هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani سوتی بعدی
گفتی دخترای خوشگل
ینی چندتان
هی داری بیشتر لو میدیاواهاییی
عار خوب چن تان
عاغا شوخی میکنم من الان خونمونم مث مرغ نشستم برا خودم....دختر خوشگلم بجز خواهرام کسی اطرافم نیسنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani تو با این شوخیات کار دسه خودت میدیا
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمدونم چرا انقد دلم پره دوس دارم همراه با شوت کردن توپ تو دیوار داد بزنم
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چن ماهی میشه دیگ توپ به پاهام نخورده
دلم براش تنگ شده
@Ermia-Mirzakhani -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدانی «دلتنگی» چیست؟
دلتنگی آن است که جسمت نتواند به آنجایی برود که جانت به آنجا میرود.... -
@دختر-بهار سلام خوبی؟!
از غزل خبر داری؟! -
دیگ سعی کن عاشق ترین نباشی
-
میدانی «دلتنگی» چیست؟
دلتنگی آن است که جسمت نتواند به آنجایی برود که جانت به آنجا میرود....نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi وضعیت داغونی دارم نمیدونم دقیقا جانم کجا رفته و برنگشته که جسمم نتونسته بره
الانم اصلا نمیدونم جانم کجاست :||
-
@masoumeh-shokrollahi وضعیت داغونی دارم نمیدونم دقیقا جانم کجا رفته و برنگشته که جسمم نتونسته بره
الانم اصلا نمیدونم جانم کجاست :||
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده@mitra-ism-rahmani شاید یه جایی ته ذهنت تو ی خاطره شیرین یا تلخِ دور اونقد دور که نمیشه فهمید کجاست
-
@mitra-ism-rahmani شاید یه جایی ته ذهنت تو ی خاطره شیرین یا تلخِ دور اونقد دور که نمیشه فهمید کجاست
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi نه غیر ممکنه من خاطره ای برام مهم باشه و یادم بره یک و دو جایی میره که برام مهمه پس بین خاطره های بی ارزش نیست خیلی وقته اینطوریم از پارسال تاحالا و شاید رفته به آینده نه گذشته
-
M Tg سلاممم چطوری دختر
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi خوبمخوبی؟
-
@masoumeh-shokrollahi نه غیر ممکنه من خاطره ای برام مهم باشه و یادم بره یک و دو جایی میره که برام مهمه پس بین خاطره های بی ارزش نیست خیلی وقته اینطوریم از پارسال تاحالا و شاید رفته به آینده نه گذشته
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani یادمه یه بار ی جا خوندم ی وقتایی ضمیر ناخوداگاه ما برای کسی دلش تنگ میشه و ما اصن نمیدونیم کی فقط میدونیم دلمون تنگه
شاید برا تو ام اینجوری باشه -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg خداروشکر منم هعیی بد نیستم
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@d-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
moohamad bahrami سلام بحث های درسی و مشاوره ای تودلی ممنوعه ممنون میشم رعایت کنید
یه بار داشت از تودلی استفاده ی مفید میشد
آخه استفاده مفید برای دسته های مفیده
استفاده مفید+دسته غیر مفید=مثبت در منفی میشه منفی
استفاده غیرمفید+دسته مفید=منفی در مثبت میشه منفی
استفاده مفید+دسته مفید=مثبت در مثبت میشه مثبت
استفاده غیر مفید+دسته غیر مفید=منفی در منفی میشه مثبت
قانع کننده بود؟چرا باید اصلا دسته غیرمفیدی باشه ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani اگر دسته غیرمفیدی نباشه دسته های مفید معنا پیدا نمیکنن
غیر مفید هم منظورم غیر درسی بود
الان به نظرت اوکیه بحث آزاد رو ببندیم؟ -
@mitra-ism-rahmani اگر دسته غیرمفیدی نباشه دسته های مفید معنا پیدا نمیکنن
الان به نظرت اوکیه بحث آزاد رو ببندیم؟ -
M Tg خداروشکر منم هعیی بد نیستم
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi چرا
-
@mitra-ism-rahmani یادمه یه بار ی جا خوندم ی وقتایی ضمیر ناخوداگاه ما برای کسی دلش تنگ میشه و ما اصن نمیدونیم کی فقط میدونیم دلمون تنگه
شاید برا تو ام اینجوری باشهنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi من کلا سیستم مغزی و بشریم فرا محیطی برنامه ریزی شده بیخیال
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
M Tg من؟
من صبح تا شب دارم واستون اسپند دود میکنم اینجا چشم زخم میذارم
تو هم حواسم هست دیر به دیر میای ها/: -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg یکم بی حوصله شدم
-
@mitra-ism-rahmani اگر دسته غیرمفیدی نباشه دسته های مفید معنا پیدا نمیکنن
الان به نظرت اوکیه بحث آزاد رو ببندیم؟