-
matin_nakhai در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
Drmehdi آره.سوالای گاج خیلی استاندارد ترن،قلم چی فک میکنه هر چی سخت تر باشند سوالات بهترن،درحالی که اینطور نیست.سوالاتش خیلی فراتر از کتاب درسین.یه نکته ای بگم اینکه برنامه گاج رو بدون آزمون هم اگه امتحان کنی نتیجه میگیری،و اینکه برنامش یه کم سنگینه ولی اگه ساعت مطالعت حدود۱۰تا۱۳ساعت باشه میتونی خوب جمش کنی.تو زمان مدرسه هم برنامش خیلی مرتبه،البته این به این معنی نیست که قلم چی کلا خوب نیست.
برای مثال اگه یه نگاه به سولات شیمی رشته ریاضی کنکور 96 بندازی میبینی خیلی از سوالات توی 10 ثانیه حل میشن ولی پارسال قلم چی خیلی سخت شیمی طرح می کرد .... همیشه که سخت نمیاد ....
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
Drmehdi آره.سوالای گاج خیلی استاندارد ترن،قلم چی فک میکنه هر چی سخت تر باشند سوالات بهترن،درحالی که اینطور نیست.سوالاتش خیلی فراتر از کتاب درسین.یه نکته ای بگم اینکه برنامه گاج رو بدون آزمون هم اگه امتحان کنی نتیجه میگیری،و اینکه برنامش یه کم سنگینه ولی اگه ساعت مطالعت حدود۱۰تا۱۳ساعت باشه میتونی خوب جمش کنی.تو زمان مدرسه هم برنامش خیلی مرتبه،البته این به این معنی نیست که قلم چی کلا خوب نیست.
برای مثال اگه یه نگاه به سولات شیمی رشته ریاضی کنکور 96 بندازی میبینی خیلی از سوالات توی 10 ثانیه حل میشن ولی پارسال قلم چی خیلی سخت شیمی طرح می کرد .... همیشه که سخت نمیاد ....
همیشه هم آسون نمیاد...
کسی که سوال سخت کار کنه راحت تر میتونه سوالای کنکورو بزنه.. -
Drmehdi در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
همیشه هم آسون نمیاد...
کسی که سوال سخت کار کنه راحت تر میتونه سوالای کنکورو بزنه..نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa همیشه این نتیجه حاصل نمیشه،بخاطر همینه که خیلیا چون خیلی مباحث سختو کار میکنن تو حل سوالای آسون در میمونن.قلم چی داره خیلی تند میره،بجای اینکه سوال در حد کنکور بده در حد المپیاد میده،سوالایی میده که احتمال مطرح شدنشون خیلی کمه.
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .بستگی به شهر داره
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه جالب که توی هر شهری فرق داره قیمتش!!! نمیدونستم. من اینجا تهران با کارت خانه کارگر که خودش سی تومن هزینه خورد برام و از مهر به بعد و بدون کتاب ثبت نام کردم شد 600 و خورده ای. باید زرنگ باشید سرتون کلاه نره! اینجا مسول ثبت نام میخواست منو از وسط تابستون ثبت نام کنه، منی که فارغ التحصیلم و آزمونای سوم به هیچ دردم نمیخوره.
-
@dr-mah_sa من خودم تو این فکرم امسال گاج برم چون دقیقا برنامه راهبردی گاج و قلم چی یکی هستش و قیمت پایین تر ولی فقط قلم چی جامعه آماری بالا تری داره . اگه فلسفه آزمون آزمایشی رو درنظر بگیری و برای رفع مشکلات تلاش کنی موفق میشی .
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mehransa انجام شدهDrmehdi در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
@dr-mah_sa من خودم تو این فکرم امسال گاج برم چون دقیقا برنامه راهبردی گاج و قلم چی یکی هستش و قیمت پایین تر ولی فقط قلم چی جامعه آماری بالا تری داره . اگه فلسفه آزمون آزمایشی رو درنظر بگیری و برای رفع مشکلات تلاش کنی موفق میشی .
سلام
هزینه آزمون های گاج تقریبا چقدر میشه؟ -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هزینه ی آزمون های گاج همه جای کشور یکیه؟ چقدره؟؟
matin_nakhai Drmehdi -
چه جالب که توی هر شهری فرق داره قیمتش!!! نمیدونستم. من اینجا تهران با کارت خانه کارگر که خودش سی تومن هزینه خورد برام و از مهر به بعد و بدون کتاب ثبت نام کردم شد 600 و خورده ای. باید زرنگ باشید سرتون کلاه نره! اینجا مسول ثبت نام میخواست منو از وسط تابستون ثبت نام کنه، منی که فارغ التحصیلم و آزمونای سوم به هیچ دردم نمیخوره.
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmim در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
کارت خانه کاگر تخفیف داره؟؟
-
هزینه ی آزمون های گاج همه جای کشور یکیه؟ چقدره؟؟
matin_nakhai Drmehdiنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@romisa1234 نمیدونم والا.برا من که در اومد حدود۱تومن.
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط reza213 انجام شده
با رفتن به سایت کانون بعد بخش ثبت نام در کانون بعد بخش ثبت نام ویژه طرح حکمت بعد بخش کمک اموزشی تحصیلی و تغییردادن ایکون بسته اموزشی (که در تصویر مشخصه) از هزینه ثبت نام ازمون های قلمچی (چه با کتاب که حدود 1.200.000 هست و چه بی کتاب که حدود 600.000هست ) مطلع بشید. وگرنه هر جایی یه قیمت بهتون میدن. این قیمت اصلیه. مواظب باشید سرتون کلاه نره.
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاء -
با رفتن به سایت کانون بعد بخش ثبت نام در کانون بعد بخش ثبت نام ویژه طرح حکمت بعد بخش کمک اموزشی تحصیلی و تغییردادن ایکون بسته اموزشی (که در تصویر مشخصه) از هزینه ثبت نام ازمون های قلمچی (چه با کتاب که حدود 1.200.000 هست و چه بی کتاب که حدود 600.000هست ) مطلع بشید. وگرنه هر جایی یه قیمت بهتون میدن. این قیمت اصلیه. مواظب باشید سرتون کلاه نره.
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-mah_sa سرچ کنید خانه کارگر خودش بالا میاد. برا ثبت نام باید حضوری برید شعبه خانه کارگر شهرتون
-
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاءدوستان حتماااااا کارت خانه کارگر رو بگیرید. 20درصد تخفیف تو ثبت نام قلمچی میدن!! هزینه دریافت کارت هم 35000هست. @دانش-آموزان-آلاء sohrab (اقا سهراب تو کانال اعلام کنید))
-
reza213 در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاءدوستان حتماااااا کارت خانه کارگر رو بگیرید. 20درصد تخفیف تو ثبت نام قلمچی میدن!! هزینه دریافت کارت هم 35000هست. @دانش-آموزان-آلاء sohrab (اقا سهراب تو کانال اعلام کنید))
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa اره.همه. اصلا کانون با خانه کارگر قرارداد بستن
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa الان موندم کتابامو ببرم نشونشون بدم یا بجاش باهاشون جروبحث کنم!
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قسمت دوم
-
mim در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
کارت خانه کاگر تخفیف داره؟؟
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخ ! بیا کار پارسال منو بکن ! زنگ بزن تهران داد و بیداد کن بگو قلم چیه شهرمون منو 4 بار برده و آورده من کتاب نمیخوام کی رو باید ببینم !با داد و بیداد بگو
اوووووووووووووووووووونقدر بعدش دلت خنک میشه که نگو ! -
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در هزینه ثبت نام آزمون قلمچی گفته است:
راستی اگه کارت خانه کارگر داشته باشید 20درصدتخفیف هم برا ثبت نام قلمچی میده( سراسرکشور) . برا گرفتن کارت خانه کارگر به شعبه شهرتون برید یا به سایت خانه کارگر. @دانش-آموزان-آلاءمن پارسال زنگ زدم تهران گفت ثبت نام همه شهر ها 800 تومن بعد اومدم ثبت نام کنم گفتن 1 و 150 دوباره زنگ زدم تهران میگن نه هر شهر یه شهریه ای داره ک آموزش و پرورشش مشخص میکنه :| دزدن شدیییید :|
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!