین.یه نکته ای بگم اینکه برنامه گاج رو بدون آزمون هم اگه امتحان کنی نتیجه میگیری،و اینکه برنامش یه کم سنگینه ولی اگه ساعت مطالعت حدود۱۰تا۱۳ساعت باشه میتونی خوب جمش کنی.تو زمان مدرسه هم برنامش خیلی مرتبه،البته این به این معنی نیست که قلم چی کلا خوب نیست.
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatin_nakhai در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
Drmehdi آره.سوالای گاج خیلی استاندارد ترن،قلم چی فک میکنه هر چی سخت تر باشند سوالات بهترن،درحالی که اینطور نیست.سوالاتش خیلی فراتر از کتاب درسین.یه نکته ای بگم اینکه برنامه گاج رو بدون آزمون هم اگه امتحان کنی نتیجه میگیری،و اینکه برنامش یه کم سنگینه ولی اگه ساعت مطالعت حدود۱۰تا۱۳ساعت باشه میتونی خوب جمش کنی.تو زمان مدرسه هم برنامش خیلی مرتبه،البته این به این معنی نیست که قلم چی کلا خوب نیست.
برای مثال اگه یه نگاه به سولات شیمی رشته ریاضی کنکور 96 بندازی میبینی خیلی از سوالات توی 10 ثانیه حل میشن ولی پارسال قلم چی خیلی سخت شیمی طرح می کرد .... همیشه که سخت نمیاد ....