مشکل در دانلود
-
سلام چرا اینجوری شده؟ من همیشه ویدو هارو از لپ تاب دانلود و تماشا میکردم اما الان نمیشه چرا؟آخه همه که به گوشی دسترسی ندارن
لطفا پیگیری کنید لطططططفااااااااااااااااااااااااااا
-
دقیقاااااا سایت پرش دارههه
@ -
سلام،
من قبلا همیشه ویدیوها رو آنلاین با کیفیت "بالا" میدیدم. (سرعت اینترنت تقریبا 200kb/s بود.) *بعضی اوقات هم که اینترنت بهتر بود با کیفیت "عالی" میشد دید.
ولی الان با اینکه سرعت یکمی بهتره ولی اصلا نمیشه ویدیوها رو آنلاین تماشا کرد.
با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم. ( نمیدونم سرورها مرتبطن یا نه ولی تقریبا از همون موقع که سه آ رونمایی شد اینطوری شد.)
الان هم من به اینترنت مدت محدودی دسترسی دارم.
که در این وقت فیلم ها رو دانلود میکنم.
ولی امروز دیدم که قابلیت دانلود حذف شده.*از PC استفاده میکنم.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شما به این مشکلات برنخوردین؟ -
سلام،
من قبلا همیشه ویدیوها رو آنلاین با کیفیت "بالا" میدیدم. (سرعت اینترنت تقریبا 200kb/s بود.) *بعضی اوقات هم که اینترنت بهتر بود با کیفیت "عالی" میشد دید.
ولی الان با اینکه سرعت یکمی بهتره ولی اصلا نمیشه ویدیوها رو آنلاین تماشا کرد.
با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم. ( نمیدونم سرورها مرتبطن یا نه ولی تقریبا از همون موقع که سه آ رونمایی شد اینطوری شد.)
الان هم من به اینترنت مدت محدودی دسترسی دارم.
که در این وقت فیلم ها رو دانلود میکنم.
ولی امروز دیدم که قابلیت دانلود حذف شده.*از PC استفاده میکنم.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شما به این مشکلات برنخوردین؟@M-an
سلام
میشه لطفا پیگیری کنید -
دقیقا من هم مشکل دانلود دارم و نمیشه عین آدم دانلود کرد
اما راه حل:
نرم افزار IDM رو روی سیستمتون بریزید
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حله -
اما راه حل:
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حله -
سلام الا
میخواستم بدونم دیگه نمیشه با کامپیوتر فیلم های صفر تا صد را دانلود کرد من امروز وارد سایت شدم دیدم نمیشه و فقط با گوشی میشه دانلود کرد ؟ -
کسی قرار نیست پیگیری کنه
-
کسی قرار نیست پیگیری کنه
این پست پاک شده! -
اما راه حل:
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حلهvccc
سلام
این نرم افزار رو داریم ولی خب اصلا لینک دانلودی نیست که بخایم از این برنامه استفاده کنیم. نمی شه دوباره مثل قبل بشه؟ -
@M-an
سلام
میشه لطفا پیگیری کنیدسلام کدوم دکمه؟
-
سلام
منم مشکل دانلود داشتم ولی با اپلیکیشنAdmحل شد
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓ -
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟ -
Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟fss ssf
بله جانم -
fss ssf
بله جانمZahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکت -
Zahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکتfss ssf
خواهش میکنم -
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓این پست پاک شده! -
Zahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکتfss ssf
ببخشید میدونین اینجا چطوری عکس میفرستن؟
من تازه اومدم بلد نیستم
اگ اسکریناشو بفرستم فک کنم راحت تر بتونین دانلود کنین -
fss ssf
ببخشید میدونین اینجا چطوری عکس میفرستن؟
من تازه اومدم بلد نیستم
اگ اسکریناشو بفرستم فک کنم راحت تر بتونین دانلود کنینZahra Alimohamadloo
منم تازه اومدم ولی فکر کنم همینجایی ک پیامو تایپ میکنی ،بالای صفحه، اون اپشنی ک عکس مستطیل داره (ی گوشش هم تا خورده و توش خورشید و کوه کشیده) رو بزنی میتونی عکس بفرستی
-
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓Zahra Alimohamadloo سلام ببخشید میشه لینک دانلود اپ رو بفرستی بی زحمت