رمز گذاری تاریخ ادبیات
-
آقای علی صفی کتاب لطایف الطوایف رو نوشته
لطایف الطوایف نثری است منثور که به طنز نوشته شده است
خب کلمات کلیدی یادته؟!! لطیفه و صف
یادیار و سرنخ بیادسپاریه لطایف الطوایف اثر علی صفی هستش -
مهدی بامداد : تاریخ رجال ایران
کلمات کلیدی : بامداد + تاریخ
رمز : تاریخ رو با مداد نوشتن! -
قبول دارید تو سیاست روابط بین آدما تیره و طوسی
میشه؟؟؟
فکر کن یه لحظهخواجه نظام الملک طوسی
اثرش
سیاست نامهکلمات کلیدی : طوسی + سیاست
نکته رو گرفتین؟!!
به همین سادگی️
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sahand Sahandi در رمز گذاری تاریخ ادبیات گفته است:
سلام دوستان ، من ادمین کانال تاریخ ادبیات رمزی هستم، از اینکه دیدم مطالب کانالم در اینجا با شما به اشتراک گذاشته شده خوشحال شدم ، اگر جای دیگه ای بود مسلما ناراحت می شدم
با آلا همراه باشید
@adabiatramzi
آیدی من در تلگرام ، در خدمتتون هستممطالب جدیدتر در کانال
@tarikhadabiat -
-
-
-
Sahand Sahandi در رمز گذاری تاریخ ادبیات گفته است:
سلام دوستان ، من ادمین کانال تاریخ ادبیات رمزی هستم، از اینکه دیدم مطالب کانالم در اینجا با شما به اشتراک گذاشته شده خوشحال شدم ، اگر جای دیگه ای بود مسلما ناراحت می شدم
با آلا همراه باشید
@adabiatramzi
آیدی من در تلگرام ، در خدمتتون هستممطالب جدیدتر در کانال
@tarikhadabiatMr.Shahrokhi با عرض سلام خدمت شما...بنده به تلگرام دسترسی ندارم...و خیلی از بچه ها هم شاید اینجوری باشن.. اگه مشکلی نیست و براتون مقدوره.. پستاتون رو اینجا هم قرار بدین تا ازشون استفاده کنیم ...بی نهایت ممنون از مدرییت قوی آلا..
-
Mr.Shahrokhi با عرض سلام خدمت شما...بنده به تلگرام دسترسی ندارم...و خیلی از بچه ها هم شاید اینجوری باشن.. اگه مشکلی نیست و براتون مقدوره.. پستاتون رو اینجا هم قرار بدین تا ازشون استفاده کنیم ...بی نهایت ممنون از مدرییت قوی آلا..
mehran pax در رمز گذاری تاریخ ادبیات گفته است:
Mr.Shahrokhi با عرض سلام خدمت شما...بنده به تلگرام دسترسی ندارم...و خیلی از بچه ها هم شاید اینجوری باشن.. اگه مشکلی نیست و براتون مقدوره.. پستاتون رو اینجا هم قرار بدین تا ازشون استفاده کنیم ...بی نهایت ممنون از مدرییت قوی آلا..
سلام دوست عزیز فکر شما اشتباه متوجه شدید . بنده فقط مطلبی رو که مدیر محترم کانال تاریخ ادبیات گفته بودند منتقل کردند . در حقیقت شما باید از Sahand Sahandi درخواست نمایید
-
با رمزگذاری تاریخ ادبیات میتونید خیلی راحت مطالب رو حفظ کنید !
خواجه عبدالله انصاری : کر را مزن (کنزالسالکین-رساله ی دل و جان-رسایل-الهی نامه-مناجات نامه-زادالعارفین-نصایح)
نظامی گنجه ای : ملخ ها (مخزن الاسرار-لیلی و مجنون-خسرو و شیرین-هفت پیکر-اسکندرنامه
عباس خلیلی: آرا (انتقام-روزگار سیاه-انسان واسرار شب)
بزگ علوی: میرزا سالاری از چمدان که حاوی نامه ها و ورق پاره های زندان بود همانند چشم هایش مراقبت میکرد
سیمین دانشور در جزیره ی سرگردانی با کتاب سووشون، آتش را خاموش می کرد
فرانتس فانون : سواد (سال پنجم الجزایر - واپسین دم استعمار - انقلاب آفریقا - دوزخیان روی زمین)
ویکتور هوگو: در تاریخ یک جنایت آن مرد گوژپشت بی نوا که در کلیسا می خندد، کارگر دریاست (تاریخ یک جنایت-مردی که می خندد-گوژپشت نتردام-بینوایان-کلیسای نتردام پاریس-کارگران دریا)دکتر ندوشن روزها به آواها و ایماها و صفیر سیمرغ گوش می کرد و جام جهان بین را می نگریست
مهدی اخوان ثالث : یک روز زمستونی توی حیاط زندون، از اوستا ارغنون(مثلا اسم یه نفره!)درباره آخر شاهنامه می پرسیدم
محمدرضا شفیعی کدکنی: آدم باش(از زبان برگ-در کوچه باغ های نیشابور-مثل درخت در شب باران-بوی جوی مولیان-از بودن و سرودن-شبخوانی)
هوشنگ ابتهاج: هوشنگ شب، گیر داده بود که مشق های نغمه رو توی سراب بنویسه
پیر لوتی، کتابی را به سوی اصفهان برد تا خلیج فارس و خزر را ببیند
ویلیام شکسپیر : شاهم (شاه لیر-اتللو-هملت-مکبث)
سیاوش کسرایی : آخ آب (آرش-خانگی-از قرق تا خروسخوان-با دماوند خاموش)
عبید زاکانی: مار (موش و گربه-اخلاق الاشرف-رساله ی دلگشا)
چارلز دیکنز: دیوید کاپرفیلد، آرزوهای بزرگی داشت، به همین خاطر به دو شهر بزرگ سفر کرد
هراتی در آسمان سبز،از این ستاره تا آن ستاره پرید تا دری به خانه ی خورشید باز کند
سعدی شیرازی: بگم؟؟؟خخخ(بوستان-گلستان-مجالس پنج گانه)
محمدعلی جمال زاده: یکی بود یکی نبود،یه دارالمجانین بود که توش دیوونه های هفت کشور جمع بودن،همشون هم سروته یه کرباس بودن و فرق بین تلخ و شیرین رو نمی فهمیدن.یه روز نامه ای از راه آبی رسید که توش درمورد بچه های ریش دار بود.نامه از شورآباد بود.قصه ما به سر رسیدhttp://www.aparat.com/sahandfz2
به کانال آپارات رمزستان یسر بزنید تا با روش آموزش بیادسپاری تاریخ ادبیات رمزی آشنا شوید
امیدوارم از این ویدئو لذت ببرید تمام سعی ما اینه که با بهترین روش ها مطالب رو به شما اموزش بدیم به کانال تلگرامی ما بپیوندید https://telegram.me/joinchat/A_3mUTwqzjusE6t6RI0nyQ نظر یادتون نره