نحوه خواندن ادبیات
-
اول کتابو بخونید(کتاب درسی) که با تمام مفاهیم کتاب آشنا بشید..چون بعضی موقع سوالا مستقیما از خود ِ کتاب درسی مطرح میشه ...
همرا آزمونتون تاریخ ادبیات و لغت ها رو بخونید ( از الگو یا لقمه یا هر کتابی که خودتون دارین)
هر روز 10 تا قرابت کار کنید که به مرور زمان قرابتتون قوی شه
آرایه رو هم میتونید یه روز در میون بذارین توی برنامتون:)
زبان فارسی هم اول یه درسنامه بخونید بعدش تست خیلیییییی زیادی رو کار کنید
کتابای خوب تو بازار زیاده مثل الگو ، موضوعی گاج ، خیلی سبز و ... -
سلام
طبق تجربه 2سالم بگم واستون
اول کتاب درسی برای غرابت معنایی ک متوجه بشی معنی و مفهوم متن و شعر چیه
بعد نشرالگوها یا گاج نقره ای برای تست
فیلم های اقای راوش هم خوبه
منبع املا و لغت و زبان فارسی هم کتاب اقای هامون سبطی عالی هست
ادبیات فقط با تست غرابتت خوب میشه و ارایه هات
برای لغت املا هم مرور زیاد مخصوصا لغات اخر کتاب
موفق باشی
راستی درصد ادبیاتمم 63شد امسال نسبت ب پارسال40تاپیشرفت کردمparipari در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
سلام
موفق باشی
راستی درصد ادبیاتمم 63شد امسال نسبت ب پارسال40تاپیشرفت کردم
ممنون از راهنماییتون -
@dr-saraaa
ببخشید عزیزم من ندارم تو کیبوردم جز غ -
اول کتابو بخونید(کتاب درسی) که با تمام مفاهیم کتاب آشنا بشید..چون بعضی موقع سوالا مستقیما از خود ِ کتاب درسی مطرح میشه ...
همرا آزمونتون تاریخ ادبیات و لغت ها رو بخونید ( از الگو یا لقمه یا هر کتابی که خودتون دارین)
کتابای خوب تو بازار زیاده مثل الگو ، موضوعی گاج ، خیلی سبز و ...@dr-saraaa در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
کتابای خوب تو بازار زیاده مثل الگو ، موضوعی گاج ، خیلی سبز و ...مرسی بایت راهنماییتون . زور سپاس
-
@dr-saraaa در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
کتابای خوب تو بازار زیاده مثل الگو ، موضوعی گاج ، خیلی سبز و ...مرسی بایت راهنماییتون . زور سپاس
@sobhan-1999 در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
@dr-saraaa در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
خواهش میکنم
-
سلام
موفق باشی
راستی درصد ادبیاتمم 63شد امسال نسبت ب پارسال40تاپیشرفت کردمparipari در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
من املاء و لغت دکتر هامون سبطی رو دارم ولی برخلاف کتاب های فوق العاده ی قرابت معنایی و زبان فارسیش از این یکی راضی نیستم!
خیلی خلاصه س !! مخصوصاً بخش واژگانش که تقریباً هیچی نداره! ولی قسمت املاء این کتاب قابل قبولهبنظرم برا املاء و لغت -----> نشر الگو
آرایه های ادبی ------> نشر الگو
زبان فارسی ( اگه میخوای واسش وقت بذاری و مطالب رو فول یاد بگیری! چون حجم کتابش واقعاً زیاده!! ) -----> نشر دریافت ( هامون سبطی )
قرابت معنایی -------> 1% هم شک نکن نشر دریافت! ( هامون سبطی )
برا تاریخ ادبیات هم یه کتاب جمع و جور لقمه یا هر کتاب دیگه ای که بگیری کارت راه میفته !! -
روش خوندن خودم رو هم بگم:
من هفته ای حدوداً 5-6 ساعت ادبیات میخونم ( چون واقعاً درس مهم و سخت و تاثیرگذاریه! )
اول هم از مطالب سخت تر شروع میکنم ( مثلاً برا من زبان فارسی و آرایه های ادبی سخت ترین ها هستن! ) بعد از چند ماه وقتی که توی اینها به یه تسلط نسبی رسیدم میرم سراغ قرابت معنایی و واژگان و تاریخ ادبیات که آسونن و وقت کمتری هم میخوان ولی در کنارش از زبان فارسی و آرایه ها هم توی هر وعده مطالعاتی ادبیاتم چندتا تست میزنم که مطالب با تست زدن برام مرور و توی ذهنم ماندگار بشن!!راستی من 2 سوال املاء رو هم اصلاً نمیخونم و حذف کردم
بنظرم روش خوندن هم میتونه بین داوطلب ها متفاوت باشه! پس شما هم روشِ مناسب خودتون رو پیدا کنید
-
روش خوندن خودم رو هم بگم:
من هفته ای حدوداً 5-6 ساعت ادبیات میخونم ( چون واقعاً درس مهم و سخت و تاثیرگذاریه! )
اول هم از مطالب سخت تر شروع میکنم ( مثلاً برا من زبان فارسی و آرایه های ادبی سخت ترین ها هستن! ) بعد از چند ماه وقتی که توی اینها به یه تسلط نسبی رسیدم میرم سراغ قرابت معنایی و واژگان و تاریخ ادبیات که آسونن و وقت کمتری هم میخوان ولی در کنارش از زبان فارسی و آرایه ها هم توی هر وعده مطالعاتی ادبیاتم چندتا تست میزنم که مطالب با تست زدن برام مرور و توی ذهنم ماندگار بشن!!راستی من 2 سوال املاء رو هم اصلاً نمیخونم و حذف کردم
بنظرم روش خوندن هم میتونه بین داوطلب ها متفاوت باشه! پس شما هم روشِ مناسب خودتون رو پیدا کنید
HossEin freedom ممنون بابت راهنمایی کاملتون
-
از كتاب تو طول سال فقط سردرس ها و درآمدهارو ميخوندم با الگو لغت ميخوندم با موضوعي زبان فارسي
تايم مشخصي هم نداشتم ميانگين هفته اي دو ساعت فك كنمmoein ممنون
-
سلام
ادبیات از درس هایی هست که باید به شکل موضوعی مطالعه کنید
یعنی مباحث قرابت.املا و لغت.آرایه.تاریخ ادبیات و زبان فارسی باید هر کدوم جداگانه مطالعه بشن.
این درس رو بهتر تو تایم های کوتاه اما مرتب و هر روز مطالعه کنی
هرشب 5تا تست قرابت بزن روز بعدش اول بیا از 5تاکه دیروز زدی اونایی که اشکال داشتی رو مرور کن و دوباره بزن بعد برو سراغ5تا تست همون شب.
برا قرابت کتاب نشر دریافت و نشر الگو هر 2خوبن ببین با هر کدوم راحت ترین از همون استفاده کن.
برا آرایه ها پیشنهاد من اینه که اول بیاین از فیلم های جمع بندی آقای کاظمی همین مبحث رو ببینین بعد برین سراغ کتاب .ایشون تو این فیلم ها لم جواب دادن به تست های آرایه ها رو خوب توضیح میدن.(البته این پیشنهاد برا سال های قبل بود کیه که تدریس استاد سبطی رو از دست بده
)
برا املا و لغت و تاریخ ادبیات هم می تونید از کتاب های نشر دریافت یا تخته سیاه استفاده کنید.
در مورد زبان فارسی هم سعی کنید مباحث ساده تر رو اول بخونید بعد برین سراغ بقیه مباحث.
نکته کلیدی ادبیات همون مبحثی خوندن هست.
سعی کنید علاوه بر تایمی که خودتون برا این درس در نظر گرفتین هرشب یه تایم مشخص در نظر بگیرین و تست قرابت بزنید و آرایه بزنید.
امیدوارم حرفام براتون مفید باشه. در ضمن اگه تو فروم سرچ کنید قبلا در مورد روش خوندن ادبیات توضیحاتی نوشتم بقیه دوستان هم از تجربه هاشون گفتن اونا هم میتونه راهنماییتون بکنن.
موفق باشی. -
سلام
یعنی مباحث قرابت.املا و لغت.آرایه.تاریخ ادبیات و زبان فارسی باید هر کدوم جداگانه مطالعه بشن.
هرشب 5تا تست قرابت بزن روز بعدش اول بیا از 5تاکه دیروز زدی اونایی که اشکال داشتی رو مرور کن و دوباره بزن بعد برو سراغ5تا تست همون شب.
برا قرابت کتاب نشر دریافت و نشر الگو هر 2خوبن ببین با هر کدوم راحت ترین از همون استفاده کن.
برا آرایه ها پیشنهاد من اینه که اول بیاین از فیلم های جمع بندی آقای کاظمی همین مبحث رو ببینین بعد برین سراغ کتاب .ایشون تو این فیلم ها لم جواب دادن به تست های آرایه ها رو خوب توضیح میدن.(البته این پیشنهاد برا سال های قبل بود کیه که تدریس استاد سبطی رو از دست بده
)
برا املا و لغت و تاریخ ادبیات هم می تونید از کتاب های نشر دریافت یا تخته سیاه استفاده کنید.
در مورد زبان فارسی هم سعی کنید مباحث ساده تر رو اول بخونید بعد برین سراغ بقیه مباحث.
سعی کنید علاوه بر تایمی که خودتون برا این درس در نظر گرفتین هرشب یه تایم مشخص در نظر بگیرین و تست قرابت بزنید و آرایه بزنید.
امیدوارم حرفام براتون مفید باشه. در ضمن اگه تو فروم سرچ کنید قبلا در مورد روش خوندن ادبیات توضیحاتی نوشتم بقیه دوستان هم از تجربه هاشون گفتن اونا هم میتونه راهنماییتون بکنن.
موفق باشی. -
paripari در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
من املاء و لغت دکتر هامون سبطی رو دارم ولی برخلاف کتاب های فوق العاده ی قرابت معنایی و زبان فارسیش از این یکی راضی نیستم!
خیلی خلاصه س !! مخصوصاً بخش واژگانش که تقریباً هیچی نداره! ولی قسمت املاء این کتاب قابل قبولهبنظرم برا املاء و لغت -----> نشر الگو
آرایه های ادبی ------> نشر الگو
زبان فارسی ( اگه میخوای واسش وقت بذاری و مطالب رو فول یاد بگیری! چون حجم کتابش واقعاً زیاده!! ) -----> نشر دریافت ( هامون سبطی )
قرابت معنایی -------> 1% هم شک نکن نشر دریافت! ( هامون سبطی )
برا تاریخ ادبیات هم یه کتاب جمع و جور لقمه یا هر کتاب دیگه ای که بگیری کارت راه میفته !!HossEin freedom قرابت نشر الگو دارم خوب نیست؟
-
سلام
)
موفق باشی.@m-an ممنون بابت توضیح کاملتون
-
سلام
قرابت:نشر دریافت(هامون سبطی)
تاریخ ادبیات:لقمه مهر و ماه
لغت و املا:نشر الگو
آرایه:نشر دریافت( فیلم های ارایه دکتر سبطی رو هم ببین)
زبان فارسی : 5 مبحث نشر الگو
تست:کتاب جامع موضوعی گاج
برای قرابت و آرایه ها تست زیاد کار کن حداقل روزی 10 تست اولش سخته کم کم را میوفتی تا روز کنکور هم آماده تری -
HossEin freedom قرابت نشر الگو دارم خوب نیست؟
mahdiya در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
HossEin freedom قرابت نشر الگو دارم خوب نیست؟
این بستگی به خودتون داره!
هم قرابت نشر دریافت کتاب خیلی خوبیه و هم نشر الگو
اگه قرابت تون ضعیفه و نیاز به آموزشِ جامع دارید پس نشر دریافت بنظرم مناسب تره! ولی اگه اصول و تکنیک هایِ قرابت رو بلدید و قرابتتون خوبه ( مثلا از هر 10 تا 6-7 تا رو درست میزنید ) و میخواید با تست زدن تسلط خودتون رو افزایش بدید نشر الگو بهتره!چون قرابت نشر دریافت آموزش محور هستش و اکثریتِ قریب به اتفاق تست هاش تالیفی هستن ولی قرابت نشر الگو تست محوره و با تست زدنِ زیاد سعی داره که شما رو قوی کنه!
از لحاظ حجمی هم تقریباً برابر هم هستن! نشر دریافت اندازه صفحاتش 1-2 سانت بزرگتره ولی درعوض نشر الگو تعداد صفحاتش 150 تا بیشتره