چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟
-
Tannaz Dalir ابریشم عمومیا رو نگرفتم ب خاطر همون میخوام عمومیای دهمو جمعبندی کنم
Reza Yengeji خب اشکال نداره اصلن هر چی باشه الان بهتره اختصاصیا رو بخونی به نظرت درسته الان بشینی تست دینی بزنی؟
همون فیلمای درسنامه رو ببین تستای ستاره دار رو فعلن بزن این طوری زیادم طول نمیکشه میتونی تا اخر تابستون اختصاصیای دهم رو بخونی از مهر هم با برنامه ازمون وراه ابریشم بخون
موفق باشی -
Tannaz Dalir ابریشم عمومیا رو نگرفتم ب خاطر همون میخوام عمومیای دهمو جمعبندی کنم
Reza Yengeji برنامه مهر عمومیا رو هم داره،شما طبق برنامه،اما مثلا با کتاب درسی میتونید پیش بیاید
-
سلام دوستان
من از برنامه عقب افتادم و نمتونم برسم
برنامه مهرماه دروس دهم ام دربرمیگیره یا حتما تو این ی ماه کلشو خودم جم کنم؟ اگه ام ک دهم تو برنامه خواهد بود پس من این ی ماهو عمومیای دهمو بخونم تموم کنم جمعشون کنم
ممنون میشم راهنمایی کنیدReza Yengeji
سلام دوست عزیز
من این تاپیک رو در رابطه با عقب موندن از برنامه ایجاد کردم و راه حل هاشو نوشتم
حتما مطالعش فرماییدhttps://forum.alaatv.com/topic/37219/این-داستان-قسمت8-عقب-ماندن-از-برنامه
-
سلام به الایی های عزیز - امیدوارم حالتون خوب باشه
من بنا به دلایلی حدود 25 روز از برنامه راه ابریشم عقب هستم به نظرتون الان شروع کنم به صورت فرسنگ به فرسنگ بخونم یا همون دهم رو توی این یه ماه بخونم ؟ ممنون میشم نظرتونو بگید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
من بنا به دلایلی حدود 25 روز از برنامه راه ابریشم عقب هستم به نظرتون الان شروع کنم به صورت فرسنگ به فرسنگ بخونم یا همون دهم رو توی این یه ماه بخونم ؟ ممنون میشم نظرتونو بگید
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسید حسین قربانی 1 سلام
تا هر جایی رسیدی دهم رو بخون فقط . -
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسید حسین قربانی 1 راستش منم خیلی عقبم و تو این یه ماه میخوام دهم رو تموم کنم
فکر کنم بری دوازدهم رو بخونی و دهم نصفه بمونه و از مهر دوباره شروع کنی از اول دوازدهم و دهم رو بخونی بد بشه
یه سال رد سعی کن تو این ماه جمع کنی
دوازدهم بمونه واسه مهر -
سلام دوستان
من خیلی دیر به راه ابریشم تابستان رسیدم و الان تازه هفته دوم برنامه ام
با توجه به اینکه دوهفته پیش رو برای جمع بندیه
به نظر شما من چیکار کنم بهتره ؟
فیلم های تفتان رو ببینم یا سعی کنم تا اخر تابستان تا حدی برنامه دهم تابستان راه ابریشمو تموم کنم ؟
مدیر-محصول-ابریشم
دانشجو شریف -
سلام دوستان
من خیلی دیر به راه ابریشم تابستان رسیدم و الان تازه هفته دوم برنامه ام
با توجه به اینکه دوهفته پیش رو برای جمع بندیه
به نظر شما من چیکار کنم بهتره ؟
فیلم های تفتان رو ببینم یا سعی کنم تا اخر تابستان تا حدی برنامه دهم تابستان راه ابریشمو تموم کنم ؟
مدیر-محصول-ابریشم
دانشجو شریفزهره صالحی سلام ویدیویی که آلا گذاشته توی پیج اینستاگرامش رو ببینید استاد یاری داخل اون ویدیو توضیح دادن اگر ندیدید ببینید
-
سلام.همین امروز و دقیقا چند دقیقه ی پیش به جمع راه ابریشمی ها اضافه شدم. اگه میشه مشاوره بدید چطور با برنامه پیش برم.خودم تو طول تابستون دو فصل از فیزیک دهم و یازدهم و همین طور پنج درس از عربی رو مرور و جمع بندی کردم.
-
-
به نظر من یکمی استراحت بکنید و از مهر دوباره از اول با راه ابریشم از صفر همراه بشید یا اگر که نه می تونید برنامه26 تیر تا 6 شهریور را ببنید و برای خودتان شخصی سازی اش بکنید و بعد همراه ان تا هرجا که تونستید پیش برید و مرور هم کنید البته تا جایی که پیش رفتید. امیدوارم که بهترین تصمیم را بگیرید
و در اخر لطفا بتگید
تا بقیه پیاماتون را ببیننند
-
و یادم رفت برید در تاپیک ویژه راه ابریشمی ها اعلام کنید که راه ابریشمی هستید تا ادمین ها شمارا در گروه ها عضو کنند
-
سلام.همین امروز و دقیقا چند دقیقه ی پیش به جمع راه ابریشمی ها اضافه شدم. اگه میشه مشاوره بدید چطور با برنامه پیش برم.خودم تو طول تابستون دو فصل از فیزیک دهم و یازدهم و همین طور پنج درس از عربی رو مرور و جمع بندی کردم.
Mahsa Norouzi سلام
نظر من اینه دو درس تخصصی و دو درس عمومی رو انتخاب کنی و اگه میتونی روزی ۸ ساعت بخون .
( اگه نتونستی از ۱مهر هم میشه از صفر شروع کرد)
اما بهتره تا هر جایی تونستی ۲ تا تخصصی و ۲تا عمومی بخونی . -
Mahsa Norouzi سلام از نظر من شما از مهر با راه ابریشم همراه شید که جامع هست.
-
Mahsa Norouzi سلام
نظر من اینه دو درس تخصصی و دو درس عمومی رو انتخاب کنی و اگه میتونی روزی ۸ ساعت بخون .
( اگه نتونستی از ۱مهر هم میشه از صفر شروع کرد)
اما بهتره تا هر جایی تونستی ۲ تا تخصصی و ۲تا عمومی بخونی .Yegane Dehqan
موافقم
نظر آقای یاری(یکی از مشاورای راه ابریشم) هم همین بود -
سلام خواستم بدونم من ک تابهتون راه ابریشم رو دریافت نکردم اگر الآن بگیرم میتونم باهاش پیش برم،
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟ -
سلام خواستم بدونم من ک تابهتون راه ابریشم رو دریافت نکردم اگر الآن بگیرم میتونم باهاش پیش برم،
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 اصلا دیر نشده دوست عزیز درواقع برنامه اصلی راه ابریشم از مهر ماه هست
با شروع فرسنگ ها -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 سلام
الان بگیر .
ولی اگه میخوای با برنامه مهر شروع کن .
چون از مهر دوباره از صفر شروع میشه . -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟ -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 راه ابريشم هميشه مفيده :))
هيچ وقت دير نيست براش اما ترجيحا الان بگير شايد از مهر تخفيف هاشو برداره