هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
😂😂😂😂
-
مهشید حسن زاده 0 :face_with_tears_of_joy: جورکن خدا عوضت بده فرزندم:face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 :face_with_tears_of_joy: جورکن خدا عوضت بده فرزندم:face_with_tears_of_joy:
ولی انصافاشماعاقلاحوصلتون سرنمیره؟چخبرتونه بابا؟چراانقد زندگیو جدی گرفتین؟چی بتون میدن تهش؟😂
-
Yegane Dehqan:beating_heart: :beating_heart:
عههه چون دیدمشون تو کلیپ معرفی فکرکردم کلاس دارن
تعریفشون شنیدم ولی ندیدمشون:face_with_tears_of_joy: :ok_hand_light_skin_tone:@roghayeh-eftekhari رقیه ببین چی میگم بهت
یازدهم رو سفت بچسب و درس بخون که اگه سال دیگه خدا بخواد ابریشم خریدی کارت راحت تر بشه هاااا
آفرین دختر خوب غفلت نکن و درس بخون👌😁 -
ولی انصافاشماعاقلاحوصلتون سرنمیره؟چخبرتونه بابا؟چراانقد زندگیو جدی گرفتین؟چی بتون میدن تهش؟😂
مهشید حسن زاده 0 واقعا حرفی که زدی خودت قبول داری؟:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
-
@دختر-بهار نوچ نوچ نگا اومد درگیرمون کرد خودش رفت میبینی مهشید؟:face_with_tears_of_joy:
خوب کاری کرد عشقم
دلش میخواست
دوسسسسسست داشت❤
@دختر-بهار راحت باش عزییییزم❤🌹
😂😂🙌 -
@roghayeh-eftekhari رقیه ببین چی میگم بهت
یازدهم رو سفت بچسب و درس بخون که اگه سال دیگه خدا بخواد ابریشم خریدی کارت راحت تر بشه هاااا
آفرین دختر خوب غفلت نکن و درس بخون👌😁Yegane Dehqan ان شاءالله حالا من برسم خداچی میخواد
راه ابریشم دقیقا چیه؟ حقیقتا توضیحش دیدم زیاد نفهمیدم:neutral_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari رقیه ببین چی میگم بهت
آفرین دختر خوب غفلت نکن و درس بخون👌😁Yegane Dehqan هر چقد ما خوندیم اینم میخونه😂😂
-
مهشید حسن زاده 0 واقعا حرفی که زدی خودت قبول داری؟:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
خیلی وقته بش ایمان دارم
معلوم نی؟😂 -
@roghayeh-eftekhari 😂😂 کار من رفتنه اصلا 😅😂
شغل اصلیمه 😁 -
Yegane Dehqan هر چقد ما خوندیم اینم میخونه😂😂
-
@دختر-بهار نوچ نوچ نگا اومد درگیرمون کرد خودش رفت میبینی مهشید؟:face_with_tears_of_joy:
خوب کاری کرد عشقم
دلش میخواست
دوسسسسسست داشت❤
😂😂🙌مهشید حسن زاده 0 مرسیی 😅😅😂😂❤️
-
خیلی وقته بش ایمان دارم
معلوم نی؟😂مهشید حسن زاده 0 اینکه من عاقلم؟:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: اولین نفری هستی که به این اعتقاد داری:face_with_tears_of_joy:
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari 😂😂 کار من رفتنه اصلا 😅😂
شغل اصلیمه 😁آره انواع رفتن
مثلا نصف شب وسط چت به خواب رفتن
یا یهو حوصلش سر رفتن
ازکوره در رفتن
آها آها زیرابی رفتن وسط انجمن😂❤🌹🍭 -
مهشید حسن زاده 0 اینکه من عاقلم؟:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: اولین نفری هستی که به این اعتقاد داری:face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari تاحالاکه عقلی دیدم ازت😂
-
خوب کاری کرد عشقم
دلش میخواست
دوسسسسسست داشت❤
😂😂🙌مهشید حسن زاده 0 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آروم باش نفس عمیق هیچی نشد
@دختر-بهار راحت نباش عزیزم:beaming_face_with_smiling_eyes: :squinting_face_with_tongue: -
مهشید حسن زاده 0 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آروم باش نفس عمیق هیچی نشد
@دختر-بهار راحت نباش عزیزم:beaming_face_with_smiling_eyes: :squinting_face_with_tongue:@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آروم باش نفس عمیق هیچی نشد
@دختر-بهار راحت نباش عزیزم:beaming_face_with_smiling_eyes: :squinting_face_with_tongue:چیکاربه کار عزیزم داری؟😂
🔪🔪 -
@roghayeh-eftekhari تاحالاکه عقلی دیدم ازت😂
مهشید حسن زاده 0 خب پس یخورده بهم امید هست:smiling_cat_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy:
Yegane Dehqan عاقلم یانه؟ -
مهشید حسن زاده 0 خب پس یخورده بهم امید هست:smiling_cat_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy:
Yegane Dehqan عاقلم یانه؟@roghayeh-eftekhari آره
(الکی مثلاکه دلش خوش باشه بچه ندونه چقد وضش وخیمه😂)