هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مرجان
سنگی است زیر آب
در گود شبگرفته ی دریای نیلگون.
تنها نشسته در تکِ آن گور ِ سهمناک،
خاموش مانده در دل آن سردی و سکون.
او با سکوتِ خویش
از یاد رفته ای است در آن دخمه ی سیاه.
هرگز بر او نتافته خورشید نیمروز،
هرگز بر او نتافته مهتاب شامگاه.
بسیار شب که ناله برآورد و کس نبود
کان ناله بشنود.
بسیار شب که اشک برافشاند و یاوه گشت
در گودِ آن کبود.
سنگی است زیر آب، ولی آن شکسته سنگ
زنده ست، می تپد به امیدی در آن نهفت.
دل بود، اگر به سینه ی دلدار می نشست
گل بود، اگر به سایه ی خورشید می شکفت.
تهران، بهمن 1332
-
chichak am فارسی ک فک نکنم نیاز ب تعویض باشه چون تا اونجایی ک من میدونم فقط جای دوتا فصل عوض شده همینو بدونی کافیه و نیاز ب تغییر نیست
دینی هم چن تا تغییر کوچیک داشته ک دستی میتونیم خودمون تغییرش بدیم تنها چیزی ک نیاز ب تغییر داره زیست دهمه
زیست یازدهم هم ی سری تغییرات داشته ک دستی میشه اعمال کرد@dr-aryan
زیست و شیمی دهمم تغییراتش زیاده و با یه pdf میشه سروتهشو هم اورد، الکی هزینه نکنین بخاطر چار پنجا جمله و عکس -
@dr-aryan
زیست و شیمی دهمم تغییراتش زیاده و با یه pdf میشه سروتهشو هم اورد، الکی هزینه نکنین بخاطر چار پنجا جمله و عکس@amir-bernousi با پی دی اف خوندن ک سخته
-
@amir-bernousi با پی دی اف خوندن ک سخته
@masoumeh-shokrollahi
همشو قرار نیست بخونین اونایی که عوض شده رو از pdf میتونین بخونین -
بچه ها یه نگاه به تاپیکم میندازین
خداخیرتون بده -
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام عزیزم راس میگن
من کتاب گرفتم بیشتر حذفیات داشت تا مطالب جدید:| -
چه روزگاری شده
الان رفتم بیرون همه بدون ماسک، دوس داشتم داد بزنم نفهما ماسک بزنین :| -
مهشید حسن زاده 0
کجایی تو ؟؟؟ -
@dr-aryan تو شهرتون کتابفروشی هست که کتاب دست دوم بفروشه ؟
از اونجا میتونید کتاب دهمچاپ ۹۸ و یازدهم چاپ ۹۹ نو بگیرید -
وسواس مطالعاتی بدتر از وسواس تمیزیه :|
-
@dr-aryan
زیست و شیمی دهمم تغییراتش زیاده و با یه pdf میشه سروتهشو هم اورد، الکی هزینه نکنین بخاطر چار پنجا جمله و عکس -
@amir-bernousi مرسی بابت پیشنهادت
شیمی رو موافقم ولی زیست رو ن
تغییراتش زیاد بوده و ب ظور دستی قابل اعمال نیست@dr-aryan برادر من، فوق فوقش کل تغییراتش بخواد 3 4 صفحه بشه، نمیخوای که سر جلسه کتابو با خودت ببری، میخوای بریزیش تو مخت دیگه با همون PDF هم میشه، نمی ارزه هم پولش هم اینکه وسواس رو تو خودت بپرورونی
-
@haniehno اره هست زیاد هم هست ولی خب کتاب 98 برا بچه هایی هست ک 1401 کنکور دارن و خب فک نمیکنم کسی رفته باشه فروخته باشه کتابشو بهرحال مرسی بابت پیشنهادتون
تصمیم گرفتم ک سفارش بدم ولی قبلش باز ی پرس و جویی میکنم -
@dr-aryan برادر من، فوق فوقش کل تغییراتش بخواد 3 4 صفحه بشه، نمیخوای که سر جلسه کتابو با خودت ببری، میخوای بریزیش تو مخت دیگه با همون PDF هم میشه، نمی ارزه هم پولش هم اینکه وسواس رو تو خودت بپرورونی
-
امروز روز خوبی نبووود
افتضاح بود
تودلی تودلی تودلی
کلا همش تو گوشی بودم
شب ساعت ۱۱ مهمون داشته باشی بعد تا اخر هفته هم باشن تو هم حالت خوب نباشه؛پنجشنبه کلاس باشه تو گفتار یک باشی دو شهریور باشه تو عقب باشی
دیگه با غر زدن هم اروم نمیشم -
@haniehno چقد تغییر خب :|؟ من دیدم کل تغییراتش به 3 4 صفحه هم نمیرسه، 4 5 تا عکسش عوض شده با یه سری ریز جمله و کلمه
اینکه یه سری انتشاراتی میان میگن دهم خیلی عوض شده و فلان بسار بخاطر فروش خودشونه
-
حالا اینقدرا هم مهم نیست هر کی دلش خاست بره بخره هرکی نخاست نگیره بقیه هم از ایران برن