نتایج نهایی کنکور 96
-
@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنآخجون : ) بابای من علاوه بر 2 سال سربازی 5 ماه و 3 هفته رفت جنگ !پس سهممیه دارم : |
#اولین_خبر_عالی_سال_96 : |@dr-sobhan خب دیگه قطعا سهمیه دارین
-
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنببخشید یه لحظه میشه منو فالو کنید !یه سوال داشتم ولی چت رومتونو برای غیر فالوینگاتون بستید !
@dr-sobhan
من اصلا بلدنیستم چجوره والا نبستم
بلدم نیستم چجور فالو کنم؟؟؟؟؟؟ -
@dr-sobhan
بلدم نیستم چجور فالو کنم؟؟؟؟؟؟@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
بلدم نیستم چجور فالو کنم؟؟؟؟؟؟رو یوزر یا عکسم بزنید رفتید تو پیجم بقل عکسم یه به علاوه هست اونو بزنید
-
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتن@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنجدا راس میگی؟وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چه امتیازی رو از دست دادم
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا
الا با سهمیه رتبه 4 هزار میشد دوسه رقمی
الان نمیشه کاری کرد؟ -
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنجدا راس میگی؟وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چه امتیازی رو از دست دادم
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا
الان نمیشه کاری کرد؟مهی جون در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
الان نمیشه کاری کرد؟الان داشتم دفترچه راهنمای انتخاب رشته 96 رو دوباره میخوندم : | بابا نوشتن سربازی جزو سهمیه نیست , باید داوطلبانه رفته باشه : | میگم من ازین شانس ها ندارم : (
-
کامپیوتر علم و صنعت
-
نمیخاستم وارد انجمن بشم دیگه مجبورم کردین
گفتم دوست من فقط دوران سربازی پدرش زمان جنگ بود جبهه نرفته بود اما سهمیه روگرفت
اصلا مشاوری که اومد مدرسمون بهمون گفت کارت ایثارداشته باشی میشه
شماهاهم سال دیگه بزنید میشه.الانم فکرنکنم بشه کاری کرد باید از سازمان سنجش بپرسید
اصلا هرکار دوست دارین انجام بدین.ازمن گفتن بود دیگه خوددانید خداحافظ دیگه
@dr-sobhan
مهی جون -
دکتری داروسازی - دانشگاه تهران ( البته توی خواب
)
خدا کمک کنه سال دیگه این خواب رو به واقعیت تبدیل کنم
@hossein-freed
من تازه امدم تو سایت وارد نیستم ی سوال داشتم.من امسال کنکور دارم دیپلم تو منطقه سه گرفتم تو روستا بودم.پیش رو امدم شهر میخونم منطقه دو هستش الان واسه کنکور من منطقه سه حساب میشم یا منطقه دو؟
-
@hossein-freed
من تازه امدم تو سایت وارد نیستم ی سوال داشتم.من امسال کنکور دارم دیپلم تو منطقه سه گرفتم تو روستا بودم.پیش رو امدم شهر میخونم منطقه دو هستش الان واسه کنکور من منطقه سه حساب میشم یا منطقه دو؟
doctoromid سلام خوش اومدی
فک کنم به خاطر اینکه دیپلم منطقه 3 بودی حساب شه -
@hossein-freed
doctoromid در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@hossein-freed
اگه سال دووم رو هم منطقه 3 بوده باشی منطقه 3 حساب میای
-
شماهاهم سال دیگه بزنید میشه.الانم فکرنکنم بشه کاری کرد باید از سازمان سنجش بپرسید
@dr-sobhan
مهی جون@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
مهی جونمرسی : ))
-
@hossein-freed
doctoromid
اگه سه سال تو منطقه 3 باشین.منطقه 3 هستین -
mohammadhassan پدرم جزو سپاه بود نه نیرزمینی! حالا بازم پیگیری میکنم از پست. ممنون که مث همیشه اینقد لطف داری
reza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan پدرم جزو سپاه بود نه نیرزمینی! حالا بازم پیگیری میکنم از پست. ممنون که مث همیشه اینقد لطف داری
خواهش میکنم.
-
وایییییییی دلمان برای آلا تنگ شده بود:|
چقدر وقت میگذروندم اینجاها:)
مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان سلام میرسونه:) -
مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان سلام میرسونه:)Mahsa Ss در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان سلام میرسونه:)تبریک میگم امیدوارم موفق باشید.
-
mohammadhassan اره. زمان جنگ بود. ولی مجروح (جانباز) نشده. حالا نمیدونیم برای کارت ایثارگری باید به کجا مراجعه کنیم