هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@masoumeh-shokrollahi ان شالله از این ب بعد همه چی خوب پیش برهه
moohamad bahrami امیدوارم..
-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
آقا چرا فرافکنی میکنی :|کدوم آدم عاقلی از کشتار خوشش میاد؟ چه ایرانی چه غیرایرانی؟
کشتار نه
ولی از قدرت چی؟SJY قدرتی که از رو ترس باشه ریزش میکنه، دقیقا نمونش همین هیتلر
-
amirmohammad shakeri
آقا چرا فرافکنی میکنی :|کدوم آدم عاقلی از کشتار خوشش میاد؟ چه ایرانی چه غیرایرانی؟
کشتار نه
ولی از قدرت چی؟SJY در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
کشتار نه
ولی از قدرت چی؟قدرتی که روی خون آدما بنا شده باشه؟!
-
Sarah Ghanaatiyan
سلااام، خودت خوبی؟؟
دوستت خوبه؟ بابای دوستت بهتره؟
مامان و داداشش بهترن؟ -
Sarah Ghanaatiyan
سلااام، خودت خوبی؟؟
دوستت خوبه؟ بابای دوستت بهتره؟
مامان و داداشش بهترن؟Amirreza Vafaei Moghadam
سلام خوبم. تو چطوری؟ بهتری؟
خوبن خدارو شکر، رو به بهبودن
دوستت و خانوادش در چه حالن؟ -
amirmohammad shakeri داداش حرکت دایره ای برای شماست رشته ریاضیا درسته
اره فک کنم. هنوز سینماتیک و حرکت شناسی رو نخوندم
-
amirmohammad shakeri
How about you? You like him?!این پست پاک شده! -
amirmohammad shakeri
این پست پاک شده! -
تاثیر فیلمای هالیوودی :|
-
اره فک کنم. هنوز سینماتیک و حرکت شناسی رو نخوندم
amirmohammad shakeri
طبق قوانین آلاخونه به زبان شیرین فارسی پست بذارید دوست عزیز -
amirmohammad shakeri
طبق قوانین آلاخونه به زبان شیرین فارسی پست بذارید دوست عزیزmonirs
سلام وقتتون بخیر
میشه لطفا با چنین ایرادای الکی ای بچا رو از آلا خونه فراری ندید؟:/
درسته قبول دارم هرجایی یه سری قوانین داره اما قوانین بیش از حد و الکی داره باعث آزار و اذیت میشه واقعا!
اون از لینک ک غیر مجازه اینم از ممنوعیت حرف زدن به هر زبانی جز فارسی؟اگر اینطوره تاپیک های درس زبان انگلیسی و عربی و حتی صحبت های بچا ب زبان ترکی و تایپ کردن با لهجه فرضا شیرازی هم باید ممنوع بشه ک:/ (و همچنين کد مورس!)
پس ظاهرا این قوانین همچین هم درست نیست و فقط باعث اذیت شدنمون میشه
و در ضمن چرا باید لینک ممنوع باشه وقتی ک میشه موارد جالب و مفید رو با بقیه بچا به اشتراک بزاریم؟
اوکی پشت ممنوعیت شماره و ایدی گذاشتن یه کوچولو منطق هست اما این دو مورد فکر نمیکنم -
amirmohammad shakeri
طبق قوانین آلاخونه به زبان شیرین فارسی پست بذارید دوست عزیزmonirs در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
طبق قوانین آلاخونه به زبان شیرین فارسی پست بذارید دوست عزیزو در ضمن اول من به انگلیسی تکست دادم ک ایشون هم جوابمو دادن( ک قبل از اینکه بخونم دیدم پاک شده)
-
"تنها حالتی که بتونم به اندازه کافی بخوابم اینه که از دوازده شب تا شش صبح ۹ ساعت طول بکشه
باید بیشتر در مورد نسبی بودن زمان مطالعه کنمزکیپدیا"
-
monirs
سلام وقتتون بخیر
درسته قبول دارم هرجایی یه سری قوانین داره اما قوانین بیش از حد و الکی داره باعث آزار و اذیت میشه واقعا!
اون از لینک ک غیر مجازه اینم از ممنوعیت حرف زدن به هر زبانی جز فارسی؟اگر اینطوره تاپیک های درس زبان انگلیسی و عربی و حتی صحبت های بچا ب زبان ترکی و تایپ کردن با لهجه فرضا شیرازی هم باید ممنوع بشه ک:/ (و همچنين کد مورس!)
و در ضمن چرا باید لینک ممنوع باشه وقتی ک میشه موارد جالب و مفید رو با بقیه بچا به اشتراک بزاریم؟
اوکی پشت ممنوعیت شماره و ایدی گذاشتن یه کوچولو منطق هست اما این دو مورد فکر نمیکنمSarah Ghanaatiyan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
monirs
سلام وقتتون بخیر
اوکی پشت ممنوعیت شماره و ایدی گذاشتن یه کوچولو منطق هست اما این دو مورد فکر نمیکنمسلام وقت شما هم به خیر
در مورد تاپیکهای درسی زبان عربی و انگلیسی جای بحث نیست و دیدن پستهایی به این زبانها کاملا معقول و منطقی هست اونجا. امّا بیا تصور کنیم شما به جمع دوستانهای رفتی که همه میتونن به زبان فارسی صحبت کنند ولی چند نفر آلمانی حرف میزنن و شما متوجه نمیشی چی میگن، ناراحت و آزرده خاطر نمیشی؟ -
Sarah Ghanaatiyan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
monirs
سلام وقتتون بخیر
اوکی پشت ممنوعیت شماره و ایدی گذاشتن یه کوچولو منطق هست اما این دو مورد فکر نمیکنمسلام وقت شما هم به خیر
در مورد تاپیکهای درسی زبان عربی و انگلیسی جای بحث نیست و دیدن پستهایی به این زبانها کاملا معقول و منطقی هست اونجا. امّا بیا تصور کنیم شما به جمع دوستانهای رفتی که همه میتونن به زبان فارسی صحبت کنند ولی چند نفر آلمانی حرف میزنن و شما متوجه نمیشی چی میگن، ناراحت و آزرده خاطر نمیشی؟monirs
نه والا حتما یه صحبتی هس ک مربوط به من نمیشه:))
و اینکه صحبت ما دو نفر مخاطب داشت و مخاطبمون هم خودمون بودیم و جفتمون متوجه میشیم
اگر خواستیم انگلیسی حرف بزنیم بریم ت تاپیک زبان انگلیسی؟ -
انقدر که از آذر پارسال تا الان همه چی فشرده بوده
الان که دو روزه دارم استراحت میکنم احساس میکنم دارم به خودم خیانت میکنم/: -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام خوبم. تو چطوری؟ بهتری؟
خوبن خدارو شکر، رو به بهبودن
دوستت و خانوادش در چه حالن؟Sarah Ghanaatiyan سلام، خداروشکر
منم خوبم مرسی
از بابا مامان دوستم زیاد خبر ندارم چون ICU هستن زیاد از حالشون خبر نداریم من و دوستم... اما حال خود دوستم یه خورده همچین ظاهرا بدتر شد
با این حالش اینقد تو بیمارستان درس میخونه پزشکا شاکی شدن
معلومه بایدم حالش بدتر بشه دیگه غذا ک نمیخوره خوابم ک نداره فقط داره میخونه انگار ن انگار بستری کرونایی هستش
همه راه ابریشمیا
اینجوری بخونن چی میشه
-
Sarah Ghanaatiyan سلام، خداروشکر
منم خوبم مرسی
از بابا مامان دوستم زیاد خبر ندارم چون ICU هستن زیاد از حالشون خبر نداریم من و دوستم... اما حال خود دوستم یه خورده همچین ظاهرا بدتر شد
با این حالش اینقد تو بیمارستان درس میخونه پزشکا شاکی شدن
معلومه بایدم حالش بدتر بشه دیگه غذا ک نمیخوره خوابم ک نداره فقط داره میخونه انگار ن انگار بستری کرونایی هستش
همه راه ابریشمیا
اینجوری بخونن چی میشه
Sarah Ghanaatiyan
همه میگن بچه دو روز استراحت کن ایراد نداره عقب بیوفتیبهش آرامبخش میزنن خابش ببره توی بیمارستان!
داره از خستگی غش میکنه اما نمیخابه فقط نشسته داره طبق برنامه راه ابریشم درساشو میخونه
( دکترا پشیمون شدن ک وساطت کردن ک لپ تاپشو بتونه بیاره تو بخش درس بخونه
)
-
"هرچند
بوده سختتر از این
گذشته بدتر از این
بیاد بیشتر از این
میکنیم اسب رو زین
ما سریعتریم از این
ما قویتریم از این
تا بوده همین بوده
تا بگذریم از این"