-
سلام تو قسمت دوم فیزیک فصل نور و آینه آقای طلوعی ویژگی های تصویر در عدسی همگرا رو میگن مجازی مستقیم بزرگتر کاربرد ذره بین میخاستم بدونم این ویژگی ها برا هر نوع جسمی هست یعنی فرق نمیکنه جسم کجای عدسی باشه؟
همین ویژگی ها رو برای آینه کوژ و عدسی واگرا هم میگن
من اینجا رو اصلن متوجه نشدم یعنی این ویژگی ها همیشه هست؟؟؟
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
خاتون در این مبحث فیزیکو متوجه نشدم گفته است:
کسی نیست
سلام، من دقیقا نخوندم ولی حتما تو کتاب درسی هست ببینید بنظرم اونجا بهتر گفته شده.
-
سلام تو قسمت دوم فیزیک فصل نور و آینه آقای طلوعی ویژگی های تصویر در عدسی همگرا رو میگن مجازی مستقیم بزرگتر کاربرد ذره بین میخاستم بدونم این ویژگی ها برا هر نوع جسمی هست یعنی فرق نمیکنه جسم کجای عدسی باشه؟
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءخاتون در این مبحث فیزیکو متوجه نشدم گفته است:
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءبرای عدسی همگرا خیر ولی عدسی واگرا بله
-
خاتون در این مبحث فیزیکو متوجه نشدم گفته است:
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءبرای عدسی همگرا خیر ولی عدسی واگرا بله
-
@phenomenon وقتی شماره گذاری میکنن آینه کاو رو من اونجا رو فهمیدم که عدد تصویر بعلاوه عدد جسم میشه هشت
برا عدسی ها چجوری شماره گذاری کنم؟؟؟؟خاتون
برای عدسی همگرا شماره گذاری جواب نمیده ولی اگه نقاط مزدوج بلد باشید خیلی کمکتون میکنه
برای عدسی واگرا هم زیاد فرق نمیکنه جسم کجا باشه در هر صورت تصویر کوچکتر از جسم و تو فاصله کانونیه -
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءخاتون در این مبحث فیزیکو متوجه نشدم گفته است:
طلوعی
این نکات فکر کنم خوب باشه..
دقت کنید..
عدسی همگرا نیز مانند آینه ی مقعر تنها در یک حالت تصویر مجازی ایجاد میکند.... هنگامی که جسم در فاصله ی کانونی باشه.
عدسی همگرا هیچ گاه نمیتواند از یک جسم حقیقی.تصویر مجازی و کوچک تر از جسم ایجاد کنه.
اگر تصویر کوچک تر از جسم باشه: حقیقی میشه و اگر تصویر بزرگ تر از جسم:مجازی -
@phenomenon وقتی شماره گذاری میکنن آینه کاو رو من اونجا رو فهمیدم که عدد تصویر بعلاوه عدد جسم میشه هشت
برا عدسی ها چجوری شماره گذاری کنم؟؟؟؟خاتون
4 تا شماره اینور قرار میگیره 4 تا شماره هم اونور
که بهتره از F.2F استفاده کنید.
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید