چگونه سرعت عمل خود را در آزمون بالا ببریم؟
-
سلام وقت بخیر .
من پی دی اف های آزمون سه آ رو دانلود کردم تا خودم بشینم حلشون کنم (توی آزمون شرکت نکرد چون می دونم آماده اش نیستم)
سوال هارو بلد بودم بیشتری هاشون رو . اما به عنوان مثال تو درس شیمی ، فقط ده دقیقه وقتم رو سوال یکش گرفت .
ممنون میشم راهنماییم کنید چطور می تونم این سرعت عمل رو بالا ببرم . خود شما ها چنین تجربه ای داشتین تا حالا ؟ اگر داشتین چطور حلش کردین ؟
اینم بگم که اولین آزمونی بود که توش شرکت کردم . -
سلام وقت بخیر .
من پی دی اف های آزمون سه آ رو دانلود کردم تا خودم بشینم حلشون کنم (توی آزمون شرکت نکرد چون می دونم آماده اش نیستم)
سوال هارو بلد بودم بیشتری هاشون رو . اما به عنوان مثال تو درس شیمی ، فقط ده دقیقه وقتم رو سوال یکش گرفت .
ممنون میشم راهنماییم کنید چطور می تونم این سرعت عمل رو بالا ببرم . خود شما ها چنین تجربه ای داشتین تا حالا ؟ اگر داشتین چطور حلش کردین ؟
اینم بگم که اولین آزمونی بود که توش شرکت کردم . -
سلام وقت بخیر .
اینم بگم که اولین آزمونی بود که توش شرکت کردم .حسین احمدی
سلام من دقیقا چنین چیزی رو تجربه کردم با خیلی از مشاوران حرف زدن
گفتن اگه من تست زیاد بزنم و تکنیکی بخونم یه سوال شیمی یا ادبیات ۱دقیقه هم طول نمیکشه و من فعلا فقط تست میزنم تمام مباحث از انواع کتاب تکنیک در اخر آزمون میدم
همچنین کدوم قسمت هایی که مشکل داشتید مجدد مطالعه کنید تست زیاد بزنید حل میشه چیز خاصی نیست ذ
#موفق باشید -
حسین احمدی
سلام من دقیقا چنین چیزی رو تجربه کردم با خیلی از مشاوران حرف زدن
گفتن اگه من تست زیاد بزنم و تکنیکی بخونم یه سوال شیمی یا ادبیات ۱دقیقه هم طول نمیکشه و من فعلا فقط تست میزنم تمام مباحث از انواع کتاب تکنیک در اخر آزمون میدم
همچنین کدوم قسمت هایی که مشکل داشتید مجدد مطالعه کنید تست زیاد بزنید حل میشه چیز خاصی نیست ذ
#موفق باشیدایلین حیدرزهی ممنون از شما / شما هم موفق باشین
فرمودین وه فعلا تست می زنین و د آخر تکنیکی مطالعه می کنین و تست می زنین ؟ -
ایلین حیدرزهی ممنون از شما / شما هم موفق باشین
فرمودین وه فعلا تست می زنین و د آخر تکنیکی مطالعه می کنین و تست می زنین ؟حسین احمدی در سرعت عمل در آزمون ها گفته است:
فرمودین وه فعلا تست می زنین و د آخر تکنیکی مطالعه می کنین و تست می زنین ؟خیر اول مطالعه میکنم بعد تست میزنم تست زدن زیاد باعث میشه تکنیک ها رو یاد بگیرد
و در اخر آزمون میدیم اگر در مبحثی مجدد مشکل داشتین دوباره مطالعه میکنید تست میزنید -
حسین احمدی در سرعت عمل در آزمون ها گفته است:
فرمودین وه فعلا تست می زنین و د آخر تکنیکی مطالعه می کنین و تست می زنین ؟خیر اول مطالعه میکنم بعد تست میزنم تست زدن زیاد باعث میشه تکنیک ها رو یاد بگیرد
و در اخر آزمون میدیم اگر در مبحثی مجدد مشکل داشتین دوباره مطالعه میکنید تست میزنیدایلین حیدرزهی ها ممنونم از راهنمایی هاتون
-
سلام وقت بخیر .
اینم بگم که اولین آزمونی بود که توش شرکت کردم .حسین احمدی تکنیک ضربدر و منها
-
حسین احمدی تکنیک ضربدر و منها
F GH 2 مرسی درباره اش چند تا کلیپ دیدم الان خیلی کمک می کنه بهم مطمئنا
-
M monirs این موضوع را از سه آ جابهجا کرد