هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
"ایران به دنیا اومدنت دست خودت نبود، طرفدار آرسنال بودنت که دیگه تقصیر خودته.
مارشال "
-
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-ariana نمیدونم درباره پزشکی ارتش و اینا تاپیک زده بودن گفتم شاید اومده
نیومده؟/=والا من بی خبرم
-
0-0ftm نوچ
اتفاقا برای شیمی رو خود آقای پویان نظر تاکید داشتن که خودتون حل کنین بعد مشکل داشتین ببینین، هم مرور و اینا هم اینکه فیلماش خیلی زیادهههههنمیشه اصلا تک تکشو دید...
خودشون مثلا میگفتن قرار نیست همه رو ببینی که...
بعدشم که ایشون هر چیزی نیاز باشه رو توی درسنامه میگن، فقط یکم فن محاسبات میمونه که باید تمرین کنی -
ای بابا
-
0-0ftm نوچ
اتفاقا برای شیمی رو خود آقای پویان نظر تاکید داشتن که خودتون حل کنین بعد مشکل داشتین ببینین، هم مرور و اینا هم اینکه فیلماش خیلی زیادهههههنمیشه اصلا تک تکشو دید...
بعدشم که ایشون هر چیزی نیاز باشه رو توی درسنامه میگن، فقط یکم فن محاسبات میمونه که باید تمرین کنی@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm نوچ
بعدشم که ایشون هر چیزی نیاز باشه رو توی درسنامه میگن، فقط یکم فن محاسبات میمونه که باید تمرین کنیخب سوالات چند موردی چی
مثلا ممکنه من دو مورد الف و د رو درست بگیرم
ایشون دوتا عبارت دیگه
اینو چ کنیم -
وقت ایسگا گیریه
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm نوچ
بعدشم که ایشون هر چیزی نیاز باشه رو توی درسنامه میگن، فقط یکم فن محاسبات میمونه که باید تمرین کنیخب سوالات چند موردی چی
مثلا ممکنه من دو مورد الف و د رو درست بگیرم
ایشون دوتا عبارت دیگه
اینو چ کنیم -
0-0ftm خب استثنا اینارو چک کنین خیلی نیستن وقتی حل کردین چن تا اونوقت چک کنین
ببخشید پریدم وسط بحث
-
چقد کتابا گرون شدن
-
چقد کتابا گرون شدن
-
@سجاد-ذوالفقاری
سلام ممنون تو خوبی؟ -