Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
80 دیدگاه‌ها 35 کاربران 2.2k بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MAHYAR haddadM آفلاین
    MAHYAR haddadM آفلاین
    MAHYAR haddad
    ریاضی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام ، منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده و ۱۴ روز عقب افتادم البته من کرونا گرفته بودم، من خودم دارم فعلا از جایی که ندیدم می‌بینم، چون هم تو هفته جمع بندی کل دهم رو می‌گن و هم اینکه بعد برنامه ۱۰ روز تا مهر فاصله‌س که ماله استراحته، می‌تونیم از اینا استفاده کنیم😊😊

Setare GhorbaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • MAHYAR haddadM MAHYAR haddad

سلام ، منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده و ۱۴ روز عقب افتادم البته من کرونا گرفته بودم، من خودم دارم فعلا از جایی که ندیدم می‌بینم، چون هم تو هفته جمع بندی کل دهم رو می‌گن و هم اینکه بعد برنامه ۱۰ روز تا مهر فاصله‌س که ماله استراحته، می‌تونیم از اینا استفاده کنیم😊😊

Setare GhorbaniS آفلاین
      Setare GhorbaniS آفلاین
      Setare Ghorbani
      دانش آموزان آلاء

MAHYAR haddad الان من ۴ هفته از برنامه عقبم این یماه شهریور حتما باید تموم کنم
      اینکه میگن قراره از مهر دهمم تو برنامه قرار بدن یکم خیالمو راحت کرده🤭

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Setare GhorbaniS Setare Ghorbani

سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
        من راه ابریشم تقریبا دوهفته بعد از شروع برنامه تهیه کردم و عقب موندم. هفته اولو خوب خوندم و بدون هیچ استرسی اما یسری مشکلات به وجود اومد خونمونو عوض کردیم مجبور شدم دوهفته برم شهر دیگ خونه مادربزرگم
        کتابامم بردم اما اونجا انقد شلوغه که کلا از برنامه عقب موندم☹☹
        خیلیی استرس گرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم سردرگمم الان ک میام تست بزنم میبینم اون ۱۰روزیم ک از برنامه خوندم انقد سرعت برام مهم بوده ک خیلی چیزا یادم رفته لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم و از روش خوندنتون بگید☹🙏ببخشید که طولانی شد ممنون ازتون❤🙏

Setare GhorbaniS آفلاین
        Setare GhorbaniS آفلاین
        Setare Ghorbani
        دانش آموزان آلاء

Setare Ghorbani بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

من راه ابریشم تقریبا دوهفته بعد از شروع برنامه تهیه کردم و عقب موندم. هفته اولو خوب خوندم و بدون هیچ استرسی اما یسری مشکلات به وجود اومد خونمونو عوض کردیم مجبور شدم دوهفته برم شهر دیگ خونه مادربزرگم
          خیلیی استرس گرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم سردرگمم الان ک میام تست بزنم میبینم اون ۱۰روزیم ک از برنامه خوندم انقد سرعت برام مهم بوده ک خیلی چیزا یادم رفته لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم و از روش خوندنتون بگید☹🙏ببخشید که طولانی شد ممنون ازتون❤🙏

D آفلاین
          D آفلاین
          Dr.Aryan
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده

Setare Ghorbani سلام اینو میگم تا بدونی این استرسای و نا امیدی های کاذب توی سال کنکور سمه برات
          من 4 هفته از برنامه عقبم و برنامه ریزی کردم و تا اخر شهریور تموم میکنم برنامه رو (البته بدون اردوی جمع بندی ک اونم تا 9 مهر ک قلم چیه اوکیش میکنم)
          حالا هنوز هم میخوای ناامیدی کاذبت رو بهش پر و بال بدی یا مث من بلند شی برنامه راه ابریشم رو الگو کنی و ی برنامه شخصی سازی بنویسی و تمومش کنی؟
          تصمیم با خودته و یادت باشه مرحله تصمیم و شروع سخت ترین قسمت هر پروژه ایه انجامش بدی دیگ همه چی روال میشه خیلیا توی همین دوتا مرحله گیر کردن

از من ک بیشتر عقب نیستی؟
          من تونستم پس توهم میتونی
          هنوزم میخوای نا امید باشی ؟

Setare GhorbaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

D آفلاین
            D آفلاین
            Dr.Aryan

Setare Ghorbani تازشم دوباره دهم از مهر تدریس میشه و در برنامه قرار داره
            این جمله بالا رو نگفتم ک بیخیال شی و بگی عب ندره پس و نمیخونم از مهر میخونم
            اینو گفتم که تا هرجا تونستی بخونی بخونی و ناامیدیت باعث نشه توی باتلاق درس نخوندن و عقب موندن فرو بری مثلا 90درصد مطالبو بخونی (البته با کیفیت چون %(#14cf4c)[کیفیت از کمیت مهمتره])

الان اول کاره ی باتلاق هست ک خیلیا توش فرو میرن ،، باتلاق عقب موندن
            اگر تصمیم نگیری برنامه ریزیتو شخصی سازی نکنی و شروع نکنی هی بیشتر تو این باتلاق فرو میری هی بیشتر نا امید میشی و بنظرت اخرش چی میشه؟
            اینارو گفتم ک از همین الان ک اول کاره حواست باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

D آفلاین
              D آفلاین
              Dr.Aryan

Setare Ghorbani ی چیزی ک یادم رفت بگم اون مطالبیو ک خوندی یادت رفته طبیعیه یکی دو روز بزار مرور اون مطالب جزوه هاتو بخون و دیگ نیازی نیس فیلماشو ببینی چون ی بار دیدی و در طول سال هم هر ی هفته یا دوهفته ی بار ی روز کامل بزار برا مرور مطالبی ک توی اون هفته یا دوهفته خوندی البته بحث مرور خیلی گسترده تر از این حرفاست و برای مرور ی سری جداول هست مبحثایی ک خوندی رو توش مینویسی و توی ی بازه های زمانی مشخصی باتوجه ب اون جدول مرورشو میکنی تا دیگ یادت نره و ب حافظه بلند مدت منتقل شه حلاصه نویسی هم امریه ک حتما باید انجام بدی و روش صحیحش هم بلد باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • D Dr.Aryan

Setare Ghorbani سلام اینو میگم تا بدونی این استرسای و نا امیدی های کاذب توی سال کنکور سمه برات
                من 4 هفته از برنامه عقبم و برنامه ریزی کردم و تا اخر شهریور تموم میکنم برنامه رو (البته بدون اردوی جمع بندی ک اونم تا 9 مهر ک قلم چیه اوکیش میکنم)
                حالا هنوز هم میخوای ناامیدی کاذبت رو بهش پر و بال بدی یا مث من بلند شی برنامه راه ابریشم رو الگو کنی و ی برنامه شخصی سازی بنویسی و تمومش کنی؟
                تصمیم با خودته و یادت باشه مرحله تصمیم و شروع سخت ترین قسمت هر پروژه ایه انجامش بدی دیگ همه چی روال میشه خیلیا توی همین دوتا مرحله گیر کردن

از من ک بیشتر عقب نیستی؟
                من تونستم پس توهم میتونی
                هنوزم میخوای نا امید باشی ؟

Setare GhorbaniS آفلاین
                Setare GhorbaniS آفلاین
                Setare Ghorbani
                دانش آموزان آلاء

@dr-aryan سلام شروع کردم دارم خوب میخونم اما یسری مشکلات هست که نمیزاره همیناس هی باعث میشه استرس بگیرم🤦‍♀️☹
                روش خلاصه نویسیو خوب بلد نیستم حس میکنم برای مرور یا جمع بندی باید همه چیو بخونم چون یادم میره برا همین نمیدونم چی برای خلاصه بنویسم🤦‍♀️🤦‍♀️

سپاس😁❤

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

@dr-aryan سلام شروع کردم دارم خوب میخونم اما یسری مشکلات هست که نمیزاره همیناس هی باعث میشه استرس بگیرم🤦‍♀️☹
                  روش خلاصه نویسیو خوب بلد نیستم حس میکنم برای مرور یا جمع بندی باید همه چیو بخونم چون یادم میره برا همین نمیدونم چی برای خلاصه بنویسم🤦‍♀️🤦‍♀️

سپاس😁❤

D آفلاین
                  D آفلاین
                  Dr.Aryan
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده

Setare Ghorbani در برنامه راه ابریشم و سردرگمی گفته است:

سلام درصورت امکان تاپیک بزنید درمورد مشکلاتتون بچه ها کمک میکنن حل میشه

جمع بندی رو ک الان بیخیال چون حالا مونده تا جمع بندی توی عید و قبل کنکور و نگران نباش چون تا اونموقع یاد میگیری میگم ینی از الان برا چیزی ک برا بعده نگران نباش الان مهمهو اگر راه ابریشمی هستی خودش برنامه جمع بندی داره برا خلاصه نویسی هم سعی میکنم ی تاپیک بزنم اموزشش بدم نحوه صحیحشو و میتونید سرچ هم بکنید مطالب خوبی تو نت هست

سپاس😁❤

خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Reza YengejiR آفلاین
                    Reza YengejiR آفلاین
                    Reza Yengeji
                    دانش آموزان آلاء
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده

سلام دوستان
                    من از برنامه عقب افتادم و نمتونم برسم
                    برنامه مهرماه دروس دهم ام دربرمیگیره یا حتما تو این ی ماه کلشو خودم جم کنم؟ اگه ام ک دهم تو برنامه خواهد بود پس من این ی ماهو عمومیای دهمو بخونم تموم کنم جمعشون کنم
                    ممنون میشم راهنمایی کنید 🌹🤕

راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی

M Hhh HhH Tannaz DalirT D Mohammad Hassan Rajjab PourM 5 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • M آفلاین
                      M آفلاین
                      Mohammad Gh
                      دانش آموزان آلاء دوازدهم

مدیر-محصول-ابریشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • Reza YengejiR Reza Yengeji

سلام دوستان
                        برنامه مهرماه دروس دهم ام دربرمیگیره یا حتما تو این ی ماه کلشو خودم جم کنم؟ اگه ام ک دهم تو برنامه خواهد بود پس من این ی ماهو عمومیای دهمو بخونم تموم کنم جمعشون کنم

M آفلاین
                        M آفلاین
                        Mohammad Gh
                        دانش آموزان آلاء دوازدهم

Reza Yengeji
                        اره به احتمال خیلی زیاد هست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

سلام دوستان

Hhh HhH آفلاین
                          Hhh HhH آفلاین
                          Hhh Hh

Reza Yengeji
                          سلام
                          نگران نباشید
                          از مهر برنامه دیگه ای رو بهمون میدن که دهم رو هم در بر میگیره(انگار اونجا دیگه فرسنگی(ک ترکیبیه) پیش میره و دیگه به صورت پایه به پایه نیست)
                          درواقع برنامه اصلی اونه ، پس فعلا با این برنامه پیش برید که هم یکم جلو باشید و هم از قبل مقدمات رو بلد باشید

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2

سلام دوستان

Tannaz DalirT آفلاین
                            Tannaz DalirT آفلاین
                            Tannaz Dalir
                            دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دل

Reza Yengeji رفیق به نظرم همون تخصصیا رو هر چی رسیدی بخون
                            اصلن عمومیا رو بیخیال شو از مهر با فیلما پیش برو

Reza YengejiR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Tannaz DalirT Tannaz Dalir

Reza Yengeji رفیق به نظرم همون تخصصیا رو هر چی رسیدی بخون
                              اصلن عمومیا رو بیخیال شو از مهر با فیلما پیش برو

Reza YengejiR آفلاین
                              Reza YengejiR آفلاین
                              Reza Yengeji
                              دانش آموزان آلاء

Tannaz Dalir ابریشم عمومیا رو نگرفتم ب خاطر همون میخوام عمومیای دهمو جمعبندی کنم

Tannaz DalirT nazanin karimaN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Tannaz Dalir ابریشم عمومیا رو نگرفتم ب خاطر همون میخوام عمومیای دهمو جمعبندی کنم

Tannaz DalirT آفلاین
                                Tannaz DalirT آفلاین
                                Tannaz Dalir
                                دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دل

Reza Yengeji خب اشکال نداره اصلن هر چی باشه الان بهتره اختصاصیا رو بخونی به نظرت درسته الان بشینی تست دینی بزنی؟
                                همون فیلمای درسنامه رو ببین تستای ستاره دار رو فعلن بزن این طوری زیادم طول نمیکشه میتونی تا اخر تابستون اختصاصیای دهم رو بخونی از مهر هم با برنامه ازمون وراه ابریشم بخون
                                موفق باشی🌷

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

nazanin karimaN آفلاین
                                  nazanin karimaN آفلاین
                                  nazanin karima
                                  المپیادیا دوازدهم ریاضی

Reza Yengeji برنامه مهر عمومیا رو هم داره،شما طبق برنامه،اما مثلا با کتاب درسی میتونید پیش بیاید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2

سلام دوستان

D آفلاین
                                    D آفلاین
                                    Dr.Aryan

Reza Yengeji
                                    سلام دوست عزیز
                                    من این تاپیک رو در رابطه با عقب موندن از برنامه ایجاد کردم و راه حل هاشو نوشتم
                                    حتما مطالعش فرمایید

https://forum.alaatv.com/topic/37219/این-داستان-قسمت8-عقب-ماندن-از-برنامه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • سید حسین قربانی 1س آفلاین
                                      سید حسین قربانی 1س آفلاین
                                      سید حسین قربانی 1
                                      دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

سلام به الایی های عزیز - امیدوارم حالتون خوب باشه
                                      من بنا به دلایلی حدود 25 روز از برنامه راه ابریشم عقب هستم به نظرتون الان شروع کنم به صورت فرسنگ به فرسنگ بخونم یا همون دهم رو توی این یه ماه بخونم ؟ ممنون میشم نظرتونو بگید
                                      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                      راه-ابریشمی-ها-زیست
                                      راه-ابریشمی-ها-شیمی
                                      بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Yegane DehqanY Zahra.HDZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • سید حسین قربانی 1س سید حسین قربانی 1

من بنا به دلایلی حدود 25 روز از برنامه راه ابریشم عقب هستم به نظرتون الان شروع کنم به صورت فرسنگ به فرسنگ بخونم یا همون دهم رو توی این یه ماه بخونم ؟ ممنون میشم نظرتونو بگید
                                        راه-ابریشمی-ها-زیست
                                        راه-ابریشمی-ها-شیمی
                                        بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Yegane DehqanY آفلاین
                                        Yegane DehqanY آفلاین
                                        Yegane Dehqan

سید حسین قربانی 1 سلام
                                        تا هر جایی رسیدی دهم رو بخون فقط .

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        5
                                        • سید حسین قربانی 1س سید حسین قربانی 1

راه-ابریشمی-ها-زیست
                                          راه-ابریشمی-ها-شیمی
                                          بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Zahra.HDZ آفلاین
                                          Zahra.HDZ آفلاین
                                          Zahra.HD
                                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

سید حسین قربانی 1 راستش منم خیلی عقبم و تو این یه ماه میخوام دهم رو تموم کنم
                                          فکر کنم بری دوازدهم رو بخونی و دهم نصفه بمونه و از مهر دوباره شروع کنی از اول دوازدهم و دهم رو بخونی بد بشه
                                          یه سال رد سعی کن تو این ماه جمع کنی
                                          دوازدهم بمونه واسه مهر

So
                                          What is the point
                                          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه