دشبورد جدید راه ابریشم
-
@dr-yegane-n-dehqan
بله بنده معذرت میخوام دوستان سرشون به شدت شلوغه
حالا اگه جا داره بازم صبر کنید، خدا بزرگه
یا فقط قسمت هایی رو پرینت بگیرید که نیازه تا خدای نکرده اتلاف هزینه اتفاق نیوفتهنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط Amir Shafie انجام شدهShahab Ebadi
سلام جناب عبادی عزیز
خسته نباشید
خواستم بگم نقشه جدیدی که منتشر شده، عملا غیرقابل استفاده هست چون ایکن ها و لینک های جلسات، سر جای خودشون نیستن و ساختارش مرتب نیست
درواقع فقط پس زمینه نقشه اپدیت شده و ریدیزاین شده
خواستم بدونم درست میشه؟
و اینکه بخش اطلاعیه ها و اخبار کی رونمایی میشه؟
پ.ن: نقشه جدید خیلی خوشکل تر و جذاب تر شده. واقعا لذت بردم از دیدنش
یه پیشنهاد هم داشتم براتون!
اگر بتونید سکشن اطلاعیه و اخبار رو به سیستم پوش نوتیفیکیشن متصل کنید عااااااااااالی میشه
که هروقت خبر یا اطلاعيه جدیدی منتشر میشه، نوتیف بیاد (روی مرورگر)
فکر میکنم میشه از نجوا برای این کار کمک گرفت...
ممنونم ازتون -
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی عزیز
خسته نباشید
خواستم بگم نقشه جدیدی که منتشر شده، عملا غیرقابل استفاده هست چون ایکن ها و لینک های جلسات، سر جای خودشون نیستن و ساختارش مرتب نیست
خواستم بدونم درست میشه؟
اگر بتونید سکشن اطلاعیه و اخبار رو به سیستم پوش نوتیفیکیشن متصل کنید عااااااااااالی میشه
ممنونم ازتوننوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام دوست عزیز، بله قطعا درست میشه فقط باید ادمین نقشه جلسات رو اضافه کنه تا قابل استفاده بشه
بخش اخبار هم مراحل طراحی و پیاده سازیش تموم شده و منتظر دیتا برای فعال سازی هستیم، انشالله هرچه سریعتر فعال میشه
در رابطه با نوتیف هم یه فکرایی براش داریم اگه جواب بده حتما عملی میکنیم
سپاس از نظر شما -
سلام دوست عزیز، بله قطعا درست میشه فقط باید ادمین نقشه جلسات رو اضافه کنه تا قابل استفاده بشه
بخش اخبار هم مراحل طراحی و پیاده سازیش تموم شده و منتظر دیتا برای فعال سازی هستیم، انشالله هرچه سریعتر فعال میشه
در رابطه با نوتیف هم یه فکرایی براش داریم اگه جواب بده حتما عملی میکنیم
سپاس از نظر شمانوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Ebadi
خیلی ممنون از شما
سلامت باشید -
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی عزیز
خسته نباشید
خواستم بدونم درست میشه؟
ممنونم ازتوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Shafie سلام
مگه نقشه جدید اومده؟
اگر اره ، از کجا میتونم ببینمش؟ -
Amir Shafie سلام
مگه نقشه جدید اومده؟
اگر اره ، از کجا میتونم ببینمش؟نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yegane-n-dehqan
سلام
بله اومده
Https://alaatv.com/map -
Amir Shafie سلام
مگه نقشه جدید اومده؟
اگر اره ، از کجا میتونم ببینمش؟نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yegane-n-dehqan
سلام دوست عزیز چون هنوز جلسات بهش اضافه نشده کامل رونمایی نکردیم ازش
لینکش اینه:
https://alaatv.com/map -
@dr-yegane-n-dehqan
لینکش اینه:
https://alaatv.com/mapدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Ebadi خدای من چقدرررر قشنگهههه
مرسیییی -
Shahab Ebadi خدای من چقدرررر قشنگهههه
مرسیییینوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yegane-n-dehqan
-
سلام چرا تغيير سرعت نيست ديگه تو داشبورد
-
سلام چرا تغيير سرعت نيست ديگه تو داشبورد
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شدهMina Sadeghi
من تازه با پلیر قدیمی ارتباط برقرار کرده بودم
خیلی خوب بود قبلیه . حیف شد
جدیده زیاد بچسب نیست -
@dr-yegane-n-dehqan
لینکش اینه:
https://alaatv.com/mapنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Ebadi
سلام وقتتون بخیر
اول از همه خسته نباشید بابت داشبورد جدید و مرسی از زحماتتون
میخواستم بگم ک توی داشبور قبلی ی قسمت بود ب عنوان نشان شده ها و هرچیزیو از زمانکوب نشان دار کرده بودیم اونجا بود امکانش هست توی داشبورد جدید هم اضافه بشه ؟ چون بدون اون تقریبا زمانکوب مقدار زیادی از بازدهیشو بخاطر کم شدن سرعت دسترسی ب نشان شده ها از دست میدهو اینکه اگ امکانش هست بزرگنمایی رو هم ب پلیر جدید اضافه کنید واقعا نیاز هست بعضی جاها ک زوم کنیم توی پلیر قبل بود و مجبوریم بخاطر بزرگنمایی بعضی فیلمارو از پلیر قبل ببینیم
و مورد اخر اینکه تنظیم سرعت توی پلیر نیست همونطور ک میدونید خیلیا از تنظیم سرعت استفاده میکنن و توی داشبورد جدید هم بود اما الان نیس مخصوصا اینکه سرعتای بیشتر و متنوع تری نسبت و پلیر قبل گذاشته بودین عالی شده بود اگ میشه تنظیم سرعت رو هم برگردونین ممنون
-
@dr-yegane-n-dehqan
لینکش اینه:
https://alaatv.com/mapنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Ebadi فک کنم هنوز زمانکوب افتتاح نشده و کامل نشده چون من چن تارو نشان دار کردم وقتی رفتم بیرون و دوباره وارد شدم نشان دار نبودن
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
نگران نباشید، پلیر درست میشه -
سلام
نگران نباشید، پلیر درست میشهنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Ebadi
سلام آقا شهاب عزیز
خسته نباشید
در بخش اطلاعیه ها و اخبار داشبورد یه مشکلی هست
اینکه خبر ها رو میزنه و میاره خیلی هم خوبه ولی ای کاش مشخص بود که هر خبر مربوط به چه درسی هست و براساس محصولاتی که خریداری شده، اتومات فیلتر درس هارو خودش انتخاب کنه
چون هربار انتخاب کردن و فیلتربندی درس، خیلی کار رو سخت میکنهپیشنهاد: اگر خبر یا اطلاعیه جدیدی منتشر شد، کنار ایکن اطلاعیه ها یه دایره قرمز رنگی بیاد (یعنی مثلا خبری اومده مه هنوز ندیدیمش)
خیلی عالی و درجه یک شده
اگر پیشنهاد هم تونستید اوکیش کنید به معنای واقعی کلمه، بی نظیر میشه -
سلام
نگران نباشید، پلیر درست میشهنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب عزیز
خسته نباشید
در بخش اطلاعیه ها و اخبار داشبورد یه مشکلی هست
اینکه خبر ها رو میزنه و میاره خیلی هم خوبه ولی ای کاش مشخص بود که هر خبر مربوط به چه درسی هست و براساس محصولاتی که خریداری شده، اتومات فیلتر درس هارو خودش انتخاب کنه
چون هربار انتخاب کردن و فیلتربندی درس، خیلی کار رو سخت میکنهپیشنهاد: اگر خبر یا اطلاعیه جدیدی منتشر شد، کنار ایکن اطلاعیه ها یه دایره قرمز رنگی بیاد (یعنی مثلا خبری اومده مه هنوز ندیدیمش)
خیلی عالی و درجه یک شده
اگر پیشنهاد هم تونستید اوکیش کنید به معنای واقعی کلمه، بی نظیر میشهنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام این موارد لحاظ شده و هروقت از لحاظ فنی آماده بشه فعال میشه
-
سلام این موارد لحاظ شده و هروقت از لحاظ فنی آماده بشه فعال میشه
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Ebadi
پس منتظر یک داشبورد تمام عیار باید باشیم... -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط fatemehahmadi انجام شده
سلام چطوری میشه سرعت فیلمای ابریشم رو زیاد کنم؟
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
سلام چطوری میشه سرعت فیلمای ابریشم رو زیاد کنم؟
@راه-ابریشمی-ها-شیمینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemehahmadi سلام
اینجوری