هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan با آقا طلوعی گیج نمیزنید نترسید... منم با هر دبیری درس میخوندم کار که به تست زدن میرسید میلنگیدم... اما خداوکیلی آقا طلوعی خیلی خوبن... قشنگ به آدم میفهمونن یعنی یه کاری میکنه تست ها رو مفهومی میزنی با درک مفاهیم میزنی... نمیخوام تبلیغ کنم یا بیشتر ازین تعریف کنم... اما اگر راست و حسینی بخوام بگم واقعا من یه نفر ک هر چی دارم تا به امروز از فیزیک فقط و فقط از ایشونه... فقط %(#00ffb7)[مرور] کن... %(#00ffb7)[مرور] معجزه میکنه... 2 دقیقه هم ک شده قبل از اینکه یک جلسه رو شروع کنی مطالب جلسه قبل رو توی جزوه نگاه کن %(#00ffb7)[مرور] بشه (%(#0022ff)[اسکن] کن با چشمات)... 2 دقیقه بعد از اتمام جلسه هم ک شدش مطالب اون جلسه رو سریع از توی جزوه سریع %(#00ffb7)[مرور] کن نگاه بنداز... %(#00ffb7)[مرور] %(#00ffb7)[مرور] %(#00ffb7)[مرور]... کم کم میره به خورد ذهنت... %(#00ffb7)[مرور] سرعتت رو میبره بالا... فراموش نمیکنی... خیلیییی تاثیر داره... %(#00ffb7)[مرور] های کوچولو داشته باش اما زیاد... یک %(#00ffb7)[مرور] کلی هم از تمام مطالب اون هفته در روز جمعه هر هفته داشته باشی و تست های ستاره دار اون هفته رو دوباره بررسی کنی نور علی نور میشه...
Amirreza Vafaei Moghadam سلوم
اگ فرصت کردی توروخدا یه عکس بفرست از اون گربه کوچیکه
اون یارو سفیده
مرسی -
سروش قادری از شما هم ممنون
بابت اون تودلی هم که نوشتید
هرچیزی که جلوی سرعت و رشد پیشرفتتون را گرفته را ریشه کن کنید برای من نمونه ش همین انجمن یا تایم های آنلاین شدن 3 هفته س دارم کم ش میکنم و امروز تونستم 30 درصد کمتر مصرف کنم مهم نیست که کم کم از بین ببرینش مهم اینکه فقط هر روز اثرات منفی ش کمتر بشه
راست ش چون خودم تجربه یه سال کنکور را دارم این 300 روز جوری باشید که بعد از اینکه از جلسه اومدید بیرون پشیمونی ای نباشه
همین !
0-0ftm امیدوارم امروز تو هم بهتر از دیروزت بوده باشه -
@mitra-ism-rahmani
مثلا اسفند
۱۰تا ی دونه عمومی
و ۲۰تا ی دونه اختصاصی
باز دفعه بعدی ده تا اختصاصی
بیستا عمومی
هر دفعه همینطوریه عوض میشه
(هر آزمون ی درس اختصاصی یکی عمومی میزارن فقط) -
@sania-andiravan بله
الان فقط سال یازدهم رو شرکت نکردم اونموقع برای هر دو هفته یک پروژه میگفتن ولی الان رو نمیدونم.
siamak slamtalab
هر دو هفته که می گذره یه آزمون اصلی هست یه آزمون مشابه که ازمون مشابه کارنامش شبیه اصلی نیست در اون حد نیست...
آها که اینطور آخه من نشنیده بودم -
سروش قادری از شما هم ممنون
بابت اون تودلی هم که نوشتید
هرچیزی که جلوی سرعت و رشد پیشرفتتون را گرفته را ریشه کن کنید برای من نمونه ش همین انجمن یا تایم های آنلاین شدن 3 هفته س دارم کم ش میکنم و امروز تونستم 30 درصد کمتر مصرف کنم مهم نیست که کم کم از بین ببرینش مهم اینکه فقط هر روز اثرات منفی ش کمتر بشه
راست ش چون خودم تجربه یه سال کنکور را دارم این 300 روز جوری باشید که بعد از اینکه از جلسه اومدید بیرون پشیمونی ای نباشه
همین !
0-0ftm امیدوارم امروز تو هم بهتر از دیروزت بوده باشه -
siamak slamtalab
هر دو هفته که می گذره یه آزمون اصلی هست یه آزمون مشابه که ازمون مشابه کارنامش شبیه اصلی نیست در اون حد نیست...
آها که اینطور آخه من نشنیده بودم@sania-andiravan
خیلی خیلی ممنون از پاسخگوئی تان لطف کردین
-
Amirreza Vafaei Moghadam
خیلی ممنونم از راهنمایی تون
خب خداروشکر پس با آقا طلوعی می گیرم@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
خب خداروشکر پس با آقا طلوعی می گیرماصن نگران نباش
ان شاء الله موفق باشید؛
و اینکه راستی همیشه تلاش کنید قدر %(#00aeff)[زمان] رو بدونید چون این %(#ebff52)[زمان متاسفانه خیلییییی زود میگذره اگر ازش استفاده نکنی]، اما %(#f4ffa3)[مقدارش زیاد فقط به نظر میرسه]... وقتی هم ک از دست میره خیلی پشیمونی به بار میاره... خیلی... سعی کن هیچ وقت عقب نیوفتی چون باعث پر رنگ شدن حس ناامیدی میشه... اگر %(#41fc98)[1%] ناامید بشی یک سال رو ممکنه از دست بدی... البته اگر ناامید نشی بازم موفق میشی اما خب آدمه دیگه... کاره دیگه... شاید ناامید بشی پس همیشه سعی کن از همین اولش هیچ وقت عقب نیوفتی و اگر حس میکنی کم کم داره بازی جدی جدی شروع میشه دکمه استارت خودت رو زودتر بزنی و با تمام انرژی برای موفقیتت برنامه ریزی کنی...%(#f7732d)[هر جاییم هر مشکلی بود روی منم حساب کن...]
%(#171717)[( منم هستم... )] -
@sania-andiravan
خیلی خیلی ممنون از پاسخگوئی تان لطف کردین
siamak slamtalab
خواهش میکنم کاری نکردم -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
خب خداروشکر پس با آقا طلوعی می گیرماصن نگران نباش
ان شاء الله موفق باشید؛
و اینکه راستی همیشه تلاش کنید قدر %(#00aeff)[زمان] رو بدونید چون این %(#ebff52)[زمان متاسفانه خیلییییی زود میگذره اگر ازش استفاده نکنی]، اما %(#f4ffa3)[مقدارش زیاد فقط به نظر میرسه]... وقتی هم ک از دست میره خیلی پشیمونی به بار میاره... خیلی... سعی کن هیچ وقت عقب نیوفتی چون باعث پر رنگ شدن حس ناامیدی میشه... اگر %(#41fc98)[1%] ناامید بشی یک سال رو ممکنه از دست بدی... البته اگر ناامید نشی بازم موفق میشی اما خب آدمه دیگه... کاره دیگه... شاید ناامید بشی پس همیشه سعی کن از همین اولش هیچ وقت عقب نیوفتی و اگر حس میکنی کم کم داره بازی جدی جدی شروع میشه دکمه استارت خودت رو زودتر بزنی و با تمام انرژی برای موفقیتت برنامه ریزی کنی...%(#f7732d)[هر جاییم هر مشکلی بود روی منم حساب کن...]
%(#171717)[( منم هستم... )]Amirreza Vafaei Moghadam
ممنونم از راهنمایی تون خیلی لطف دارید
-
Amirreza Vafaei Moghadam
Amirreza Vafaei Moghadam
%(#30a5ff)[خواهش میکنم شمایید ک لطف دارید بزرگوار]
-
Amirreza Vafaei Moghadam