سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
چرا؟؟؟
-
M S 4 داداش شما کلا داری اشتباه میزنی
آلاء تازه پارسال پروژه راه ابریشم رو در دروس اختصاصی تکمیل کرد
امسال هم ان شاء الله در دروس عمومی تکمیل میشه
و مطمئن باش دبیرای آلاء دوباره میرن سراغ ضبط فیلم های با کیفیت تر و به روزتر رایگان
مثل آقای موقاری که به بچه های تجربی قول صفر تا صد جدید برای دهم رو دادن
یا دکتر طلوعی که امسال به احتمال بالا، یه پروژه رایگان خواهند داشت
برادر من مهم نیست چه اتفاقی در دنیای اطراف ما اتفاق میفته، مهم اینه که ما با چه دیدی به اون اتفاقا نگاه میکنیم به نظرم هر کسی دیدش رو نسبت به جهان اطرافش بهتر و مثبت کنه، نتیجش آرامش خودش و اطرافیانشه -
آخه دوستان که طرفدار الاء هستید
اینم باید بگید که دوره صفرتاصد شیمی آقای گودرزی چقدر داره طول میکشه !!!! آره صفرتاصد الاء میده رایگان ولی اينو دق داره میده کیفیت خوبه ولی دیر میاد چه فایده همه شاکی هستن ولی راه ابریشم نظم داره چون به ازای پول شما مسئول هستن سریع توليد کنن ولی شیمی آقای گودرزي چه عجله ای ....
ریاضی آقای لکستانی چه عجله دای..
انصافا نگید همینی که داره میده وظیفه ش نیست و ...
الاء خودش رو مسئول کرده برای گسترش عدالت آموزشی پس باید جوابگو باشه
در ضمن اول هر ویدئو هم میگه مشاوره و برنامه ریزی رايگان که اصلا چنین چیزی تو الاء نیست !!!!
خدمات پولی الاء قرار بود کمک کنه به خدمات غیرپولی ولی تا الان که یکسال شده الاء یه عالمه همایش و و راه ابریشم برگزار کرده نه تنها خدمات رابگان بیشتر نشده بلکه بسیار ضعیف تر هم شده و اولویت با خدمات پولی شده نه رایگان!!!
الان باز همه میان میگن تو چقدر رو داری الاء این همه فیلم رايگان داره طلبکارم هستی
مشکل اینجاست که الاء خودش رو مسئول عدالت آموزشی میدونه که با این همايش ها بیشتر دامن زده به بی عدالتی ، باشه کیفیت راه ابریشم عاليه ولی قرار بود عدالت آموزشی برقرار شه که نشد
اول هر ویدئو نوشته مشاوره و برنامه ریزی رايگان پس چی شد ؟ (خودِ راه ابریشم تازه مشاوره داره چه برسه به خدمات رايگان )
من طلبکار نیستم فقط همون حرفایی که الاء گفت عملی نشده براي همين شاکیم
واقعا تاسف باره ... -
Yazdan Gonabadi جریان لطف اضافی میشه حق مسلم
یه طوری میگی طلبکار نیستم هر کی ندونه میگه میلیون میلیون پول دادی الان داری خاضعانه میگی از الا طلب کار نیستم ن ترو خدا بیا طلب کارم باش
همین که چندین ساعت فیلم رایگان وجود داره ینی عدالت آموزشی
اینکه قیمت پک هات نصف پک بقیه موسسات نیست ولی چندین برابرشون امکانات میده ینی عدالت آموزشییه جوری میگید یکککک سال که داره محتوا پولی ارائه میده (انگار همه صلواتی محتوا میدن ) پس چرا اون رایگان ها فلان و بهمان توی یکسال نهایت کاری که بشه کرد اینه که هزینه امکانات خریداری شده رو درآورد اونم به زور اگه بشه
بعدشم مگه الا تعهد محضری داده که حتما ریاضی فلان معلم و ... حتما برای سال شما ارائه بده
دیگه همه حرف ها گفته شده الا همینه که هست هر کی دوس داش استفاده کنه اگه نه که خدافظی کنه -
M S 4
اگه طرح کنکور 1402 اجرا بشه که دانش اموز بدبخت میشه موسسات پولدار تر میشن چون هم باید برا کنکور هزینه کنه هم 20 گرفتن -
sina bigdeli اینقدر تعصبانه و کورکورانه نوشتید
که ترجیح میدم با شما حرف نزنم -
پولی؟
شما الان 1تومنو پول حساب میکنین :| ؟الان بخواین یه کتاب خیلی سبز بگیرین میشه 400 تومن :|
بعدم اگه دقت کرده باشین همین پولا صرف بهتر کردن آلا شده، نمایشگر لمسی خریدن و دوره ها و دبیرا بیشتر شده
واقعا الان یه تومن پوله :|؟
-
خب منم میخواستم نظرمو بگن
آلا تا الان چنتا دوره رایگان داره یا واقعا بی نظیرن به نظرم و برای کنکور کاملا مناسب مثل دوره های فیزیک استاد یاری ، دوره ادبیات استاد حسین خانی ، دوره های استاد ثابتی مخصوصا برای بچه های ریاضی (همین امسال با این وضع ریاضی خیلی از بچه هایی که رتبه شدن از همین دوره ها استفاده کردن)
ولی یه چیزی که هست اینه که آلا از هدفش دور شده به نظرم تو این 1 - 2 سال که "اموزش رایگان برای همه هست" به طور مثال دوره های شیمی استاد گودرزی و دوره های دهم استاد لکستانی واقعا دوره های بی نظیری هستن ولی توجه آلا بهشون خیلی کم شده و بیشتر فوکوسش رفته روی محصول های پولیش
اما به نظرم همین بسته راه ابریشم که شما داری میگی چرا پولیه ، به نظرم از خیییلی از بسته های کنکوری دیگه مناسب تره. من هیچ جایی ندیدم همچین اساتیدی همچین خدماتی با همچین کیفیتی (حل تمام تست ها ، تخته هوشمند، تست تسلط ، پیش ازمون پس ازمون و ...) به این قیمت ارائه بدن. به نظرم استفاده از آلا خیلی به صرفه تره
بچه هایی که راه ابریشم شیمی و یه درس دیگه رو دارن میتونن حرفمو تایید کنن. همه اساتید د رهمون حدی که براشون معین شده کار کردن که واقعا هم عالیه. ولی استاد پویان نظر واقعا خیلی بیشتر از بقیه زحمت کشیده برای شیمی راه ابریشم و به نظرم واقعا همچین قیمتی برای شیمی راه ابریشم در برابر کارایی که استاد میکنن خیلی کمهو اینکه یادت باشه همه توی مسیر کنکور واسه خودشون بیزینس دارن و هرکی داره میگه ما بیزینسی نداریم داره دروغ میگه. همین آلا هم وقتی دوره های پولیشو رونمایی کرد نشون داد یه جنبه بیزینسی داره حالا به هر دلیلی که میخواد باشه. چه میخاد برای افزایش کیفیت خدمات رایگانش باشه یا بیزینس شخصی. مهم اینه شما میخوای از کدوم یکی ازینا استفاده کنی تا بیشترین استفاده رو با به صرفه ترین هزینه ببری
من
-
بچه ها ی مین ب من گوش کنین
اگر از من میشنونین اصلا توی این تاپیک ها هم نیاین
این تاپیک ها سم محسوب میشن ک تمرکزتون رو بهم میریزن
من کلی دارم حرف میزنم و کاری ندارم ک این تاپیک رو زده
ولی
اگ تمرکزتون براتون مهمه این تاپیکارو نادیده گرفتن بزنید و تامامبیاین بحث کنین ک چی
کلا بیخیالپ ن: نمیخواستم این پست رو هم بزارم ولی گذاشتم دیگ چون واجب بود یاداوری کنم ک موقع درس خوندن نباید بزارید چیزی باعث مشوش شدن روح و روانتون بشه یا ب حداقل برسونیدش
-
Yazdan Gonabadi فقط اون دوره آقای قودرزی این جوری ه وبقیه دوره دو ها که اینجوری نیست
-
کسی ک خودشو بزنه به خواب نمیشه بیدار کرد،
الکی زور نزنید
.
.
داش خودت بیدار شو
( این همه رایگان... طرح پرچم... و... ) -
سلام نوشته رایگان رو فقط تو رایگان ها می نویسه تو همایش ها نمی نویسن اما خیلی وقته که می گم الا کم کاری هم داره مثلا معلم ها وظیه خودشون نمی دونن که دوره رایگان هاشون رو تا اخر سال تموم کنن یا بروز رسانی سریع تر ویزه راه ابریشم هستش خیلی دوره ها ناقص موند یا کلا برگزار نمیشه معلم تو الا یه سالو نمی تونه تا اخر سال جمع کنه تو صفر تا صد تو بقیه موسسات پولی و حتی راه ابریشم سه سال رو می گن نمونش شیمی دوازدهم استاد پویان نظر و فیزیک اقای طلوعی تو اعلام برنامه رایگان گفته بودن صفر تا صد دارن که بعدا برگزار نشد بعد برگزاری دو جلسه هر کدوم گفتن نمی رسیم پس معلم اگه پول بدین وظیفشه درس بده اما..
-
ali vahedy دوره ریاضی دهم آقای لکستانی هم هست
بازم بگم ؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam طرح پرچم رو که بری بخونی ده باز نوشته اگر شرایط مالی خوبی ندارید اگر فلان اگر بهمان اگر اگر ...
ولی کسی که داره به اندازه که نه میتونی بهش بگی فقیر و نه آنقدر پول داره گه ۲ میلیون بده بعلاوه این همه بسته اینترنت بخره
تو خودتو زدی به خواب
من نه مزدور موسسات دیگه هستم که اومده باشم الاء رو تخریب کنم نه مافیا کنکور
من فقط از معلم های مدرسه و الاء استفاده میکنم برای همین دارم منطقی و عادلانه الاء رو انتقاد میکنم
اصلا هم کار ندارم نسبت به بقیه خوبه یا بد
خودِ الاء اول همه فیلم ها زده ( برنامه ریزی و مشاوره رایگان برای دهم ، یازدهم و کنکور ) خب چی شد ؟؟؟
همون حرفی که الاء زده رو میخوام همون حرف هایی که قولش داده تعهد کرده رو میخوام این چیز زیادیه؟
ولی جون شما عاشق الاء هستید هر چقدر بگم قانع نمیشید که -
Yazdan Gonabadi تموم شد//؟
خیلی تاثیرگذار بود -
@ناظم
سلام
اگه میشه این تاپیک رو متوقف کنیدواقعا دلیل واسه ادامه اش وجود نداره
تمرکز بچه ها رو میگیره و عملا فایده ای هم نداره
اون دوستی هم که سوال کرده، فکر میکنم اگر قرار به توجیه شدنش باشه با این همه توضیحات متوجه شده باشه