مشکل در دانلود
-
سلام،
من قبلا همیشه ویدیوها رو آنلاین با کیفیت "بالا" میدیدم. (سرعت اینترنت تقریبا 200kb/s بود.) *بعضی اوقات هم که اینترنت بهتر بود با کیفیت "عالی" میشد دید.
ولی الان با اینکه سرعت یکمی بهتره ولی اصلا نمیشه ویدیوها رو آنلاین تماشا کرد. 🙁
با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم. ( نمیدونم سرورها مرتبطن یا نه ولی تقریبا از همون موقع که سه آ رونمایی شد اینطوری شد. 🤔 )الان هم من به اینترنت مدت محدودی دسترسی دارم.
که در این وقت فیلم ها رو دانلود میکنم.
ولی امروز دیدم که قابلیت دانلود حذف شده. 😕 *از PC استفاده میکنم.دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شما به این مشکلات برنخوردین؟ 👀 -
سلام اتفاقا
مشکل من همهمینه
اصلا لینک ها نیستن ک بخوام دانلود کنم فیلم رو😢 -
سلام،
من قبلا همیشه ویدیوها رو آنلاین با کیفیت "بالا" میدیدم. (سرعت اینترنت تقریبا 200kb/s بود.) *بعضی اوقات هم که اینترنت بهتر بود با کیفیت "عالی" میشد دید.
با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم. ( نمیدونم سرورها مرتبطن یا نه ولی تقریبا از همون موقع که سه آ رونمایی شد اینطوری شد. 🤔 )الان هم من به اینترنت مدت محدودی دسترسی دارم.
ولی امروز دیدم که قابلیت دانلود حذف شده. 😕 *از PC استفاده میکنم.دانش-آموزان-آلاء
شما به این مشکلات برنخوردین؟ 👀سلام چرا اینجوری شده؟ من همیشه ویدو هارو از لپ تاب دانلود و تماشا میکردم اما الان نمیشه چرا؟آخه همه که به گوشی دسترسی ندارن :disappointed_face:
-
سلام،
سلام چرا اینجوری شده؟ من همیشه ویدو هارو از لپ تاب دانلود و تماشا میکردم اما الان نمیشه چرا؟آخه همه که به گوشی دسترسی ندارن :disappointed_face:
لطفا پیگیری کنید لطططططفااااااااااااااااااااااااااا:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
دقیقاااااا سایت پرش دارههه
@ -
سلام،
سلام،
شما به این مشکلات برنخوردین؟ 👀@M-an
سلام
میشه لطفا پیگیری کنید🙏🏻 -
دقیقا من هم مشکل دانلود دارم و نمیشه عین آدم دانلود کرد
اما راه حل:
نرم افزار IDM رو روی سیستمتون بریزید
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حله -
اما راه حل:
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حله -
سلام الا
میخواستم بدونم دیگه نمیشه با کامپیوتر فیلم های صفر تا صد را دانلود کرد من امروز وارد سایت شدم دیدم نمیشه و فقط با گوشی میشه دانلود کرد ؟ -
کسی قرار نیست پیگیری کنه:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:
-
کسی قرار نیست پیگیری کنه:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:
این پست پاک شده! -
اما راه حل:
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حلهvccc
سلام
این نرم افزار رو داریم ولی خب اصلا لینک دانلودی نیست که بخایم از این برنامه استفاده کنیم. نمی شه دوباره مثل قبل بشه؟ -
@M-an
سلام
میشه لطفا پیگیری کنید🙏🏻سلام کدوم دکمه؟
-
سلام
منم مشکل دانلود داشتم ولی با اپلیکیشنAdmحل شد
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓ -
سلام
منم مشکل دانلود داشتم ولی با اپلیکیشنAdmحل شد
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟ -
Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟fss ssf
بله جانم -
fss ssf
بله جانمZahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکت -
Zahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکتfss ssf
خواهش میکنم