Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم😉🙂😍
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی

رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم😉🙂😍

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
44 دیدگاه‌ها 16 کاربران 1.1k بازدیدها 21 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mhdie FtM آفلاین
    Mhdie FtM آفلاین
    Mhdie Ft
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان این جمله درسته یا غلط چون من پارسال توی کتابم نوشتم ولی نمیدونم منبع چی بوده
    سیاهرگ ششی همانند سرخرگ کرونری در تامین اکسیژن مورد نیاز سلول های قلبی موثر است
    یعنی کرونر فقط به میوکارد غذارسانی میکنه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • فاطمه دلنوازف آفلاین
      فاطمه دلنوازف آفلاین
      فاطمه دلنواز

عالیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Reza EstendiR Reza Estendi

سلام خدمت رفقای آلایی.
        امیدوارم حالتون خوب باشه.
        خب از اونجایی که همه شما میدونید یکی از کارهای خوب و پسندیده برای درس زیست شناسی طرح جملات درست و نادرست و یا طرح تست هست،
        قصد دارم به کمک شما رفقای کنکوری و حتی دهمی ها و یازدهمی ها، هرشب جملات درست و نادرست طرح کنیم و با هم تحلیل ش کنیم.
        حالا نظرتون رو بگید که
        آیا شبی فقط یه جمله باشه یا هرکسی که خواست جمله ش رو به اشتراک بذاره؟؟؟؟
        باشد که روزی طراح کنکور شویم...🙃😉😂😂
        به امید موفقیت همه دانش آموزان این مرز و بوم...👋🏻

راه-ابریشمی-ها-زیست
        تجربیا
        کنکوری
        @کنکور_۱۴۰۱

I آفلاین
        I آفلاین
        Ilya Mansouri
        دانش آموزان آلاء

به نظرم کسایی که می خوان تو این تاپیک فعال باشن و جمله طرح کنن همه علامت +بفرستن. بعد شما Reza Estendi هر شب یه نفر رو انتخاب کنید(اگر متمایل نیستید من خودم مایل هستم این کار رو کنم) و اون دو تا جمله بگه در یک پست .
        و بقیه با ذکر شماره ی جمله تحلیلش کنه
        نظرتون چیه
        تجربیا

mahsaaa rezaeeeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • مصطفي عباسیانم مصطفي عباسیان

@amir-bernousi در رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم😉🙂😍 گفته است:

سلام تاپیک خوبیه، امیدوارم پایدار باشه نه بعد یه مدت کلا همه دست بکشن

اینم جمله من

فعالیت هر یاخته ماهیچه ای موجود در لایه ی ماهیچه ای معده تحت تاثیر شبکه ی عصبی است.

سلام .
          غلطه فک کنم
          فعالیت دستگاه گوارش تحت تاثیر دستگاه عصبی خودمختاری
          اونم میتونه باشه

AmirbernosiA آفلاین
          AmirbernosiA آفلاین
          Amirbernosi

مصطفي عباسیان فعالیت ماهیچه های مری تا مخرج تحت تاثیر شبکه عصبی روده ایه و خودمختار هم اثر میذاره.

منظور سوال یه چیز دیگس

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Reza EstendiR آفلاین
            Reza EstendiR آفلاین
            Reza Estendi
            دانش آموزان آلاء دوازدهم

سلام مجدد.
            دوستان.
            منم با نظر Ilya Mansouri موافقم .
            رفقایی که قصد دارند تا جمله هاشون رو به اشتراک بذارن ، در طول روز با تایپ کلمه
            طراح
            اعلام کنن که میخوان جمله خودشون رو طرح کنند.
            Ilya Mansouri شما زحمت انتخاب رفقا رو بکشید لطفا.ممنون میشم.
            و یک پیشنهاد دیگه ای که داشتم این بود که از اول کتاب دهم شروع کنیم و بیایم جلو.
            اینجوری مطالبی که میخواهیم یاد بگیریم سازماندهی و دسته بندی شده خواهند بود.
            البته اینم بگم که موضوع ترتیب فصل ها هیچ تداخلی با ترکیبی طرح کردن جمله شما نداره ها‌.فقط موضوع جمله تون مثلا حول محور گوارش کربوهیدرات ها باشه و گریزی به آینده و گذشته هم بزنید .
            خیلی ممنونم از همه شما .
            دوستانی که برای بالا بردن کیفیت جملات و مطالب نظری دارند، بیان کنند تا لحاظ کنیم.
            این نظر من بود . دوستان نظرات خودشون رو هم بگن تا ان شاءالله از امشب شروع کنیم.

AmirbernosiA I 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • I Ilya Mansouri

به نظرم کسایی که می خوان تو این تاپیک فعال باشن و جمله طرح کنن همه علامت +بفرستن. بعد شما Reza Estendi هر شب یه نفر رو انتخاب کنید(اگر متمایل نیستید من خودم مایل هستم این کار رو کنم) و اون دو تا جمله بگه در یک پست .
              و بقیه با ذکر شماره ی جمله تحلیلش کنه
              نظرتون چیه
              تجربیا

mahsaaa rezaeeeM آفلاین
              mahsaaa rezaeeeM آفلاین
              mahsaaa rezaeee

Ilya Mansouri منم نظرم اینه که اگه قراره اینکارو کنیم باید یه نظمی داشته باشه ...

1 ) یعنی یه تایم مشخصی داشته باشه
              2) مبحث مشخصی داشته باشه که به نظر من بهتره طبق برنامه راه ابریشم پیش بریم مثلا گفت 1 مهر فلان مبحث زیست دهم و دوازدهم رو بخونید و ببینید . ما اخر شب بیاییم تو همین تاپیک یا تو گروهیی ک ویژه راه ابریشمیاس اونجا مطرح کنیم.
              اینجوری هم باعث میشه اون روز که داریم برنامه ابریشمو پیش ببریم خودمون هم تلاش کنیم چنتا نکته خودمون به جزوه اضافه کنیم.

کسی بازم نظری داره بگه تا ببینیم کدوم پیشنهاد قشنگتره تا اجراش کنیم.

دانش-آموزان-آلاء

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

سلام مجدد.
                دوستان.
                طراح
                البته اینم بگم که موضوع ترتیب فصل ها هیچ تداخلی با ترکیبی طرح کردن جمله شما نداره ها‌.فقط موضوع جمله تون مثلا حول محور گوارش کربوهیدرات ها باشه و گریزی به آینده و گذشته هم بزنید .
                خیلی ممنونم از همه شما .
                دوستانی که برای بالا بردن کیفیت جملات و مطالب نظری دارند، بیان کنند تا لحاظ کنیم.

AmirbernosiA آفلاین
                AmirbernosiA آفلاین
                Amirbernosi
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده

Reza Estendi
                سلام
                به نظرم این طرح جمله درست نادرست دیگه بیش از حد جا افتاده، بهتره چیزای جدیدتری مثل طرح تست رو امتحان کنین.

اینطوری هرکی هر 2 3 روز یه بار یه تست طرح کنه و بیاد به بقیه ارائه بده بهتره، چون توی طرح تست فقط سواد علمی طرف به چالش کشیده نمیشه و هوش هیجانی و ... هم استفاده میشه و راحت تر میشه دام گذاشت.

طرح تست برای خود طرف بیشتر از بقیه بار علمی داره

درمورد برنامه داشتن هم به نظرم بهتره مبحثی پیش برین، مثلا زیست انسان، پروتئین سازی و ژنتیک، شارش انرژی، مسائل ژنتیک، 7 و8 دوازدهم و گیاهی و جانوری

Reza EstendiR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • AmirbernosiA Amirbernosi

Reza Estendi
                  سلام
                  به نظرم این طرح جمله درست نادرست دیگه بیش از حد جا افتاده، بهتره چیزای جدیدتری مثل طرح تست رو امتحان کنین.

اینطوری هرکی هر 2 3 روز یه بار یه تست طرح کنه و بیاد به بقیه ارائه بده بهتره، چون توی طرح تست فقط سواد علمی طرف به چالش کشیده نمیشه و هوش هیجانی و ... هم استفاده میشه و راحت تر میشه دام گذاشت.

طرح تست برای خود طرف بیشتر از بقیه بار علمی داره

درمورد برنامه داشتن هم به نظرم بهتره مبحثی پیش برین، مثلا زیست انسان، پروتئین سازی و ژنتیک، شارش انرژی، مسائل ژنتیک، 7 و8 دوازدهم و گیاهی و جانوری

Reza EstendiR آفلاین
                  Reza EstendiR آفلاین
                  Reza Estendi
                  دانش آموزان آلاء دوازدهم

@amir-bernousi
                  موافقم .
                  اول اینکه چون من این تاپیک رو زدم صرفا همه کاره و تصمیم گیرنده نهایی نیستم 😂
                  و اینکه من هم توی متن اولم گفتم که هم جمله درست نادرست و هم طرح تست .
                  به نظر من که مشکلی نیست اگه دو تاش کنار هم باشه، شاید اینجوری بهتر هم بشه که هر شب هم یک جمله تحلیل کنیم و هم یک تست.
                  ولی طرح تست یه ریزه کاری هایی داره که شاید از دید بچه ها به چشم نیاد و این یکم کار رو سخت خواهد کرد.

mahsaaa rezaeeeM AmirbernosiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

@amir-bernousi
                    موافقم .
                    به نظر من که مشکلی نیست اگه دو تاش کنار هم باشه، شاید اینجوری بهتر هم بشه که هر شب هم یک جمله تحلیل کنیم و هم یک تست.
                    ولی طرح تست یه ریزه کاری هایی داره که شاید از دید بچه ها به چشم نیاد و این یکم کار رو سخت خواهد کرد.

mahsaaa rezaeeeM آفلاین
                    mahsaaa rezaeeeM آفلاین
                    mahsaaa rezaeee

Reza Estendi حالا هرکی تو هرچی مهارت داره رو کنه :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_sunglasses: :grinning_face_with_sweat:

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

@amir-bernousi
                      موافقم .

AmirbernosiA آفلاین
                      AmirbernosiA آفلاین
                      Amirbernosi

Reza Estendi
                      به همین خاطره میگم تست بهتره، چون هرکسی به راحتی میتونه تو یه دیقه یه جمله ای بگه، اما برای طرح تست باید تایم گذاشت.

چون قبلا دیدم همچین تاپیکاییو، به همین دلیل میگم، چون خیلیا میان چیزایی که توی کتابای کمک درسی دیدنو میگن، درصورتی که خیلیا همونو دیدن و این ینی درجا زدن.

یکم فضا اگه رقابتی شه به نظرم جذاب تر میشه و بچه های بیشتری میان

البته تجربمو بگم که بعد یه مدت آتیششون میخوابه و دیگه نمیان.

امیدوارم این یکی تاپیک حداقل پایدار بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

سلام خدمت رفقای آلایی.
                        خب از اونجایی که همه شما میدونید یکی از کارهای خوب و پسندیده برای درس زیست شناسی طرح جملات درست و نادرست و یا طرح تست هست،
                        قصد دارم به کمک شما رفقای کنکوری و حتی دهمی ها و یازدهمی ها، هرشب جملات درست و نادرست طرح کنیم و با هم تحلیل ش کنیم.
                        حالا نظرتون رو بگید که

راه-ابریشمی-ها-زیست
                        تجربیا
                        کنکوری
                        @کنکور_۱۴۰۱

Farnosh PanF آفلاین
                        Farnosh PanF آفلاین
                        Farnosh Pan
                        دانش آموزان آلاء

Reza Estendi فکر بسیا خوبیه روش مطالعه من تو درس زیست اینه که مطلب خوب میخونم ناخداگاه تو ذهنم براحتی میتونم تست بسازم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Reza EstendiR آفلاین
                          Reza EstendiR آفلاین
                          Reza Estendi
                          دانش آموزان آلاء دوازدهم

سلام . شب بخیر.
                          به امید خدا و با اجازه از رفقا
                          امشب بنده یک جمله درست نادرست را مطرح میکنم تا رفقا نظرات شان را در مورد این جمله بیان کنند.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Reza EstendiR آفلاین
                            Reza EstendiR آفلاین
                            Reza Estendi
                            دانش آموزان آلاء دوازدهم

به نام خدا
                            ➕ جانور دارای تنفس نایدیسی که توسط یاخته های عصبی اش سالانه هزاران کیلومتر را به صورت رفت و برگشت می پیماید، گردش مواد آن از طریق مویرگ ها در کنار یاخته ها و با کمک آب میان بافتی، تبادل مواد غذایی،
                            دفعی و گازها را انجام میشود.

صحیح ✅
                            یا
                            غلط ❌
                            ؟؟؟؟؟

Setare GhorbaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

به نام خدا
                              ➕ جانور دارای تنفس نایدیسی که توسط یاخته های عصبی اش سالانه هزاران کیلومتر را به صورت رفت و برگشت می پیماید، گردش مواد آن از طریق مویرگ ها در کنار یاخته ها و با کمک آب میان بافتی، تبادل مواد غذایی،
                              دفعی و گازها را انجام میشود.

صحیح ✅
                              یا
                              غلط ❌
                              ؟؟؟؟؟

Setare GhorbaniS آفلاین
                              Setare GhorbaniS آفلاین
                              Setare Ghorbani
                              دانش آموزان آلاء

Reza Estendi غلطه
                              چون جانوری با تنفس نایدیسی مثل حشرات اصلا مویرگ ندارند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • AmirbernosiA آفلاین
                                AmirbernosiA آفلاین
                                Amirbernosi
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده

dd1d0b06-e0f4-4042-90fe-506a1ab3e30b-image.png
                                تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

سلام مجدد.
                                  دوستان.
                                  طراح
                                  خیلی ممنونم از همه شما .

I آفلاین
                                  I آفلاین
                                  Ilya Mansouri
                                  دانش آموزان آلاء

Reza Estendi باشه پس
                                  تجربیا
                                  کسایی که تمایل دارن لطفا مثبت بفرستن یکی رو انتخاب می کنم امشب ساعت ۹ اون به تعدادی که معین می
                                  کنم جمله ی صحیح غلط بفرسته (لطفا استاندارد باشه و تله های تستی توشون زیاد باشه و ترجیحا دقیقا متن کتاب نباشه ) در ضمن هر کسی رو که انتخاب کردم امشب صحیح غلط رو از فصل دستگاه عصبی زیست یازدهم و دنیای زنده زیست دهم می گه
                                  فردا شب کسی که انتخاب کردم از حواس و دستگاه گوارش و ...
                                  فقط لطفا کسایی که مایلن تا امشب اعلام آمادگی کنن

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • I Ilya Mansouri

Reza Estendi باشه پس
                                    تجربیا
                                    کسایی که تمایل دارن لطفا مثبت بفرستن یکی رو انتخاب می کنم امشب ساعت ۹ اون به تعدادی که معین می
                                    کنم جمله ی صحیح غلط بفرسته (لطفا استاندارد باشه و تله های تستی توشون زیاد باشه و ترجیحا دقیقا متن کتاب نباشه ) در ضمن هر کسی رو که انتخاب کردم امشب صحیح غلط رو از فصل دستگاه عصبی زیست یازدهم و دنیای زنده زیست دهم می گه
                                    فردا شب کسی که انتخاب کردم از حواس و دستگاه گوارش و ...
                                    فقط لطفا کسایی که مایلن تا امشب اعلام آمادگی کنن

I آفلاین
                                    I آفلاین
                                    Ilya Mansouri
                                    دانش آموزان آلاء

یه هفته صحیح غلط می گیم و هفته ی بعدش تست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1

سلام خدمت رفقای آلایی.
                                      حالا نظرتون رو بگید که

راه-ابریشمی-ها-زیست
                                      تجربیا
                                      کنکوری
                                      @کنکور_۱۴۰۱

I آفلاین
                                      I آفلاین
                                      Ilya Mansouri
                                      دانش آموزان آلاء

لطفا بچه ها اعلام آمادگی کنید .تا ۱۰ دقیقه
                                      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • I Ilya Mansouri

لطفا بچه ها اعلام آمادگی کنید .تا ۱۰ دقیقه
                                        دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

I آفلاین
                                        I آفلاین
                                        Ilya Mansouri
                                        دانش آموزان آلاء

متاسفانه بچه ها زیاد تمایل ندارن . جمعا ۲۰ نفر تو این تاپیک پست نداده
                                        ولی الان تو تاپیک های آزاد هر دقیقه ۲۰ تا پست هست .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

سلام خدمت رفقای آلایی.
                                          حالا نظرتون رو بگید که

راه-ابریشمی-ها-زیست
                                          تجربیا
                                          کنکوری
                                          @کنکور_۱۴۰۱

I آفلاین
                                          I آفلاین
                                          Ilya Mansouri
                                          دانش آموزان آلاء
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده

حالا تا فردا شب اعلام آمادگی کنید و مثبت بفرستید و از فردا شب انجام می دیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه