هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@first آره محاسباتمم سریعه... تست ها رو هم سریع میزنم اما بدجوری سردرد میگیرم بعد حل مثلن 10 تا 15 تا سوال
( البته چون الان مریضم بیشتر اینجوریه
)
بعدش دیگه رد میدم پرت میکنم کنار
بنده خدا ها میدونستن شیمی رو گذاشتن درس آخر کنکور ک تهش پاسخ برگ و سوالات رو ففط پرت کنی بری بیرون
Amirreza Vafaei Moghadam
کار خوبی کردی که نگاش کردی روش های خوبی داره مخصوصا روش یکان هاش. برای سردرد هم زیاد نگران نباش همیشه اینطوری نمیمونی امیدوارم زودتر خوبشی
تصور کن وقتی که سر جلسه شیمی رو تموم میکنی مثل اینکه آخرین قطه پازل رو سر جاش میزاریپ.ن: تا حالا سردرد رو تجربه نکردم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
کار خوبی کردی که نگاش کردی روش های خوبی داره مخصوصا روش یکان هاش. برای سردرد هم زیاد نگران نباش همیشه اینطوری نمیمونی امیدوارم زودتر خوبشی
تصور کن وقتی که سر جلسه شیمی رو تموم میکنی مثل اینکه آخرین قطه پازل رو سر جاش میزاریپ.ن: تا حالا سردرد رو تجربه نکردم
@first
خللللمممم دیگه
ان شاء الله مراقب باشی و هیچ موقع هم سردرد تجربه نکنی
منم سردرد رو اصلا توی عمرم خیلی کم تجربه کردم
اما الان ک مریض شدم بدجوری سرم و گردنم و دستام و اینا درد میکنهفشار خون و همه چی بهم میریزع یهو
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
هوف فشارم پایینه بازم
چیکار کنم خسته شدماین چن روز ( سه روز ) همش فشارم حوالی 105 تا 110 روی 55 تا 65 هستش و حدودا 15mmHg و گاها تا 20mmHg پایین تر هستش بنظر خودم
عادی هم نیس برام چون توی سر خودم خیلی احساس سبکی میکنم و رگامم درد میکنع مخصوصا رگ دستام و اون شاهرگ گردنم سمت چپ زیر گلو...
ولی بازم همینجوری نشستم پای درس و فقط هر دفعه بعد یه مدت موبایلم رو باز میکنم انجمن رو یه چک میکنم میرم
️
️ ایییی چرا اینجوریم
تنگی نفس هم ک... دیگه نگم...
-
یه جور عجیبی خسته ام..
-
maryam111 والا شما همیشه میای میگی خسته ایی
-
maryam111 والا شما همیشه میای میگی خسته ایی
@infinitie-a باورت نمیشه که تموم نمیشه این خستگیه
️
از وقتی که برگشتم یه سره خوابم
اصن بیدار نمیشم
یه گوشه میفتم میخوابم بعد که بیدار میشم میگم عهه بازم خوابم برد؟
زنگ زدم به بقیه بچه ها میبینم اونا هم خوابن همه
️
بعدم من هروقت خسته میشم میام اینجا دیگه
در غیر اینصورت مشغول کارهایی هستم که باعث خستگیم میشه -
@infinitie-a باورت نمیشه که تموم نمیشه این خستگیه
️
از وقتی که برگشتم یه سره خوابم
اصن بیدار نمیشم
یه گوشه میفتم میخوابم بعد که بیدار میشم میگم عهه بازم خوابم برد؟
زنگ زدم به بقیه بچه ها میبینم اونا هم خوابن همه
️
بعدم من هروقت خسته میشم میام اینجا دیگه
در غیر اینصورت مشغول کارهایی هستم که باعث خستگیم میشهmaryam111 چه وضعیت خر تو خری، داری پس
-
maryam111 چه وضعیت خر تو خری، داری پس
@infinitie-a اصن یه جور نا جوری ام/:
انقدرم بی حوصلم که باورم نمیشه هفته پیش این موقع چقدر انرژی داشتم و مشتاق کار کردن بودم -
این پست پاک شده!
-
هوف فشارم پایینه بازم
چیکار کنم خسته شدماین چن روز ( سه روز ) همش فشارم حوالی 105 تا 110 روی 55 تا 65 هستش و حدودا 15mmHg و گاها تا 20mmHg پایین تر هستش بنظر خودم
عادی هم نیس برام چون توی سر خودم خیلی احساس سبکی میکنم و رگامم درد میکنع مخصوصا رگ دستام و اون شاهرگ گردنم سمت چپ زیر گلو...
ولی بازم همینجوری نشستم پای درس و فقط هر دفعه بعد یه مدت موبایلم رو باز میکنم انجمن رو یه چک میکنم میرم
️
️ ایییی چرا اینجوریم
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هوف فشارم پایینه بازم
️
️ ایییی چرا اینجوریم
سلام حال دوستتون خوبه؟ خبری ازش شد؟
-
Sos maz
-
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هوف فشارم پایینه بازم
️
️ ایییی چرا اینجوریم
سلام حال دوستتون خوبه؟ خبری ازش شد؟
@kosar-mortazavi
سلام،
خودش و مامانش هم بیمارستان بستری شدن
مامانش پریشب بستری شد.. خودشم دیشب..یه خانواده سه نفره هر سه تا بستری هستن