هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
وضعیت اینطوره که حتی تو این گرما هم عادت دارم با پتو بخوابم:/ @infinitie-a منم همین عادتو دارم  
- 
@saghi-mortazavi نه  الان جزو بی دغدغه ترین روزام محسوب میشه الان جزو بی دغدغه ترین روزام محسوب میشه
 ولی الان دارم عرق میکنم  @infinitie-a 
 هوم اوک 
- 
همون که منفوره.....زیتونی 
- 
احتیاج دارم به تو 
 به گفتن از حالم به تو!!
- 
0-0ftm دعوا و بحثو جدل رو دوست دارم ولی نه به عنوان یکی از طرفین دعوا دوست دارم از دور نگاه کنم اگر هم شد صلح رو ایجاد کنم 🧨 
 شایدم کرم ریختم بستگی داره🧨  
- 
حیف... 
 وگرنه میگفتم
- 
من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    
- 
احتیاج دارم به تو 
 به گفتن از حالم به تو!!@narjes-hashemi بَه خانم هاشمی مَمَرضا هم گوش میدن  
- 
0-0ftm دعوا و بحثو جدل رو دوست دارم ولی نه به عنوان یکی از طرفین دعوا دوست دارم از دور نگاه کنم اگر هم شد صلح رو ایجاد کنم 🧨 
 شایدم کرم ریختم بستگی داره🧨  
- 
   الحمدلله که نمیتونی بیشتر از ۳ تا بهم بدی الحمدلله که نمیتونی بیشتر از ۳ تا بهم بدی
- 
@دختر-بهار خیلی ممنون 
 متاسفانه این مدت همش خبرای بد میشنویم آخرین خبر خوشی که شنیدم رو به زور یادم میاد به امید روزای بهتر
- 
نمیدونم چه امشب کرمم گرفته میخوام برم رو مخ دایی   
- 
  تصحیح شد آقا تصحیح شد آقا
- 
دایی زور نزن، حرفتو اگه مردی بگو   
- 
من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    کی گفته آدمی که بخوای عرفانی باشی؟ 
 نه کی گفته تو آدمی؟؟؟
 البته ببخشید عرفایی 
- 
@دختر-بهار خیلی ممنون 
 متاسفانه این مدت همش خبرای بد میشنویم آخرین خبر خوشی که شنیدم رو به زور یادم میاد به امید روزای بهتر@first بنظر من همین که خبر بد نیاد روز خوب و بهتریه نسبت به اون روزای بد:) 
 یه مدت خوش بودیم خوشی زد ور دلمون 
- 
حس میکنم دارم بچه قلدر محل رو سر به سر میزارم   
 الان یهو یه چی میگه، بعد همه جارو سکوت فرا میگیره احتمالا   

|
 |

شعردانه
شعردانه