سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
مشکل در دانلود
-
سلام،
من قبلا همیشه ویدیوها رو آنلاین با کیفیت "بالا" میدیدم. (سرعت اینترنت تقریبا 200kb/s بود.) *بعضی اوقات هم که اینترنت بهتر بود با کیفیت "عالی" میشد دید.
ولی الان با اینکه سرعت یکمی بهتره ولی اصلا نمیشه ویدیوها رو آنلاین تماشا کرد.
با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم. ( نمیدونم سرورها مرتبطن یا نه ولی تقریبا از همون موقع که سه آ رونمایی شد اینطوری شد. )الان هم من به اینترنت مدت محدودی دسترسی دارم.
که در این وقت فیلم ها رو دانلود میکنم.
ولی امروز دیدم که قابلیت دانلود حذف شده. *از PC استفاده میکنم.@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شما به این مشکلات برنخوردین؟ -
سلام اتفاقا
مشکل من همهمینه
اصلا لینک ها نیستن ک بخوام دانلود کنم فیلم رو -
سلام چرا اینجوری شده؟ من همیشه ویدو هارو از لپ تاب دانلود و تماشا میکردم اما الان نمیشه چرا؟آخه همه که به گوشی دسترسی ندارن
-
milad havazyari دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to saad mollaei 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
لطفا پیگیری کنید لطططططفااااااااااااااااااااااااااا
-
دقیقاااااا سایت پرش دارههه
@ -
این پست پاک شده!
-
M.an
سلام
میشه لطفا پیگیری کنید -
دقیقا من هم مشکل دانلود دارم و نمیشه عین آدم دانلود کرد
اما راه حل:
نرم افزار IDM رو روی سیستمتون بریزید
وقتی چند بار پشت سر هم روی دکمه دانلود بزنید ، یه کادر کوچولو رو صفحه میاد که توش نوشته download with idm روش بزنید و حله -
سلام الا
میخواستم بدونم دیگه نمیشه با کامپیوتر فیلم های صفر تا صد را دانلود کرد من امروز وارد سایت شدم دیدم نمیشه و فقط با گوشی میشه دانلود کرد ؟ -
کسی قرار نیست پیگیری کنه
-
این پست پاک شده!
-
سلام کدوم دکمه؟
-
سلام
منم مشکل دانلود داشتم ولی با اپلیکیشنAdmحل شد
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓ -
Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟ -
Zahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکت