هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dr-agon
سلام
برای جبران خیلی کارا میشه کرد، اما باید سختی پذیر باشیناولین مقطع جبران میتونه همون روز باشه. برای مثال شما از 8 ساعت برنامه ای که داشتین، 7ساعتشو گرفتین و زمانیم که برنامه تموم شده ساعت 10 شبه(این در صورتیه که شما پیش بینی کرده بودین تا ساعت 10 یا زودتر برنامه تموم میشه) شما شروع میکنین همون برنامه رو گرفتن(بیشتر همین کارو میکنن)
دومین مقطعش میتونه فرداش باشه، برای مثال از برنامه دیروز یه باکس مطالعاتی مونده، اونو همون اول روز میتونین بخونین و جبرانش کنین.
سومین مقطع میتونه آخرین باکس مطالعاتی اون درس توی بودجه بندی آزمون باشه. مثلا شما برای فصل 6 دهم 10 باکس مطالعاتی یه ساعته گذاشتین، آخرین باکس مطالعاتی که میشه دهمین باکس رو خالی میکنین؛ ینی شما برنامه ی 10 ساعته ای که ریختین رو مجبورین تو 9 ساعت انجام بدین. اینطوری اگه عقب بمونین طی اجرای برنامه، اون آخرین باکس مطالعاتی کمکتون میکنه.
چهارمین مقطع جبران هم دو روز آخر هفته منتهی به آزمونه(4شنبه 5شنبه) این دو روز رو کاملا خالی میکنین و کلا برای جبران باقی میذارین. اینجا ینی شما برنامه 13 روزه ای که ریختین رو توی 11 روز تموم میکنین.
مقاطع بعدی جبران هم برای هفته های بعدیه.
حتی میتونین جبران دو روزه رو تقسیم کنین به دو روز جدا، جمعه هفته اول و پنج شنبه هفته ی بعدی.
ببخشید، سلام
اگه تو همون روز بشه تمومش کرد ک دیگه جبران نیست،برنامه کامل شده
از اونجایی هم ک ممکنه روز بعد وقت برای برنامه اون روز کم بیاد بنظرم مقاطع 3 و 4 بهترن
ی سوال دیگه؟
بنظرتون برای روز قبل آزمون یه چیزی مث پیش آزمون بهتره یا تحلیل و حل مجدد تست های علامت دار +مرورنکات و خلاصه ها
و اینکه ثبت نام توی ازمون و تراز داشتن نسبت ب باقی دانش اموزا بهتره یا اینکه میشه یک روز بعد تو خونه با همون شرایط ازمون داد؟ با توجه ب اینک حدودا 4/5تومن شده هزینه ازمون
@dr-agon اگه مقاطع 1 و2 در صورتی که جا موندین اجرا نشن به مقاطع 3 و4 نمیرسین
به نظرم بهتره آزمون بزنین، چون معمولا توی اجرای برنامه به تستای زماندار و آزمون نمیرسین، بهتره یه آزمون ترکیبی از دروس مختلف بزنین
4 5 تومن نشده، 2 تومنه الان، ولی اره اونم خوبه، مهم آزمون زدنس.
میتونین جمعه رو روز اول آزمون بعدی رو قرار بدین و شنبه رو آزمون بزنین
-
به نظرم بهتره آزمون بزنین، چون معمولا توی اجرای برنامه به تستای زماندار و آزمون نمیرسین، بهتره یه آزمون ترکیبی از دروس مختلف بزنین
این قسمت بولد رو متوجه نشدم
قلمچی 2 تومن؟؟! اینجا 4/650 هزینه ثبت نامشه دقیق ، تازه پشتیبان هم نداره
اره بنظر اینطوری خوبه -
این قسمت بولد رو متوجه نشدم
قلمچی 2 تومن؟؟! اینجا 4/650 هزینه ثبت نامشه دقیق ، تازه پشتیبان هم نداره
اره بنظر اینطوری خوبه@dr-agon خب شما اگه برنامه ی همون روز رو نتونین کامل اجرا کنین به فرداش منتقل میشه و اگه همین روند پیش بره، اون دو روز هم استفاده میشه
اگه شما همون اول کار سفت بچسبین به کار و سخت بگیرین، دو روز اضافی برای خودتون ذخیره کردین که توش میشه آزمونای ترکیبی زد، حفظیات رو مرور کرد و ...
نمیدونم دیگه، من رفتم صفحه قلم چی ملارد زده ازمونی 95 تومن، 1900 میشه از همین ازمون
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi همین طوری
من نیستم انجمن این طوری شدهاینم حرفیه
ولی خوب بقیه چرا نیستن -
سلام دوستان اینجا کسی قلم چی ثبت نام کرده؟
هزینه اش چقدره؟
-
همه درحال آماده شدن برای سال تحصیلی جدیدن
من منتظر نتایج
چقد تفاوت -
اگه میخواین قلم چی ثبت نام کنین یه سری به صفحه رتبه برترای تهران بزنین تو قلم چی، ترازاشونو نگاه کنین و بعد تصمیم بگیرین
یکی بوده هیچ آزمونی رو وارد نکرده با تراز 3900، رتبه دو رقمی آورده
این نشون میده تراز آزمون خیلی اهمیت نداره
-
@dr-agon خب شما اگه برنامه ی همون روز رو نتونین کامل اجرا کنین به فرداش منتقل میشه و اگه همین روند پیش بره، اون دو روز هم استفاده میشه
اگه شما همون اول کار سفت بچسبین به کار و سخت بگیرین، دو روز اضافی برای خودتون ذخیره کردین که توش میشه آزمونای ترکیبی زد، حفظیات رو مرور کرد و ...
نمیدونم دیگه، من رفتم صفحه قلم چی ملارد زده ازمونی 95 تومن، 1900 میشه از همین ازمون
@dr-agon خب شما اگه برنامه ی همون روز رو نتونین کامل اجرا کنین به فرداش منتقل میشه و اگه همین روند پیش بره، اون دو روز هم استفاده میشه
متوجه شدم ، برداشتم اشتباه بود
متوجهم،ولی سایت با حضوری متفاوته هر موسسه با توجه ب امکانات خودش هزینه تعیین میکنه
از وقتی ک گذاشتین ممنونم -
متوجه شدم ، برداشتم اشتباه بود
متوجهم،ولی سایت با حضوری متفاوته هر موسسه با توجه ب امکانات خودش هزینه تعیین میکنه
از وقتی ک گذاشتین ممنونم@dr-agon حضوری؟ مگه حضوریه برا شما :|؟
-
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همه درحال آماده شدن برای سال تحصیلی جدیدن
من منتظر نتایج
چقد تفاوتامیدوارم باب طبعت باشه نتایج ^^
-
اگه میخواین قلم چی ثبت نام کنین یه سری به صفحه رتبه برترای تهران بزنین تو قلم چی، ترازاشونو نگاه کنین و بعد تصمیم بگیرین
یکی بوده هیچ آزمونی رو وارد نکرده با تراز 3900، رتبه دو رقمی آورده
این نشون میده تراز آزمون خیلی اهمیت نداره
@amir-bernousi
بله درسته ولی من برا فضای آزمون و آشنایی با سوالات و تحلیل میخوام.
به نظرتون غیر از قلم چی کدوم موسسه خوبه؟
-
@dr-agon حضوری؟ مگه حضوریه برا شما :|؟
بله متاسفانه حضوریه
-
@amir-bernousi
بله درسته ولی من برا فضای آزمون و آشنایی با سوالات و تحلیل میخوام.
به نظرتون غیر از قلم چی کدوم موسسه خوبه؟
@mr-perfect گزینه دو هم خوبه ولی خب تفاوت زیادی نداره قیمت آزمونش. البته تو شهر ما قلم چیو خبر دارم
-
بله متاسفانه حضوریه
@dr-agon حضوری که خیلی خوبه، ولی قیمتشم خیلی بهتره
-
@mr-perfect گزینه دو هم خوبه ولی خب تفاوت زیادی نداره قیمت آزمونش. البته تو شهر ما قلم چیو خبر دارم
@amir-bernousi
به نظرتون سنجش چطوره؟
-
@amir-bernousi
به نظرتون سنجش چطوره؟
@mr-perfect
برای سال تحصیلی اصلا خوب نیست، ولی توصیه اکید میکنم از الان، حتما 4تای اخرشو شرکت کنین یا ببینین سوالاشو -
@Miss-Joker
-
یعنی هزینه انلاین بیشتره؟
واقعا اگ دوتومن بود خیلی خوشحال میشدم :| -
یعنی هزینه انلاین بیشتره؟
واقعا اگ دوتومن بود خیلی خوشحال میشدم :|@dr-agon نه، آنلاینش دو تومنه انگار
حضوریش همونی که شما گفتین
-
@mr-perfect
برای سال تحصیلی اصلا خوب نیست، ولی توصیه اکید میکنم از الان، حتما 4تای اخرشو شرکت کنین یا ببینین سوالاشو@amir-bernousi
ممنون حتما