7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
کلیه
-
سلام دوستان
توی این دوتا تصویر کتاب چرا تو یکیش سرخرگ بالاییه وابران ولی اونیکی تصویر سرخرگ بالاییه آوران رو نشون میده ؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟
یعنس تصویر رو برعکس کشیدن ؟
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا -
Yegane Dehqan سلام فک میکنم توی یکی از شکلا اشتباه شده و اگ اشتباه نکنم سرخرگ وابران بالایی هست
Efferent میشه وابران
Afferent میشه آوران -
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره) -
Yegane Dehqan اره
-
-
Yegane Dehqan نمدونم واقعا
-
Yegane Dehqan
سلام قطر آوران نسبت به وابران بیشتره؛ توی شکل ها و تست ها باید به این نکته توجه داشته باشید.. -
chichak am سلام بله این نکته و میدونم ولی تو اون شکله کتاب که کل گردیزه رو داره نشون میده این نکته رعاین نشده .
-
سلام بچها هر دوتا شکل کتاب درسته فقط پایین و بالا اَن که تفاوتی ایجاد نمیکنه و بدن به هر دو شکل وابران و اوران و قرار دارن اوران و وابران تنها نکتشون تو اینه که اونی بزرگتر و قطورترره آورانه و اون نازک تره وابرانه هر تستی باشه باید به این مبنا جواب داد
-
Yegane Dehqanreplied to heydar taherinejad on آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده
heydar taherinejad بله درسته
ولی بعضی تست ها این نکته رو رعایت نمیکنن .
مثلا قطر هر دوتا رگ رو یه اندازه میکشن و بعد A و B میزارن و میگن که با توجه به این شکل پاسخ بدید . ️اون موقع هست که نمیدونم با توجه به کدوم شکل جواب بدم .
( حالا بعضی از شکل ها فرضی یعنی از خوده کتاب نیست اونموقع دیگه بدتره )
-
سرخرگی که خونو وارد بومن میکنه آورانه(اسمش روشه میاره) و قطرش قطورتره و سرخرگی که از بومن خارج میشه وابرانه که قطرش از آوران کمتره
این شکلم برعکس کشیده
-
Yegane Dehqan اره درسته/.. اما خب ولی حداقلش انصافا یک جریان خونی شاید بده
-
نه به بالا پایینی توجه نکن تو ببین هرجا هرکدوم قطور تر بود میشد آوران چون تو کلاف گلومرول ما به فشار خون زیاد نیاز داریم.
-
Yegane Dehqan
سلام خود اقای موقاری گفتند سرخرگ اوران بالاتر از سرخرگ وابران و شکل راست که کشیدند بچه هارو گیجشون میکنه ولی درستش همینه اوران بالاتر
توی تستا هم همین شکل کتابو داد باید همین نامگذاری کتابو بگید با اینکه انگار برعکس کشیده