سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟
-
سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
من راه ابریشم تقریبا دوهفته بعد از شروع برنامه تهیه کردم و عقب موندم. هفته اولو خوب خوندم و بدون هیچ استرسی اما یسری مشکلات به وجود اومد خونمونو عوض کردیم مجبور شدم دوهفته برم شهر دیگ خونه مادربزرگم
کتابامم بردم اما اونجا انقد شلوغه که کلا از برنامه عقب موندم
خیلیی استرس گرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم سردرگمم الان ک میام تست بزنم میبینم اون ۱۰روزیم ک از برنامه خوندم انقد سرعت برام مهم بوده ک خیلی چیزا یادم رفته لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم و از روش خوندنتون بگیدببخشید که طولانی شد ممنون ازتون -
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Setare Ghorbani on آخرین ویرایش توسط Setare Ghorbani انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Setare Ghorbani سلام.اصلا نگران نباش چون همین مطالب دوباره توی سال تحصیلی کامل گفته میشه.سعی کن مباحث رو طوری بخونی که کامل مسلط بشی.حتما هم اخر درسنامه هر فرسنگ خلاصه برداری انجام بده
-
Amirhs اگه اینطور باشه که عالی میشه
ممنون -
alireza abdi 0 دقیقا نمیدونم چجوری خلاصه برداری کنم️
ممنون ازت -
سلام ، منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده و ۱۴ روز عقب افتادم البته من کرونا گرفته بودم، من خودم دارم فعلا از جایی که ندیدم میبینم، چون هم تو هفته جمع بندی کل دهم رو میگن و هم اینکه بعد برنامه ۱۰ روز تا مهر فاصلهس که ماله استراحته، میتونیم از اینا استفاده کنیم
-
MAHYAR haddad الان من ۴ هفته از برنامه عقبم این یماه شهریور حتما باید تموم کنم
اینکه میگن قراره از مهر دهمم تو برنامه قرار بدن یکم خیالمو راحت کرده -
-
Setare Ghorbani سلام اینو میگم تا بدونی این استرسای و نا امیدی های کاذب توی سال کنکور سمه برات
من 4 هفته از برنامه عقبم و برنامه ریزی کردم و تا اخر شهریور تموم میکنم برنامه رو (البته بدون اردوی جمع بندی ک اونم تا 9 مهر ک قلم چیه اوکیش میکنم)
حالا هنوز هم میخوای ناامیدی کاذبت رو بهش پر و بال بدی یا مث من بلند شی برنامه راه ابریشم رو الگو کنی و ی برنامه شخصی سازی بنویسی و تمومش کنی؟
تصمیم با خودته و یادت باشه مرحله تصمیم و شروع سخت ترین قسمت هر پروژه ایه انجامش بدی دیگ همه چی روال میشه خیلیا توی همین دوتا مرحله گیر کردناز من ک بیشتر عقب نیستی؟
من تونستم پس توهم میتونی
هنوزم میخوای نا امید باشی ؟ -
Setare Ghorbani تازشم دوباره دهم از مهر تدریس میشه و در برنامه قرار داره
این جمله بالا رو نگفتم ک بیخیال شی و بگی عب ندره پس و نمیخونم از مهر میخونم
اینو گفتم که تا هرجا تونستی بخونی بخونی و ناامیدیت باعث نشه توی باتلاق درس نخوندن و عقب موندن فرو بری مثلا 90درصد مطالبو بخونی (البته با کیفیت چون %(#14cf4c)[کیفیت از کمیت مهمتره])الان اول کاره ی باتلاق هست ک خیلیا توش فرو میرن ،، باتلاق عقب موندن
اگر تصمیم نگیری برنامه ریزیتو شخصی سازی نکنی و شروع نکنی هی بیشتر تو این باتلاق فرو میری هی بیشتر نا امید میشی و بنظرت اخرش چی میشه؟
اینارو گفتم ک از همین الان ک اول کاره حواست باشه -
Setare Ghorbani ی چیزی ک یادم رفت بگم اون مطالبیو ک خوندی یادت رفته طبیعیه یکی دو روز بزار مرور اون مطالب جزوه هاتو بخون و دیگ نیازی نیس فیلماشو ببینی چون ی بار دیدی و در طول سال هم هر ی هفته یا دوهفته ی بار ی روز کامل بزار برا مرور مطالبی ک توی اون هفته یا دوهفته خوندی البته بحث مرور خیلی گسترده تر از این حرفاست و برای مرور ی سری جداول هست مبحثایی ک خوندی رو توش مینویسی و توی ی بازه های زمانی مشخصی باتوجه ب اون جدول مرورشو میکنی تا دیگ یادت نره و ب حافظه بلند مدت منتقل شه حلاصه نویسی هم امریه ک حتما باید انجام بدی و روش صحیحش هم بلد باشی
-
Dr.Aryan سلام شروع کردم دارم خوب میخونم اما یسری مشکلات هست که نمیزاره همیناس هی باعث میشه استرس بگیرم️
روش خلاصه نویسیو خوب بلد نیستم حس میکنم برای مرور یا جمع بندی باید همه چیو بخونم چون یادم میره برا همین نمیدونم چی برای خلاصه بنویسم️️سپاس
-
Setare Ghorbani در برنامه راه ابریشم و سردرگمی گفته است:
Dr.Aryan سلام شروع کردم دارم خوب میخونم اما یسری مشکلات هست که نمیزاره همیناس هی باعث میشه استرس بگیرم️
سلام درصورت امکان تاپیک بزنید درمورد مشکلاتتون بچه ها کمک میکنن حل میشه
روش خلاصه نویسیو خوب بلد نیستم حس میکنم برای مرور یا جمع بندی باید همه چیو بخونم چون یادم میره برا همین نمیدونم چی برای خلاصه بنویسم️️
جمع بندی رو ک الان بیخیال چون حالا مونده تا جمع بندی توی عید و قبل کنکور و نگران نباش چون تا اونموقع یاد میگیری میگم ینی از الان برا چیزی ک برا بعده نگران نباش الان مهمهو اگر راه ابریشمی هستی خودش برنامه جمع بندی داره برا خلاصه نویسی هم سعی میکنم ی تاپیک بزنم اموزشش بدم نحوه صحیحشو و میتونید سرچ هم بکنید مطالب خوبی تو نت هست
سپاس
خواهش میکنم
-
سلام دوستان
من از برنامه عقب افتادم و نمتونم برسم
برنامه مهرماه دروس دهم ام دربرمیگیره یا حتما تو این ی ماه کلشو خودم جم کنم؟ اگه ام ک دهم تو برنامه خواهد بود پس من این ی ماهو عمومیای دهمو بخونم تموم کنم جمعشون کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید -
-
Reza Yengeji
اره به احتمال خیلی زیاد هست -
Reza Yengeji
سلام
نگران نباشید
از مهر برنامه دیگه ای رو بهمون میدن که دهم رو هم در بر میگیره(انگار اونجا دیگه فرسنگی(ک ترکیبیه) پیش میره و دیگه به صورت پایه به پایه نیست)
درواقع برنامه اصلی اونه ، پس فعلا با این برنامه پیش برید که هم یکم جلو باشید و هم از قبل مقدمات رو بلد باشید -
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to Reza Yengeji on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Yengeji رفیق به نظرم همون تخصصیا رو هر چی رسیدی بخون
اصلن عمومیا رو بیخیال شو از مهر با فیلما پیش برو -
Tannaz Dalir ابریشم عمومیا رو نگرفتم ب خاطر همون میخوام عمومیای دهمو جمعبندی کنم