کلیه
-
Yegane Dehqan سلام فک میکنم توی یکی از شکلا اشتباه شده و اگ اشتباه نکنم سرخرگ وابران بالایی هست
Efferent میشه وابران
Afferent میشه آوران@dr-aryan اها ممنون
یعنی تو شکل سمت چپیه اشتباه شده دیگه! -
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره) -
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره)Hhh Hh باشه ممنون
پس تست های شکلی رو با توجه به همین فرض کتاب باید بزنیم دیگه
️🥲
-
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره) -
@dr-aryan اها ممنون
یعنی تو شکل سمت چپیه اشتباه شده دیگه!Yegane Dehqan اره
-
Hhh Hh Yegane Dehqan
من یادمه میگفتن اشتباه شده اگ درست یادم باشه وگرنه فرض برعکس کردن منطقی نیست خیلی تو تست ها ک نمیگن ما شکل رو برعکس کردیم دیگ فرض بر اینه ک بالایی وابرانه@dr-aryan اخه تست شکل دار داشتم میزدم ولی پاسخنامه همونی که تو کتاب گفته بود رو فرض کرده بود .
اگه من بخوام فرض کنم شکل اشتباهه که جواب تستم غلط میشه!!!🥲 -
M monirs این موضوع را از فرسنگ چهارم جابهجا کرد
-
@dr-aryan اخه تست شکل دار داشتم میزدم ولی پاسخنامه همونی که تو کتاب گفته بود رو فرض کرده بود .
اگه من بخوام فرض کنم شکل اشتباهه که جواب تستم غلط میشه!!!🥲Yegane Dehqan نمدونم واقعا
-
Yegane Dehqan نمدونم واقعا
@dr-aryan از پارسال تا الان ۱۰ تا اشتباه از زیست کشیدم بیرون
با همسن فرض اشتباه باید کنکور بدیم 🥲خیلی زیباست -
Yegane Dehqan نمدونم واقعا
@dr-aryan یه سوال
شما کنکور ۱۴۰۱ هستید یا آلایی بودید و رتبه شدید؟ -
Hhh Hh Yegane Dehqan
من یادمه میگفتن اشتباه شده اگ درست یادم باشه وگرنه فرض برعکس کردن منطقی نیست خیلی تو تست ها ک نمیگن ما شکل رو برعکس کردیم دیگ فرض بر اینه ک بالایی وابرانه -
Yegane Dehqan
سلام قطر آوران نسبت به وابران بیشتره؛ توی شکل ها و تست ها باید به این نکته توجه داشته باشید.. -
Yegane Dehqan
سلام قطر آوران نسبت به وابران بیشتره؛ توی شکل ها و تست ها باید به این نکته توجه داشته باشید..chichak am سلام بله این نکته و میدونم ولی تو اون شکله کتاب که کل گردیزه رو داره نشون میده این نکته رعاین نشده .
-
سلام بچها هر دوتا شکل کتاب درسته فقط پایین و بالا اَن که تفاوتی ایجاد نمیکنه و بدن به هر دو شکل وابران و اوران و قرار دارن اوران و وابران تنها نکتشون تو اینه که اونی بزرگتر و قطورترره آورانه و اون نازک تره وابرانه هر تستی باشه باید به این مبنا جواب داد
-
سلام بچها هر دوتا شکل کتاب درسته فقط پایین و بالا اَن که تفاوتی ایجاد نمیکنه و بدن به هر دو شکل وابران و اوران و قرار دارن اوران و وابران تنها نکتشون تو اینه که اونی بزرگتر و قطورترره آورانه و اون نازک تره وابرانه هر تستی باشه باید به این مبنا جواب داد
heydar taherinejad بله درسته
ولی بعضی تست ها این نکته رو رعایت نمیکنن .
مثلا قطر هر دوتا رگ رو یه اندازه میکشن و بعد A و B میزارن و میگن که با توجه به این شکل پاسخ بدید .
️
اون موقع هست که نمیدونم با توجه به کدوم شکل جواب بدم .
( حالا بعضی از شکل ها فرضی یعنی از خوده کتاب نیست اونموقع دیگه بدتره )
-
سرخرگی که خونو وارد بومن میکنه آورانه(اسمش روشه میاره) و قطرش قطورتره و سرخرگی که از بومن خارج میشه وابرانه که قطرش از آوران کمتره
این شکلم برعکس کشیده
-
heydar taherinejad بله درسته
ولی بعضی تست ها این نکته رو رعایت نمیکنن .
مثلا قطر هر دوتا رگ رو یه اندازه میکشن و بعد A و B میزارن و میگن که با توجه به این شکل پاسخ بدید .
️
اون موقع هست که نمیدونم با توجه به کدوم شکل جواب بدم .
( حالا بعضی از شکل ها فرضی یعنی از خوده کتاب نیست اونموقع دیگه بدتره )
Yegane Dehqan اره درسته/.. اما خب ولی حداقلش انصافا یک جریان خونی شاید بده
-
نه به بالا پایینی توجه نکن تو ببین هرجا هرکدوم قطور تر بود میشد آوران چون تو کلاف گلومرول ما به فشار خون زیاد نیاز داریم.
-
سلام دوستان
توی این دوتا تصویر کتاب چرا تو یکیش سرخرگ بالاییه وابران ولی اونیکی تصویر سرخرگ بالاییه آوران رو نشون میده ؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟
یعنس تصویر رو برعکس کشیدن ؟
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاYegane Dehqan
سلام خود اقای موقاری گفتند سرخرگ اوران بالاتر از سرخرگ وابران و شکل راست که کشیدند بچه هارو گیجشون میکنه ولی درستش همینه اوران بالاتر
توی تستا هم همین شکل کتابو داد باید همین نامگذاری کتابو بگید با اینکه انگار برعکس کشیده -
Yegane Dehqan
سلام خود اقای موقاری گفتند سرخرگ اوران بالاتر از سرخرگ وابران و شکل راست که کشیدند بچه هارو گیجشون میکنه ولی درستش همینه اوران بالاتر
توی تستا هم همین شکل کتابو داد باید همین نامگذاری کتابو بگید با اینکه انگار برعکس کشیده@atena-karimi بله درسته
من فیلم گفتار ۲ رو امروز دیدم و فهمیدم -
سلام دوستان
توی این دوتا تصویر کتاب چرا تو یکیش سرخرگ بالاییه وابران ولی اونیکی تصویر سرخرگ بالاییه آوران رو نشون میده ؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟
یعنس تصویر رو برعکس کشیدن ؟
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاYegane Dehqan سلام ببینید این تصویر نشون میده که قطعا نباید وابران بالا باشه و اوران پایین باشه یا برعکسدرواقع باید از روی قطر تشخیص بدین کدوم کدومه
-
Y Yegane Dehqan marked this topic as a question on
-
Y Yegane Dehqan has marked this topic as solved on