مشکل در دانلود
-
vccc
سلام
این نرم افزار رو داریم ولی خب اصلا لینک دانلودی نیست که بخایم از این برنامه استفاده کنیم. نمی شه دوباره مثل قبل بشه؟nilla nonal 0 !
این فیلم رو ببین
https://uupload.ir/view/vid_20210829_075529_reva.mp4/ -
سلام ببخشيد ناراحت نشين ولي خب اگه من دلم نخواد اپليكشين آلاء دانلود كنم نميتونم فيلم هارو ببينم؟
خب من براي كليپ ها جا ميخوام ديگه نميتونم اپليكشين آلاء دانلود كنم و هيچ اپليكشين ديگه ايم نميخوام دانلود كنم چون رو گوشي جايي ندارم براي اينكه نرم افزار جديدي دانلود كنم
لطفا درستش كنيد. ممنون
خب شما كه براي خدا كار ميكنيد ديگه چه اهميتي داره اپ دانلود بشه يانه؟
نكنيد اينكارو وگرنه من اصلا امكانش رو ندارم فيلم هارو دانلود كنم،نه تنها من كه خيلي از بچه وضعشون همينه
@M-an
sohrab@roghayeh-eftekhari دقیقا
لطفا درست کنین خواهش میکنم
-
@roghayeh-eftekhari
سلام
چرا می تونید از سایت به صورت آنلاین تماشا کنید
اینطوری دیگه نیاز به حافظه زیاد هم برای ذخیره فیلم ها ندارین@m-an سلام سایت هم دیگه باز نمیکنه میگه مشکل در اینرنت در صورتی که هیچ مشکلی نداره
نمیشه مثل قبل بشه؟
-
@m-an سلام سایت هم دیگه باز نمیکنه میگه مشکل در اینرنت در صورتی که هیچ مشکلی نداره
نمیشه مثل قبل بشه؟
tajmomammad khajavi
سلام داشبورد راه ابریشم منم باز نمیشه
مشکل از اینترنت م هم نیست -
nilla nonal 0 !
این فیلم رو ببین
https://uupload.ir/view/vid_20210829_075529_reva.mp4/vccc سلام این چه نرم افزاریه؟ فایل منیجرو من دارم اما نمیدونم چجوری دانلود باید بکنم؟برای ویندوز هشت میشه ؟
-
vccc سلام این چه نرم افزاریه؟ فایل منیجرو من دارم اما نمیدونم چجوری دانلود باید بکنم؟برای ویندوز هشت میشه ؟
tajmomammad khajavi
راه کار های که به ذهنم میرسه:نسخه جدید IDM رو دانلود کن
IDM رو پیشفرض دانلود فایل قرار بده (راحته، تو گوگل سرچ کن آموزشش میاد)
-
vccc سلام این چه نرم افزاریه؟ فایل منیجرو من دارم اما نمیدونم چجوری دانلود باید بکنم؟برای ویندوز هشت میشه ؟
tajmomammad khajavi
بازم اگه نشد، با گوشی دانلود کنگوشی هیچ مشکلی نداره و تر تمیز دانلود میکنه
اگه گوشی هم در دسترس نیست
با کامپیوتر وقتی وارد صفحه داشبورد شدی، روی یه جای صفحه راست کلیک کن، گزینه آخر رو بزن ، یه صفحه باز میشه، قسمت بالا سمت چپ یه آیکون موبایل هست، روی اون آیکون کلیک کن، بعدش صفحه داشبورد رو یه بار رفرش کن و حالا دانلودات رو انجام بده
-
tajmomammad khajavi
مشکل از اینترنت م هم نیستAli Zahiri در مشکل در دانلود گفته است:
tajmomammad khajavi
مشکل از اینترنت م هم نیستپیام آخری که دادم رو ببین، انجام بده
شاید اوکی بشه -
سلام،
من قبلا همیشه ویدیوها رو آنلاین با کیفیت "بالا" میدیدم. (سرعت اینترنت تقریبا 200kb/s بود.) *بعضی اوقات هم که اینترنت بهتر بود با کیفیت "عالی" میشد دید.
ولی الان با اینکه سرعت یکمی بهتره ولی اصلا نمیشه ویدیوها رو آنلاین تماشا کرد.
با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم. ( نمیدونم سرورها مرتبطن یا نه ولی تقریبا از همون موقع که سه آ رونمایی شد اینطوری شد.)
الان هم من به اینترنت مدت محدودی دسترسی دارم.
که در این وقت فیلم ها رو دانلود میکنم.
ولی امروز دیدم که قابلیت دانلود حذف شده.*از PC استفاده میکنم.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شما به این مشکلات برنخوردین؟saad mollaei 0
با کامپیوتر وقتی وارد صفحه داشبورد شدی، روی یه جای صفحه راست کلیک کن، گزینه آخر رو بزن ، یه صفحه باز میشه، قسمت بالا سمت چپ یه آیکون موبایل هست، روی اون آیکون کلیک کن، بعدش صفحه داشبورد رو یه بار رفرش کن و حالا دانلودات رو انجام بده -
به نظرم تغییرات ایجاد شده در سایت آلا
به دور از اهداف اعلام شده برای این سایته
در هر صورت از همه عزیزانی که سعی در بالا بردن عدالت آموزشی دارن تشکر می کنم. -
به نظرم تغییرات ایجاد شده در سایت آلا
به دور از اهداف اعلام شده برای این سایته
در هر صورت از همه عزیزانی که سعی در بالا بردن عدالت آموزشی دارن تشکر می کنم.محمدرضا تقوی كاملا موافقم
از آلاء بابت اينهمه زحمت و تلاشش تشكر ميكنم به قول خودتون شما 2/5ميليارد ماهي هزينه ميكنيد كه آخرم بچه ها هيچ استفاده اي نكنيد؟
به نظرم يه تجديد نظر كنيد @M-an -
سلام
از این به بعد امکان دانلود فقط از طریق اپ آلاء هست
راهنمای دانلود از طریق اپ آلاءدر مورد پخش آنلاین سرعت اینترنت رو چک کنید
از کدوم شرکت اینترنت می گیرین؟@m-an سلام. به نظرتون بهتر نیست اپ آلا ی نسخه ویندوز هم داشته باشه؟ اخه مگه گوشی چقدر جا داره ک مثلا همون ی دونه فیلمو بخوایم دانلود کنیم
تازه سایت هم پخش انلاینش چند وقتیه دچار مشکل شده یعنی از اون موقعی ک باکس دانلود تو سایت حذف شد این اتفاقم افتاد..اصلا کل فیلمو نشون نمیده یهو میپره تموم میکنه -
@m-an سلام. به نظرتون بهتر نیست اپ آلا ی نسخه ویندوز هم داشته باشه؟ اخه مگه گوشی چقدر جا داره ک مثلا همون ی دونه فیلمو بخوایم دانلود کنیم
تازه سایت هم پخش انلاینش چند وقتیه دچار مشکل شده یعنی از اون موقعی ک باکس دانلود تو سایت حذف شد این اتفاقم افتاد..اصلا کل فیلمو نشون نمیده یهو میپره تموم میکنه -
fss ssf
سلام
پخش آنلاین برای محصولات در حال تغییرات هست تا چند روز آینده مشکل پخش کامل برطرف میشهدوره های رایگان مشکلی ندارن، برای شما دوره های رایگان مشکل در پخش آنلاین داره؟ سرعت اینترنت پایین نیست؟
-
سلام
از این به بعد امکان دانلود فقط از طریق اپ آلاء هست
راهنمای دانلود از طریق اپ آلاءدر مورد پخش آنلاین سرعت اینترنت رو چک کنید
از کدوم شرکت اینترنت می گیرین؟@m-an سلام
خواهشا قابلیت دانلود از سایت رو برگردونین
من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکنم و میبینم و اپ آلا هم روی لب تاب نصب نمیشه
اگر میشه مثل روال قبل این امکان دانلود باشه خیلی اذیت میشیم
ممنون ازتون️
-
@m-an سلام
من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکنم و میبینم و اپ آلا هم روی لب تاب نصب نمیشه
ممنون ازتون️
Amin Ali Akbari @M-an sohrab
-
@m-an سلام
ممنون ازتون️
Amin Ali Akbari دقیقا خواهش میکنیم این کارو بکنید لطفا
-
M M.an این موضوع را در قفل کرد