فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم....
-
@n-n-good پلیس رو زیر میگیره؟
Sarah Ghanaatiyan چه خشن
-
0-0ftm
اگه کلشو ببینی چی میشه:)) -
@Amir-Bernousi
Maryam Nateqi
Yeganeh robat sarpooshi -
0-0ftm در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
M Tg
اینا نباید اتصال داشته باشن؟این شرط هم برای این سوال اگ وجود داشته باشه ک نداره یه شرط ناممکن هستش چون ۱۶ تا نقطه ممکن نیست با ۶ خط با هم کاملا همگی دو به دو با هم ارتباط مستقیم داشته باشن...
Amirreza Vafaei Moghadam در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
0-0ftm در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
M Tg
اینا نباید اتصال داشته باشن؟این شرط هم برای این سوال اگ وجود داشته باشه ک نداره یه شرط ناممکن هستش چون ۱۶ تا نقطه ممکن نیست با ۶ خط با هم کاملا همگی دو به دو با هم ارتباط مستقیم داشته باشن...
منم همینو گفتم ک امکان نداره همشون بهم وصل شن
-
@n-n-good من خوردم
-
یه راننده کامیون در حالیکه چراغ قرمزه رد میشع و پلیسی که اونجا ایستاده هم بهش گیر نمیده
چطورممکنه؟
هم سادس جوابش هم قدیمی@n-n-good در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
یه راننده کامیون در حالیکه چراغ قرمزه رد میشع و پلیسی که اونجا ایستاده هم بهش گیر نمیده
چطورممکنه؟
هم سادس جوابش هم قدیمییه مسلسل آبی رنگ از توی زیر شلواریش در میاره پلیسو میبندع به رگبار مسلسل ها ایران ایران ایران رگبار مسلسل ها ایران ایران ایران مژده شده بر ایوان مژده شده بر ایوان
دیش داری دی دام دام
-
@n-n-good
همه کیکا رو Sarah Ghanaatiyan خورد
باور نمیکنید دوربین های مداربسته رو چک کنید
تک خوری میکنی منم لو میدمت -
@n-n-good
تک خوری میکنی منم لو میدمتAmirreza Vafaei Moghadam خدا ان شاءالله همه اروشفا بده
-
@n-n-good من خوردم
Amirreza Vafaei Moghadam بیکار بودین خب یه کیک دیگه میخوردین
-
@n-n-good در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
چطورممکنه؟
هم سادس جوابش هم قدیمییه مسلسل آبی رنگ از توی زیر شلواریش در میاره پلیسو میبندع به رگبار مسلسل ها ایران ایران ایران رگبار مسلسل ها ایران ایران ایران مژده شده بر ایوان مژده شده بر ایوان
دیش داری دی دام دام
-
Amirreza Vafaei Moghadam خدا ان شاءالله همه اروشفا بده
@roghayeh-eftekhari در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
یوهووو
سههه ساعتع توی صف پشت سرت ایستادم
نمیری جلو ک نوبتمون برسههه کههه خبببب بابا برو دیگه نوبت توعه برو جلو زودتر شفا پیدا کن بذار نوبت شفای ماعم برسع
-
@roghayeh-eftekhari در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
یوهووو
نمیری جلو ک نوبتمون برسههه کههه خبببب بابا برو دیگه نوبت توعه برو جلو زودتر شفا پیدا کن بذار نوبت شفای ماعم برسع
Amirreza Vafaei Moghadam در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
یوهووو
باشه شمابيايين جلو من جامو بهتون ميدم والا خب زودتر ميگفتين
-
@n-n-good در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
چطورممکنه؟
دیش داری دی دام دام
Amirreza Vafaei Moghadam
ای مرحله ت خود کلمبیا هم قفله -
@n-n-good
تک خوری میکنی منم لو میدمتAmirreza Vafaei Moghadam
دیگه هر چقدم کیک دوس داشته باشم جسارت نمیکنم که دس ب کیک ملکه بزنم
آقوو بیو برو ای حرفا به من نمیچسبه -
Amirreza Vafaei Moghadam
دیگه هر چقدم کیک دوس داشته باشم جسارت نمیکنم که دس ب کیک ملکه بزنم
آقوو بیو برو ای حرفا به من نمیچسبهSarah Ghanaatiyan
الان اینجوری میگی « جسارت نمیکنم » اون ملکه بنده خدا فک میکنه خر کی هستشالیزابت دوم پیر خر رو میگم... پیر استعمار...
-
Sarah Ghanaatiyan
الان اینجوری میگی « جسارت نمیکنم » اون ملکه بنده خدا فک میکنه خر کی هستشالیزابت دوم پیر خر رو میگم... پیر استعمار...
Amirreza Vafaei Moghadam
جسارت نکن
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه( الیزابت & جنتی) -
Amirreza Vafaei Moghadam
جسارت نکن
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه( الیزابت & جنتی)جنتی ک خوبه
هر کی بیشتر پشت رهبر بود بیشتر پشتش حرف گفتن غربی ها
-
سلامی دیگر خدمت رفیقای گل آلایی
اما بریم سراغ تست هوش امروز
تست ورودی دانشگاه دوغوز آباد
ببینیم این تست رو چطوری تحلیل می کنید
از کارگاه انجمنمون دعوت می کنم
0-0ftm تا ببینیم چطوری این معما رو حل می کنه
اما معما:
مری و بن همراه با چهار دوستشان زندگی میکردند. یک روز بن به خانه آمد و جسد مری را روی مبل پیدا کرد. او با پلیس تماس گرفت.
کارآگاه رسید و فهمید مدت زیادی از قتل مری نگذشته است و از هر چهار دوست بازجویی کرد:میا گفت در آشپزخانه بوده و دو ساعت پیش به خانه آمده و به آشپزخانه رفته است.
جان گفت در حال مطالعه در باغچه بوده و آن روز جایی نرفته است.
جنیفر گفت سه ساعت بوده که در استخر شنا میکرده است.
جین گفت در اتاقش نقاشی میکرده
کارآگاه از همه خواست دست هایش را نشان دهند و قاتل را پیدا کرد. به نظر شما قاتل کیست و کارگاه چطور او را پیدا کرد
️
@دانش-آموزان-آلاء -
سلامی دیگر خدمت رفیقای گل آلایی
اما بریم سراغ تست هوش امروز
تست ورودی دانشگاه دوغوز آباد
ببینیم این تست رو چطوری تحلیل می کنید
از کارگاه انجمنمون دعوت می کنم
0-0ftm تا ببینیم چطوری این معما رو حل می کنه
اما معما:
مری و بن همراه با چهار دوستشان زندگی میکردند. یک روز بن به خانه آمد و جسد مری را روی مبل پیدا کرد. او با پلیس تماس گرفت.
کارآگاه رسید و فهمید مدت زیادی از قتل مری نگذشته است و از هر چهار دوست بازجویی کرد:میا گفت در آشپزخانه بوده و دو ساعت پیش به خانه آمده و به آشپزخانه رفته است.
جان گفت در حال مطالعه در باغچه بوده و آن روز جایی نرفته است.
جنیفر گفت سه ساعت بوده که در استخر شنا میکرده است.
جین گفت در اتاقش نقاشی میکرده
کارآگاه از همه خواست دست هایش را نشان دهند و قاتل را پیدا کرد. به نظر شما قاتل کیست و کارگاه چطور او را پیدا کرد
️
@دانش-آموزان-آلاءMohammad Hossein Kazemi
جنیفر، 3 ساعت تو استخر بودن پوست دست چروکیده میشه