کلیه
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره) -
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره)نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh باشه ممنون
پس تست های شکلی رو با توجه به همین فرض کتاب باید بزنیم دیگه
️🥲
-
سلام
فکر کنم شکل ۷ که کلافک هم توش هست رو برعکس کردن ولی بازم نامگذاریش درسته (مثل قضیه شکل چشم که برعکس شده و عصب بینایی رو به بالا در اومده و باید کتاب رو ۱۸۰ درجه بچرخونی و اونجور بخونیش .ک بهتره . برای اون شکل ۷ مربوط به کلافک هست هم فکر میکنم اینطوره)نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh Yegane Dehqan
من یادمه میگفتن اشتباه شده اگ درست یادم باشه وگرنه فرض برعکس کردن منطقی نیست خیلی تو تست ها ک نمیگن ما شکل رو برعکس کردیم دیگ فرض بر اینه ک بالایی وابرانه -
@dr-aryan اها ممنون
یعنی تو شکل سمت چپیه اشتباه شده دیگه!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan اره
-
Hhh Hh Yegane Dehqan
من یادمه میگفتن اشتباه شده اگ درست یادم باشه وگرنه فرض برعکس کردن منطقی نیست خیلی تو تست ها ک نمیگن ما شکل رو برعکس کردیم دیگ فرض بر اینه ک بالایی وابرانهنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan اخه تست شکل دار داشتم میزدم ولی پاسخنامه همونی که تو کتاب گفته بود رو فرض کرده بود .
اگه من بخوام فرض کنم شکل اشتباهه که جواب تستم غلط میشه!!!🥲 -
-
@dr-aryan اخه تست شکل دار داشتم میزدم ولی پاسخنامه همونی که تو کتاب گفته بود رو فرض کرده بود .
اگه من بخوام فرض کنم شکل اشتباهه که جواب تستم غلط میشه!!!🥲نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan نمدونم واقعا
-
Yegane Dehqan نمدونم واقعا
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan از پارسال تا الان ۱۰ تا اشتباه از زیست کشیدم بیرون
با همسن فرض اشتباه باید کنکور بدیم 🥲خیلی زیباست -
Yegane Dehqan نمدونم واقعا
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan یه سوال
شما کنکور ۱۴۰۱ هستید یا آلایی بودید و رتبه شدید؟ -
Hhh Hh Yegane Dehqan
من یادمه میگفتن اشتباه شده اگ درست یادم باشه وگرنه فرض برعکس کردن منطقی نیست خیلی تو تست ها ک نمیگن ما شکل رو برعکس کردیم دیگ فرض بر اینه ک بالایی وابرانهنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan
بله
درسته -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده
Yegane Dehqan
سلام قطر آوران نسبت به وابران بیشتره؛ توی شکل ها و تست ها باید به این نکته توجه داشته باشید.. -
Yegane Dehqan
سلام قطر آوران نسبت به وابران بیشتره؛ توی شکل ها و تست ها باید به این نکته توجه داشته باشید..نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am سلام بله این نکته و میدونم ولی تو اون شکله کتاب که کل گردیزه رو داره نشون میده این نکته رعاین نشده .
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچها هر دوتا شکل کتاب درسته فقط پایین و بالا اَن که تفاوتی ایجاد نمیکنه و بدن به هر دو شکل وابران و اوران و قرار دارن اوران و وابران تنها نکتشون تو اینه که اونی بزرگتر و قطورترره آورانه و اون نازک تره وابرانه هر تستی باشه باید به این مبنا جواب داد
-
سلام بچها هر دوتا شکل کتاب درسته فقط پایین و بالا اَن که تفاوتی ایجاد نمیکنه و بدن به هر دو شکل وابران و اوران و قرار دارن اوران و وابران تنها نکتشون تو اینه که اونی بزرگتر و قطورترره آورانه و اون نازک تره وابرانه هر تستی باشه باید به این مبنا جواب داد
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شدهheydar taherinejad بله درسته
ولی بعضی تست ها این نکته رو رعایت نمیکنن .
مثلا قطر هر دوتا رگ رو یه اندازه میکشن و بعد A و B میزارن و میگن که با توجه به این شکل پاسخ بدید .
️
اون موقع هست که نمیدونم با توجه به کدوم شکل جواب بدم .
( حالا بعضی از شکل ها فرضی یعنی از خوده کتاب نیست اونموقع دیگه بدتره )
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرخرگی که خونو وارد بومن میکنه آورانه(اسمش روشه میاره) و قطرش قطورتره و سرخرگی که از بومن خارج میشه وابرانه که قطرش از آوران کمتره
این شکلم برعکس کشیده
-
heydar taherinejad بله درسته
ولی بعضی تست ها این نکته رو رعایت نمیکنن .
مثلا قطر هر دوتا رگ رو یه اندازه میکشن و بعد A و B میزارن و میگن که با توجه به این شکل پاسخ بدید .
️
اون موقع هست که نمیدونم با توجه به کدوم شکل جواب بدم .
( حالا بعضی از شکل ها فرضی یعنی از خوده کتاب نیست اونموقع دیگه بدتره )
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan اره درسته/.. اما خب ولی حداقلش انصافا یک جریان خونی شاید بده
-
نه به بالا پایینی توجه نکن تو ببین هرجا هرکدوم قطور تر بود میشد آوران چون تو کلاف گلومرول ما به فشار خون زیاد نیاز داریم.
-
سلام دوستان
توی این دوتا تصویر کتاب چرا تو یکیش سرخرگ بالاییه وابران ولی اونیکی تصویر سرخرگ بالاییه آوران رو نشون میده ؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟
یعنس تصویر رو برعکس کشیدن ؟
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیانوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan
سلام خود اقای موقاری گفتند سرخرگ اوران بالاتر از سرخرگ وابران و شکل راست که کشیدند بچه هارو گیجشون میکنه ولی درستش همینه اوران بالاتر
توی تستا هم همین شکل کتابو داد باید همین نامگذاری کتابو بگید با اینکه انگار برعکس کشیده -
Yegane Dehqan
سلام خود اقای موقاری گفتند سرخرگ اوران بالاتر از سرخرگ وابران و شکل راست که کشیدند بچه هارو گیجشون میکنه ولی درستش همینه اوران بالاتر
توی تستا هم همین شکل کتابو داد باید همین نامگذاری کتابو بگید با اینکه انگار برعکس کشیدهنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@atena-karimi بله درسته
من فیلم گفتار ۲ رو امروز دیدم و فهمیدم -
سلام دوستان
توی این دوتا تصویر کتاب چرا تو یکیش سرخرگ بالاییه وابران ولی اونیکی تصویر سرخرگ بالاییه آوران رو نشون میده ؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟
یعنس تصویر رو برعکس کشیدن ؟
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاYegane Dehqan سلام ببینید این تصویر نشون میده که قطعا نباید وابران بالا باشه و اوران پایین باشه یا برعکسدرواقع باید از روی قطر تشخیص بدین کدوم کدومه
-
-