سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم
-
سلام
استارت کار رو من میزنم (البته با اجازه بزرگترا)از انواع بافت های پیوندی، فقط در خون و چربی، رشته های پروتئینی وجود ندارد.
درسته یا غلط؟ تحلیل کنید
-
Ali Narimankhah 0
واسه شروع:هر جانداری که دارای گوارش برون سلولی است و توانایی تشکیل واکوئول غذایی دارد و با پیوستن لیزوزوم به آن واکوئول گوارشی می سازد قطعا نوعی
تک سلولی است که در سطح بیرونی خود دارای مژک است. ص غمی دونم خیلی ساده هست فقط برا شروع️
-
بزارید یه جور دیگه بگم (با کلاس تر):
همه بافت های پیوندی به جز خون و چربی، دارای رشته های پروتئینی هستند.
درسته یا غلط؟ تحلیل کنید
-
به کل غلطه
چون اولا رشته های کلاژن و مثلا الاستیک نیست
نه اینکه اصلا رشته پروتئینی نداشته باشه
خود کتاب هم گفته رشته پروتئینی مانند این دوتا نه اینکه فقط همین ها باشن
پس رشته های پروتئینی دیگه ای هستبعدش اینکه تو چاپ جدید گفته شده که بافت چربی هم کلاژن داره و فقط بافت خون فاقد کلاژن هست
-
Ali Narimankhah 0 چاپ جدید یعنی دقیقا چاپ کدوم سال؟ تحلیلتون درست بود
-
علیرضا راستی
سال ۹۹
امسال برای ما اینطور بود
هرچند توی کتاب درسی اصلا چنین در این باره حرفی نزده و تو کتاب های کمک درسی بهش اشاره شد
کتاب خیلی سبز زیست شناسی
چاپ ۹۹ -
سلام تاپیک خوبیه، امیدوارم پایدار باشه نه بعد یه مدت کلا همه دست بکشن
اینم جمله من
فعالیت هر یاخته ماهیچه ای موجود در لایه ی ماهیچه ای معده تحت تاثیر شبکه ی عصبی است.
-
سلام
سلول دندریتی(دارینه ای) موجود در کف دست راست در صورت برخورد با میکروب مسافت بیشتری نسبت به سلول دندریتی موجود در نزدیک استخوان کشکک برای ارایه ی قسمت هایی از میکروب طی می کند ص/غ -
Ali Narimankhah 0 آها
چون تو کتاب درسی من همچین چیزی ندیدم -
@amir-bernousi در رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم گفته است:
سلام تاپیک خوبیه، امیدوارم پایدار باشه نه بعد یه مدت کلا همه دست بکشن
اینم جمله من
فعالیت هر یاخته ماهیچه ای موجود در لایه ی ماهیچه ای معده تحت تاثیر شبکه ی عصبی است.
سلام .
غلطه فک کنم
فعالیت دستگاه گوارش تحت تاثیر دستگاه عصبی خودمختاری
اونم میتونه باشه -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to Reza Estendi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Estendi عالیه
-
Reza Estendi اینجا سوال ابریشمو فکر نکنم بشه به اشتراک گذاشت. برای همین گروه زدن فکر کنم...
-
سلام دوستان این جمله درسته یا غلط چون من پارسال توی کتابم نوشتم ولی نمیدونم منبع چی بوده
سیاهرگ ششی همانند سرخرگ کرونری در تامین اکسیژن مورد نیاز سلول های قلبی موثر است
یعنی کرونر فقط به میوکارد غذارسانی میکنه؟ -
عالیه
-
به نظرم کسایی که می خوان تو این تاپیک فعال باشن و جمله طرح کنن همه علامت +بفرستن. بعد شما Reza Estendi هر شب یه نفر رو انتخاب کنید(اگر متمایل نیستید من خودم مایل هستم این کار رو کنم) و اون دو تا جمله بگه در یک پست .
و بقیه با ذکر شماره ی جمله تحلیلش کنه
نظرتون چیه
@تجربیا -
مصطفي عباسیان فعالیت ماهیچه های مری تا مخرج تحت تاثیر شبکه عصبی روده ایه و خودمختار هم اثر میذاره.
منظور سوال یه چیز دیگس
-
سلام مجدد.
دوستان.
منم با نظر Ilya Mansouri موافقم .
رفقایی که قصد دارند تا جمله هاشون رو به اشتراک بذارن ، در طول روز با تایپ کلمه
طراح
اعلام کنن که میخوان جمله خودشون رو طرح کنند.
Ilya Mansouri شما زحمت انتخاب رفقا رو بکشید لطفا.ممنون میشم.
و یک پیشنهاد دیگه ای که داشتم این بود که از اول کتاب دهم شروع کنیم و بیایم جلو.
اینجوری مطالبی که میخواهیم یاد بگیریم سازماندهی و دسته بندی شده خواهند بود.
البته اینم بگم که موضوع ترتیب فصل ها هیچ تداخلی با ترکیبی طرح کردن جمله شما نداره ها.فقط موضوع جمله تون مثلا حول محور گوارش کربوهیدرات ها باشه و گریزی به آینده و گذشته هم بزنید .
خیلی ممنونم از همه شما .
دوستانی که برای بالا بردن کیفیت جملات و مطالب نظری دارند، بیان کنند تا لحاظ کنیم.
این نظر من بود . دوستان نظرات خودشون رو هم بگن تا ان شاءالله از امشب شروع کنیم. -
Ilya Mansouri منم نظرم اینه که اگه قراره اینکارو کنیم باید یه نظمی داشته باشه ...
1 ) یعنی یه تایم مشخصی داشته باشه
2) مبحث مشخصی داشته باشه که به نظر من بهتره طبق برنامه راه ابریشم پیش بریم مثلا گفت 1 مهر فلان مبحث زیست دهم و دوازدهم رو بخونید و ببینید . ما اخر شب بیاییم تو همین تاپیک یا تو گروهیی ک ویژه راه ابریشمیاس اونجا مطرح کنیم.
اینجوری هم باعث میشه اون روز که داریم برنامه ابریشمو پیش ببریم خودمون هم تلاش کنیم چنتا نکته خودمون به جزوه اضافه کنیم.کسی بازم نظری داره بگه تا ببینیم کدوم پیشنهاد قشنگتره تا اجراش کنیم.
-
Reza Estendi
سلام
به نظرم این طرح جمله درست نادرست دیگه بیش از حد جا افتاده، بهتره چیزای جدیدتری مثل طرح تست رو امتحان کنین.اینطوری هرکی هر 2 3 روز یه بار یه تست طرح کنه و بیاد به بقیه ارائه بده بهتره، چون توی طرح تست فقط سواد علمی طرف به چالش کشیده نمیشه و هوش هیجانی و ... هم استفاده میشه و راحت تر میشه دام گذاشت.
طرح تست برای خود طرف بیشتر از بقیه بار علمی داره
درمورد برنامه داشتن هم به نظرم بهتره مبحثی پیش برین، مثلا زیست انسان، پروتئین سازی و ژنتیک، شارش انرژی، مسائل ژنتیک، 7 و8 دوازدهم و گیاهی و جانوری
-
@amir-bernousi
موافقم .
اول اینکه چون من این تاپیک رو زدم صرفا همه کاره و تصمیم گیرنده نهایی نیستم
و اینکه من هم توی متن اولم گفتم که هم جمله درست نادرست و هم طرح تست .
به نظر من که مشکلی نیست اگه دو تاش کنار هم باشه، شاید اینجوری بهتر هم بشه که هر شب هم یک جمله تحلیل کنیم و هم یک تست.
ولی طرح تست یه ریزه کاری هایی داره که شاید از دید بچه ها به چشم نیاد و این یکم کار رو سخت خواهد کرد.