رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم😉🙂😍
-
سلام دوستان این جمله درسته یا غلط چون من پارسال توی کتابم نوشتم ولی نمیدونم منبع چی بوده
سیاهرگ ششی همانند سرخرگ کرونری در تامین اکسیژن مورد نیاز سلول های قلبی موثر است
یعنی کرونر فقط به میوکارد غذارسانی میکنه؟ -
عالیه
-
سلام خدمت رفقای آلایی.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
خب از اونجایی که همه شما میدونید یکی از کارهای خوب و پسندیده برای درس زیست شناسی طرح جملات درست و نادرست و یا طرح تست هست،
قصد دارم به کمک شما رفقای کنکوری و حتی دهمی ها و یازدهمی ها، هرشب جملات درست و نادرست طرح کنیم و با هم تحلیل ش کنیم.
حالا نظرتون رو بگید که
آیا شبی فقط یه جمله باشه یا هرکسی که خواست جمله ش رو به اشتراک بذاره؟؟؟؟
باشد که روزی طراح کنکور شویم...🙃😉😂😂
به امید موفقیت همه دانش آموزان این مرز و بوم...👋🏻راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا
کنکوری
@کنکور_۱۴۰۱به نظرم کسایی که می خوان تو این تاپیک فعال باشن و جمله طرح کنن همه علامت +بفرستن. بعد شما Reza Estendi هر شب یه نفر رو انتخاب کنید(اگر متمایل نیستید من خودم مایل هستم این کار رو کنم) و اون دو تا جمله بگه در یک پست .
و بقیه با ذکر شماره ی جمله تحلیلش کنه
نظرتون چیه
تجربیا -
@amir-bernousi در رفقای کنکوریِ پایه و زیستی بیان تا یه کار جذاب رو شروع کنیم😉🙂😍 گفته است:
سلام تاپیک خوبیه، امیدوارم پایدار باشه نه بعد یه مدت کلا همه دست بکشن
اینم جمله من
فعالیت هر یاخته ماهیچه ای موجود در لایه ی ماهیچه ای معده تحت تاثیر شبکه ی عصبی است.
سلام .
غلطه فک کنم
فعالیت دستگاه گوارش تحت تاثیر دستگاه عصبی خودمختاری
اونم میتونه باشهمصطفي عباسیان فعالیت ماهیچه های مری تا مخرج تحت تاثیر شبکه عصبی روده ایه و خودمختار هم اثر میذاره.
منظور سوال یه چیز دیگس
-
سلام مجدد.
دوستان.
منم با نظر Ilya Mansouri موافقم .
رفقایی که قصد دارند تا جمله هاشون رو به اشتراک بذارن ، در طول روز با تایپ کلمه
طراح
اعلام کنن که میخوان جمله خودشون رو طرح کنند.
Ilya Mansouri شما زحمت انتخاب رفقا رو بکشید لطفا.ممنون میشم.
و یک پیشنهاد دیگه ای که داشتم این بود که از اول کتاب دهم شروع کنیم و بیایم جلو.
اینجوری مطالبی که میخواهیم یاد بگیریم سازماندهی و دسته بندی شده خواهند بود.
البته اینم بگم که موضوع ترتیب فصل ها هیچ تداخلی با ترکیبی طرح کردن جمله شما نداره ها.فقط موضوع جمله تون مثلا حول محور گوارش کربوهیدرات ها باشه و گریزی به آینده و گذشته هم بزنید .
خیلی ممنونم از همه شما .
دوستانی که برای بالا بردن کیفیت جملات و مطالب نظری دارند، بیان کنند تا لحاظ کنیم.
این نظر من بود . دوستان نظرات خودشون رو هم بگن تا ان شاءالله از امشب شروع کنیم. -
به نظرم کسایی که می خوان تو این تاپیک فعال باشن و جمله طرح کنن همه علامت +بفرستن. بعد شما Reza Estendi هر شب یه نفر رو انتخاب کنید(اگر متمایل نیستید من خودم مایل هستم این کار رو کنم) و اون دو تا جمله بگه در یک پست .
و بقیه با ذکر شماره ی جمله تحلیلش کنه
نظرتون چیه
تجربیاIlya Mansouri منم نظرم اینه که اگه قراره اینکارو کنیم باید یه نظمی داشته باشه ...
1 ) یعنی یه تایم مشخصی داشته باشه
2) مبحث مشخصی داشته باشه که به نظر من بهتره طبق برنامه راه ابریشم پیش بریم مثلا گفت 1 مهر فلان مبحث زیست دهم و دوازدهم رو بخونید و ببینید . ما اخر شب بیاییم تو همین تاپیک یا تو گروهیی ک ویژه راه ابریشمیاس اونجا مطرح کنیم.
اینجوری هم باعث میشه اون روز که داریم برنامه ابریشمو پیش ببریم خودمون هم تلاش کنیم چنتا نکته خودمون به جزوه اضافه کنیم.کسی بازم نظری داره بگه تا ببینیم کدوم پیشنهاد قشنگتره تا اجراش کنیم.
-
سلام مجدد.
دوستان.
طراح
البته اینم بگم که موضوع ترتیب فصل ها هیچ تداخلی با ترکیبی طرح کردن جمله شما نداره ها.فقط موضوع جمله تون مثلا حول محور گوارش کربوهیدرات ها باشه و گریزی به آینده و گذشته هم بزنید .
خیلی ممنونم از همه شما .
دوستانی که برای بالا بردن کیفیت جملات و مطالب نظری دارند، بیان کنند تا لحاظ کنیم.
این نظر من بود . دوستان نظرات خودشون رو هم بگن تا ان شاءالله از امشب شروع کنیم.Reza Estendi
سلام
به نظرم این طرح جمله درست نادرست دیگه بیش از حد جا افتاده، بهتره چیزای جدیدتری مثل طرح تست رو امتحان کنین.اینطوری هرکی هر 2 3 روز یه بار یه تست طرح کنه و بیاد به بقیه ارائه بده بهتره، چون توی طرح تست فقط سواد علمی طرف به چالش کشیده نمیشه و هوش هیجانی و ... هم استفاده میشه و راحت تر میشه دام گذاشت.
طرح تست برای خود طرف بیشتر از بقیه بار علمی داره
درمورد برنامه داشتن هم به نظرم بهتره مبحثی پیش برین، مثلا زیست انسان، پروتئین سازی و ژنتیک، شارش انرژی، مسائل ژنتیک، 7 و8 دوازدهم و گیاهی و جانوری
-
Reza Estendi
سلام
به نظرم این طرح جمله درست نادرست دیگه بیش از حد جا افتاده، بهتره چیزای جدیدتری مثل طرح تست رو امتحان کنین.اینطوری هرکی هر 2 3 روز یه بار یه تست طرح کنه و بیاد به بقیه ارائه بده بهتره، چون توی طرح تست فقط سواد علمی طرف به چالش کشیده نمیشه و هوش هیجانی و ... هم استفاده میشه و راحت تر میشه دام گذاشت.
طرح تست برای خود طرف بیشتر از بقیه بار علمی داره
درمورد برنامه داشتن هم به نظرم بهتره مبحثی پیش برین، مثلا زیست انسان، پروتئین سازی و ژنتیک، شارش انرژی، مسائل ژنتیک، 7 و8 دوازدهم و گیاهی و جانوری
@amir-bernousi
موافقم .
اول اینکه چون من این تاپیک رو زدم صرفا همه کاره و تصمیم گیرنده نهایی نیستم 😂
و اینکه من هم توی متن اولم گفتم که هم جمله درست نادرست و هم طرح تست .
به نظر من که مشکلی نیست اگه دو تاش کنار هم باشه، شاید اینجوری بهتر هم بشه که هر شب هم یک جمله تحلیل کنیم و هم یک تست.
ولی طرح تست یه ریزه کاری هایی داره که شاید از دید بچه ها به چشم نیاد و این یکم کار رو سخت خواهد کرد. -
@amir-bernousi
موافقم .
به نظر من که مشکلی نیست اگه دو تاش کنار هم باشه، شاید اینجوری بهتر هم بشه که هر شب هم یک جمله تحلیل کنیم و هم یک تست.
ولی طرح تست یه ریزه کاری هایی داره که شاید از دید بچه ها به چشم نیاد و این یکم کار رو سخت خواهد کرد.Reza Estendi حالا هرکی تو هرچی مهارت داره رو کنه :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_sunglasses: :grinning_face_with_sweat:
-
@amir-bernousi
موافقم .
ولی طرح تست یه ریزه کاری هایی داره که شاید از دید بچه ها به چشم نیاد و این یکم کار رو سخت خواهد کرد.Reza Estendi
به همین خاطره میگم تست بهتره، چون هرکسی به راحتی میتونه تو یه دیقه یه جمله ای بگه، اما برای طرح تست باید تایم گذاشت.چون قبلا دیدم همچین تاپیکاییو، به همین دلیل میگم، چون خیلیا میان چیزایی که توی کتابای کمک درسی دیدنو میگن، درصورتی که خیلیا همونو دیدن و این ینی درجا زدن.
یکم فضا اگه رقابتی شه به نظرم جذاب تر میشه و بچه های بیشتری میان
البته تجربمو بگم که بعد یه مدت آتیششون میخوابه و دیگه نمیان.
امیدوارم این یکی تاپیک حداقل پایدار بشه
-
سلام خدمت رفقای آلایی.
خب از اونجایی که همه شما میدونید یکی از کارهای خوب و پسندیده برای درس زیست شناسی طرح جملات درست و نادرست و یا طرح تست هست،
قصد دارم به کمک شما رفقای کنکوری و حتی دهمی ها و یازدهمی ها، هرشب جملات درست و نادرست طرح کنیم و با هم تحلیل ش کنیم.
حالا نظرتون رو بگید که
تجربیا
کنکوری
@کنکور_۱۴۰۱Reza Estendi فکر بسیا خوبیه روش مطالعه من تو درس زیست اینه که مطلب خوب میخونم ناخداگاه تو ذهنم براحتی میتونم تست بسازم
-
سلام . شب بخیر.
به امید خدا و با اجازه از رفقا
امشب بنده یک جمله درست نادرست را مطرح میکنم تا رفقا نظرات شان را در مورد این جمله بیان کنند. -
به نام خدا
➕ جانور دارای تنفس نایدیسی که توسط یاخته های عصبی اش سالانه هزاران کیلومتر را به صورت رفت و برگشت می پیماید، گردش مواد آن از طریق مویرگ ها در کنار یاخته ها و با کمک آب میان بافتی، تبادل مواد غذایی،
دفعی و گازها را انجام میشود.صحیح ✅
یا
غلط ❌
؟؟؟؟؟ -
به نام خدا
➕ جانور دارای تنفس نایدیسی که توسط یاخته های عصبی اش سالانه هزاران کیلومتر را به صورت رفت و برگشت می پیماید، گردش مواد آن از طریق مویرگ ها در کنار یاخته ها و با کمک آب میان بافتی، تبادل مواد غذایی،
دفعی و گازها را انجام میشود.صحیح ✅
یا
غلط ❌
؟؟؟؟؟Reza Estendi غلطه
چون جانوری با تنفس نایدیسی مثل حشرات اصلا مویرگ ندارند -
-
سلام مجدد.
دوستان.
طراح
خیلی ممنونم از همه شما .
این نظر من بود . دوستان نظرات خودشون رو هم بگن تا ان شاءالله از امشب شروع کنیم.Reza Estendi باشه پس
تجربیا
کسایی که تمایل دارن لطفا مثبت بفرستن یکی رو انتخاب می کنم امشب ساعت ۹ اون به تعدادی که معین می
کنم جمله ی صحیح غلط بفرسته (لطفا استاندارد باشه و تله های تستی توشون زیاد باشه و ترجیحا دقیقا متن کتاب نباشه ) در ضمن هر کسی رو که انتخاب کردم امشب صحیح غلط رو از فصل دستگاه عصبی زیست یازدهم و دنیای زنده زیست دهم می گه
فردا شب کسی که انتخاب کردم از حواس و دستگاه گوارش و ...
فقط لطفا کسایی که مایلن تا امشب اعلام آمادگی کنن -
Reza Estendi باشه پس
تجربیا
کسایی که تمایل دارن لطفا مثبت بفرستن یکی رو انتخاب می کنم امشب ساعت ۹ اون به تعدادی که معین می
کنم جمله ی صحیح غلط بفرسته (لطفا استاندارد باشه و تله های تستی توشون زیاد باشه و ترجیحا دقیقا متن کتاب نباشه ) در ضمن هر کسی رو که انتخاب کردم امشب صحیح غلط رو از فصل دستگاه عصبی زیست یازدهم و دنیای زنده زیست دهم می گه
فردا شب کسی که انتخاب کردم از حواس و دستگاه گوارش و ...
فقط لطفا کسایی که مایلن تا امشب اعلام آمادگی کننیه هفته صحیح غلط می گیم و هفته ی بعدش تست
-
سلام خدمت رفقای آلایی.
حالا نظرتون رو بگید که
تجربیا
کنکوری
@کنکور_۱۴۰۱لطفا بچه ها اعلام آمادگی کنید .تا ۱۰ دقیقه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
لطفا بچه ها اعلام آمادگی کنید .تا ۱۰ دقیقه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلامتاسفانه بچه ها زیاد تمایل ندارن . جمعا ۲۰ نفر تو این تاپیک پست نداده
ولی الان تو تاپیک های آزاد هر دقیقه ۲۰ تا پست هست . -
سلام خدمت رفقای آلایی.
حالا نظرتون رو بگید که
تجربیا
کنکوری
@کنکور_۱۴۰۱حالا تا فردا شب اعلام آمادگی کنید و مثبت بفرستید و از فردا شب انجام می دیم