دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadireplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست عزیز چون هنوز جلسات بهش اضافه نشده کامل رونمایی نکردیم ازش
لینکش اینه:
https://alaatv.com/map -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi خدای من چقدرررر قشنگهههه
مرسیییی -
Amir Shafiereplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mina Sadeghi دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام چرا تغيير سرعت نيست ديگه تو داشبورد
-
mahan alizadehreplied to Mina Sadeghi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
Mina Sadeghi
من تازه با پلیر قدیمی ارتباط برقرار کرده بودم
خیلی خوب بود قبلیه . حیف شد
جدیده زیاد بچسب نیست -
Shahab Ebadi
سلام وقتتون بخیر
اول از همه خسته نباشید بابت داشبورد جدید و مرسی از زحماتتون
میخواستم بگم ک توی داشبور قبلی ی قسمت بود ب عنوان نشان شده ها و هرچیزیو از زمانکوب نشان دار کرده بودیم اونجا بود امکانش هست توی داشبورد جدید هم اضافه بشه ؟ چون بدون اون تقریبا زمانکوب مقدار زیادی از بازدهیشو بخاطر کم شدن سرعت دسترسی ب نشان شده ها از دست میدهو اینکه اگ امکانش هست بزرگنمایی رو هم ب پلیر جدید اضافه کنید واقعا نیاز هست بعضی جاها ک زوم کنیم توی پلیر قبل بود و مجبوریم بخاطر بزرگنمایی بعضی فیلمارو از پلیر قبل ببینیم
و مورد اخر اینکه تنظیم سرعت توی پلیر نیست همونطور ک میدونید خیلیا از تنظیم سرعت استفاده میکنن و توی داشبورد جدید هم بود اما الان نیس مخصوصا اینکه سرعتای بیشتر و متنوع تری نسبت و پلیر قبل گذاشته بودین عالی شده بود اگ میشه تنظیم سرعت رو هم برگردونین ممنون
-
Shahab Ebadi فک کنم هنوز زمانکوب افتتاح نشده و کامل نشده چون من چن تارو نشان دار کردم وقتی رفتم بیرون و دوباره وارد شدم نشان دار نبودن
-
سلام
نگران نباشید، پلیر درست میشه -
Amir Shafiereplied to Shahab Ebadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب عزیز
خسته نباشید
در بخش اطلاعیه ها و اخبار داشبورد یه مشکلی هست
اینکه خبر ها رو میزنه و میاره خیلی هم خوبه ولی ای کاش مشخص بود که هر خبر مربوط به چه درسی هست و براساس محصولاتی که خریداری شده، اتومات فیلتر درس هارو خودش انتخاب کنه
چون هربار انتخاب کردن و فیلتربندی درس، خیلی کار رو سخت میکنهپیشنهاد: اگر خبر یا اطلاعیه جدیدی منتشر شد، کنار ایکن اطلاعیه ها یه دایره قرمز رنگی بیاد (یعنی مثلا خبری اومده مه هنوز ندیدیمش)
خیلی عالی و درجه یک شده
اگر پیشنهاد هم تونستید اوکیش کنید به معنای واقعی کلمه، بی نظیر میشه -
Amir Shafiereplied to Shahab Ebadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Shahab Ebadireplied to Amir Shafie on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Shahab Ebadireplied to Amir Shafie on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام این موارد لحاظ شده و هروقت از لحاظ فنی آماده بشه فعال میشه
-
Amir Shafiereplied to Shahab Ebadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
پس منتظر یک داشبورد تمام عیار باید باشیم... -
fatemehahmadiنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط fatemehahmadi انجام شده
سلام چطوری میشه سرعت فیلمای ابریشم رو زیاد کنم؟
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
Yegane Dehqanreplied to fatemehahmadi on ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemehahmadi سلام
اینجوری
-
fatemehahmadireplied to Yegane Dehqan on ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yegane Dehqan از کجا میبینید؟
-
Yegane Dehqanreplied to fatemehahmadi on ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemehahmadi اپلیکیشن
-
باعرض سلام
میخواستم درباره این بروزرسانی های جدید داشبور یه پیشنهاد بدم و اون
لطفا دکمه تنظیم سرعت فیلم هارو برگردونید و اینکه بشه با کلید های روی موس یا صفحه کلید زمان رو متوقف یا کنترل کرد -
Hanane Kaaj تجربی دانش آموزان آلاءreplied to علی رضامسکریان on ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط Hanane Kaaj انجام شده
علی رضامسکریان
بايد تگشون بكني تا پيامتونو ببينند
Shahab Ebadi
sohrab
Arshia Yazdian
M.an -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to علی رضامسکریان on ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
علی رضامسکریان در بروزرسانی داشبورد گفته است:
باعرض سلام
میخواستم درباره این بروزرسانی های جدید داشبور یه پیشنهاد بدم و اون
لطفا دکمه تنظیم سرعت فیلم هارو برگردونید و اینکه بشه با کلید های روی موس یا صفحه کلید زمان رو متوقف یا کنترل کردآره دقیقااااا منم میخواستم این ماجرا رو مطرح کنم منم همین مشکل رو دارم اینها حذف شد خیلی سخت شد این دو سه روز... ️️️️️️️️️️️️
526/615