دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadi
خیلی ممنون از شما
سلامت باشید -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Amir Shafie on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Shafie سلام
مگه نقشه جدید اومده؟
اگر اره ، از کجا میتونم ببینمش؟ -
Amir Shafiereplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.yegane N.dehqan
سلام
بله اومده
Https://alaatv.com/map -
Shahab Ebadireplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست عزیز چون هنوز جلسات بهش اضافه نشده کامل رونمایی نکردیم ازش
لینکش اینه:
https://alaatv.com/map -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi خدای من چقدرررر قشنگهههه
مرسیییی -
Amir Shafiereplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mina Sadeghi دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام چرا تغيير سرعت نيست ديگه تو داشبورد
-
mahan alizadehreplied to Mina Sadeghi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
Mina Sadeghi
من تازه با پلیر قدیمی ارتباط برقرار کرده بودم
خیلی خوب بود قبلیه . حیف شد
جدیده زیاد بچسب نیست -
Shahab Ebadi
سلام وقتتون بخیر
اول از همه خسته نباشید بابت داشبورد جدید و مرسی از زحماتتون
میخواستم بگم ک توی داشبور قبلی ی قسمت بود ب عنوان نشان شده ها و هرچیزیو از زمانکوب نشان دار کرده بودیم اونجا بود امکانش هست توی داشبورد جدید هم اضافه بشه ؟ چون بدون اون تقریبا زمانکوب مقدار زیادی از بازدهیشو بخاطر کم شدن سرعت دسترسی ب نشان شده ها از دست میدهو اینکه اگ امکانش هست بزرگنمایی رو هم ب پلیر جدید اضافه کنید واقعا نیاز هست بعضی جاها ک زوم کنیم توی پلیر قبل بود و مجبوریم بخاطر بزرگنمایی بعضی فیلمارو از پلیر قبل ببینیم
و مورد اخر اینکه تنظیم سرعت توی پلیر نیست همونطور ک میدونید خیلیا از تنظیم سرعت استفاده میکنن و توی داشبورد جدید هم بود اما الان نیس مخصوصا اینکه سرعتای بیشتر و متنوع تری نسبت و پلیر قبل گذاشته بودین عالی شده بود اگ میشه تنظیم سرعت رو هم برگردونین ممنون
-
Shahab Ebadi فک کنم هنوز زمانکوب افتتاح نشده و کامل نشده چون من چن تارو نشان دار کردم وقتی رفتم بیرون و دوباره وارد شدم نشان دار نبودن
-
سلام
نگران نباشید، پلیر درست میشه -
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب عزیز
خسته نباشید
در بخش اطلاعیه ها و اخبار داشبورد یه مشکلی هست
اینکه خبر ها رو میزنه و میاره خیلی هم خوبه ولی ای کاش مشخص بود که هر خبر مربوط به چه درسی هست و براساس محصولاتی که خریداری شده، اتومات فیلتر درس هارو خودش انتخاب کنه
چون هربار انتخاب کردن و فیلتربندی درس، خیلی کار رو سخت میکنهپیشنهاد: اگر خبر یا اطلاعیه جدیدی منتشر شد، کنار ایکن اطلاعیه ها یه دایره قرمز رنگی بیاد (یعنی مثلا خبری اومده مه هنوز ندیدیمش)
خیلی عالی و درجه یک شده
اگر پیشنهاد هم تونستید اوکیش کنید به معنای واقعی کلمه، بی نظیر میشه -
-
این پست پاک شده!
-
سلام این موارد لحاظ شده و هروقت از لحاظ فنی آماده بشه فعال میشه
-
Shahab Ebadi
پس منتظر یک داشبورد تمام عیار باید باشیم... -
سلام چطوری میشه سرعت فیلمای ابریشم رو زیاد کنم؟
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
fatemehahmadi سلام
اینجوری
-
Yegane Dehqan از کجا میبینید؟
-
fatemehahmadi اپلیکیشن
523/615